Artihove

10.600 reviews in totaal   1.145 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de mooie, originele en kwalitatieve producten die vaak aan de verwachtingen voldoen of deze zelfs overtreffen. De snelle, stipte en correcte levering wordt gewaardeerd. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met snelle antwoorden en adequate oplossingen bij problemen. Ook zijn klanten lovend over de zorgvuldige en mooie verpakking, wat bijdraagt aan het cadeaugevoel. Het bestelproces en de website worden doorgaans als duidelijk en makkelijk ervaren. Het ruime en gevarieerde assortiment biedt veel keuze voor verschillende gelegenheden. Daarnaast waarderen klanten de mogelijkheid tot personalisatie en het persoonlijke karakter van de producten en service. Enkele klanten noemen kleine verbeterpunten aan de website en het bestelproces. Daarnaast zijn er klachten over vertraging of onduidelijkheid bij de levering.

ReviewsArtihove

Levering op tijd. Mijn beeldje Hart voor elkaar zou in juli weer te leveren zijn en dat klopte ook. Afspraken worden nagekomen.
Zeer mooi beeld ontvangen (chapeau beeld). We hadden dit besteld omdat mijn vader 24-4 jl een koninklijke onderscheiding heeft gekregen. Levering was erg snel en de gravering precies zoals we wilden. We zijn erg tevreden!
Een prachtige lucky elephant met boodschap, voor mijn vijftigjarige dochter besteld. Heel goed verpakt en tijdig ontvangen. Ze was er erg vlij mee.

Prachtige beeldjes, mooi verpakt. Het is een mooi cadeau met boodschap om te geven.

Prachtige beeldjes, mooie verpakking. Al meerdere malen gezien hoe blij mensen zijn met één van jullie beeldjes.

Goede service

Na bestelling heb ik nog even gebeld met Artihove en gelijk wisten waar het over ging en werd er meegedacht. Top service & snelle verzending.
de bezorgdatum ston d in de bevestiging maar zonder track en trace. bij navraag ontving ik alsnog een track en trace maar uiteindelijk werd het pakket een dag later en dan nog zeker 5 uur later afgeleverd dan in het bericht vermeld.
Kunstwerk was keurig verpakt in een doos met een mooie kaart erbij. Goed verpakt in extra doos. Kunstwerk is een cadeau en ziet er schitterend uit.
Goede service en prachtige producten! Er werd snel en netjes gereageerd op de vragen die ik vooraf had! Super blij met het eindresultaat, en de ontvangers ook!
Zeer tevreden over mijn aankoop "Hart voor elkaar". het bronskleurige plaatje is heel mooi. Ook de verpakking uitstekend!

Snelle levering, maar factuur erg laat.

Snelle levering. Website kan iets gebruikersvriendelijker. Maar verder fijne afhandeling. Het enige wat echt niet handig is, is dat de factuur pas na levering een keer wordt opgestuurd. De factuur hoort bij de betaling. Stuur die meteen mee met de eerste bevestiging. Nu heb ik een niet te verantwoorden betaling en moet ik die corrigeren als de factuur binnenkomt. Heel lastig!
Een mooi beeldje gekocht voor een jubileum. In het echt was het beeldje nog mooier dan op de webshop. Verpakt in een prachtige doos met een mooie kaart erbij
Het cadeau viel in goede aarde. Het zag er fantastisch uit maar ook de verpakking maakte het heel speciaal. Het was een mooi cadeau om weg te geven.

Mooie kunst en snel geleverd

Prima levering van een een heel mooi beeldje. Goed verpakt en konden we erg goed afgeven.

Leveringsprobleem bij de koerierdienst

Er was een onverwacht probleem bij het koeriersdienst. Ik heb gemaild naar Artihove en heb in een mum van tijd een antwoord ontvangen. Na het weekend kon ik dan toch mijn pakje in ontvangst nemen. Bedankt voor de uitstekende service. Heel tevreden, ook over mijn product. Het is prachtig
Zeer positief. Iets misgegaan met bezorging en zonder problemen een nieuw product opgestuurd. Goed en snel afgehandeld.
Ondanks dat beeldje niet meer op de site stond. KJ. Ik hem wel bestellen. We hadden als meisje en nu de Jongen erbij gekocht

"Betrokkenheid"

Ik vind de bestelling precies overeenkomen met het doel van van het Presentje dat ik wil geven "Betrokkenheid", en nu maar hopen dat aan wie ik het wil geven dat ook zo voelt! Bedankt voor de goede Service, Frans Vlasblom
Wat jullie beloven doen jullie. Snel en met een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding.

Mooie geschenken met een betekenis.

Artikhove heeft mooie geschenken voor speciale gelegenheden. Alles heeft een mooie boodschap voor de ontvanger. Het wordt mooi verpakt opgestuurd.
Betrouwbaar bedrijf, werkt vlot en beeldje was makkelijk te bestellen. Sopfietje is een prachtig beeldje. Mooi kado voor in de kraammand.