494 reviews in totaal   198 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

494 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 6 feb 2023

kulina.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, de zorgvuldige en beschermende verpakking en de aantrekkelijke prijsstelling. Daarnaast wordt de extra attentie of het cadeau bij de bestelling gewaardeerd, wat het bestelproces persoonlijker maakt. De klantvriendelijke en vlotte service wordt vaak genoemd, evenals de heldere en informatieve communicatie over bestelling en bezorging. Ook de kwaliteit van de producten krijgt veel positieve reacties. Enkele klanten geven aan dat er soms vertragingen of problemen met de verzending zijn. Daarnaast wordt er af en toe melding gemaakt van slordige of licht beschadigde verpakking. Sommige klanten vinden de verzendkosten aan de hoge kant en ervaren een gebrek aan terugkoppeling bij de communicatie.

Reviewskulina.nl

G3Ferrari keukenmachine besteld, deze kwam in de originele verpakking, die in een originele omdoos zat. Deze omdoos was ingepakt in een beschermpapier. Ik schrok alleen omdat het plakband los liet en het geheel er nogal slordig uit zag. Gelukkig was alles dusdanig goed beschermd dat de keukenmachine en de originele doos onbeschadigd waren. Nu nog testen of ik er inderdaad pizzadeeg mee kan kneden. Volgens de handleiding kan er van dat deeg 2,3 kg gekneed worden. Meestal kneed ik zo'n 1550 gram deeg, dus dat moet goed gaan.
Snelle en correcte levering. Website en geheel van bestellen, leveren en afhandelen, getuigt van een degelijke, strakke en goed geoliede organisatie. Compliment
Prachtig product voor een mooie prijs en super snelle levering. Ik werd ook goed geïnformeerd wanneer ik de bestelling kon verwachten. Dus wat mij betreft weet ik GEEN verbeteringen en koop weer graag in de toekomst bij jullie.
Fantastische ervaring! Heel snel verstuurd en heel persoonlijk met een leuk kaartje! Zelfs nog een hele mooie theedoek als cadeautje! Super!!!

Goede service

Snelle service, artikelen goed en mooi verpakt - milieubewust ook, alles in papier en karton.
Bestelling werd na een paar dagen bezorgd en dat is prima. Verwacht geen spoedlevering dus langer voorpret!
Met zorg en aandacht ingepakt en verzonden. Vriendelijk kaartje bij het pakket en een theedoek van goede kwaliteit. Voor de tekst op de kaart zou ik een goede tolk vertaler inschakelen.....want daar staat deels onbedoelde onzin
B V
Bea V.
Oss
Vlotte levering, keurig netjes verpakt en ook nog een cadeautje erbij!
Prima en volgende bestelling doe ik ook bij u
Zo leuk om een extraatje te mogen ontvangen..
Goed ingepakt dat het niet stuk gaat. Levering had iets sneller gemogen omdat we dat gewent zijn maar is zeker oke. En je krijgt wat je ziet. Helemaal top!
Snelle verzending en heldere informatie.
Goed verpakt & snel verzonden.

Ondanks de leuke website, trage verzending en onduidelijke transporteur

Ondanks de leuke website, duurde de verzending erg lang en werd ik na verzending doorverwezen naar een transportbedrijf waarvan de site was opgebouwd in een voor mij ongebrijpelijke (Poolse?) taal. Jammer.

Antwoord van kulina.nl

Goedendag, hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons dat de levering langer heeft geduurd dan u had verwacht en dat u problemen heeft ervaren bij het volgen van uw zending via de vervoerder. We begrijpen dat het vervelend is wanneer de informatie over de levering niet duidelijk is of beschikbaar is in een taal die u niet begrijpt. We nemen uw opmerkingen over het verloop van de levering ter harte en betreuren de ontstane ongemakken. We hopen dat u ondanks deze ervaring veel plezier zult hebben van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Kulina Team
Snelle, correcte levering. Leuke attentie bij bestelling met dito kaartje. min puntje: de doos waarin de waterkoker geleverd werd, was erg stoffig. Leek alsof deze uit een stoffig magazijn kwam.
Snelle bezorging
correcte levering, product nog niet geprobeerd.
Snel en netjes aangekomen, bestelling van 100,- is vertrouwd.