johnbeerens.com

38.392 reviews in totaal   1.651 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. Het brede en uitgebreide assortiment wordt gewaardeerd, waardoor klanten alles kunnen vinden wat ze zoeken. De klantenservice wordt als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast worden de scherpe prijzen en regelmatige aanbiedingen als groot voordeel benoemd. Ook de kwaliteit van de producten krijgt veel lof en de meeste klanten ontvangen hun bestelling netjes en goed verpakt. De website wordt doorgaans als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gezien. Enkele klanten geven aan teleurgesteld te zijn in het advies van de klantenservice. Daarnaast zijn er opmerkingen over de duurzaamheid of beschadiging van de verpakking bij ontvangst. Ook zijn er enkele opmerkingen over het inloggen op de website.

Reviewsjohnbeerens.com

Trage en incomplete levering

Een aantal dagen na mijn bestelling had ik nog steeds niets gehoord, laat staan ontvangen. Contact met klantenservice was prima, het was onduidelijk waarom mijn bestelling nog niet verstuurd was. Deze zou alsnog met spoed geleverd worden. Helaas ontbrak het belangrijkste gedeelte van mijn bestelling, dit was ineens niet meer voorradig en moest bijbesteld worden. Men kon niet aangeven hoe lang dat zou duren. Ik heb dat deel maar geannuleerd aangezien we bijna op vakantie gaan... Al met al geen goede eerste ervaring.
Kwaliteit gegarandeerd! Blijf me verbazen over het uitgebreide assortiment, de prijsstelling en de kwaliteit van leveren. Snel, correct en verzorgde levering. Top. Bedankt voor het beauty cadeau bij mijn laatste bestelling.
Ik heb het cadeau gegeven aan m’n kleindochter en zij was er heel blij mee en hij zal het vastgoed doen. Ik heb er nog niets van gehoorddat het niet goed gaat.

Prima!

Makkelijk te bestellen via de website, levering snel. Vaak zijn de producten bij deze shop wel duurder.
Veel kortingen en snelle bezorging! Alles is ook bijna altijd leverbaar!
Totaal plaatje, toegankelijke website, service, snelle afwerking bestelling.

Het inloggen gaat heel onhandig, en bezorging ging mis

Het inloggen gaat heel onhandig, met allerlei omwegen. wat is dat onhandig geworden! En het bezorgen ging mis, het pakket werd bij een pakketpunt afgeleverd wat ik niet aangegeven had helaas. Vind het erg onhandig geworden.
Altijd snelle goede levering. Maar als vaste klant zou ik een keer een extraatje bij een levering een leuke verrassing vinden! 🤗
John Beerens had nu een super actie voor Davines producten waar ik erg blij mee was want ik wilde de Davines oi line proberen die ik nu volledig heb kunnen kopen voor €130 🙌🏻
Ik miste een artikel en moest zelf erachteraan dat het niet geleverd was. Bij navraag komt het artikel nog maar was het uitverkocht. Is fijner als jullie dit melden aan de klant :-) Dit is een positief kritiek puntje, want ik ben al jaren klant van JB en alles verloopt altijd zeer positief.

Snel en super

Snelle levering mooie kortingen en superfijne producten
Goede klantenservice! Je wordt vriendelijk geholpen en krijgt een duidelijke uitleg op je vraag. Pakket meteen de volgende dag geleverd!

Misleidende reclama

Je krijgt een mail met 15% korting. Even goed naar beneden scrollen om er achter te komen dat heel veel merken zijn uitgesloten. Laat ik nu net die merken nodig hebben. Ik vind het altijd misleidende reclame.
Altijd snelle levering en fijne webshop.

Geweldig en zonder discriminatie

Correcte levering , makkelijk te bestellen producten . Zeer fijn om bij JohnBeerens te bestellen als particulier
Super snelle bezorging !!! Je besteld het ,volgende dag in huis top✅ En de shampoo Olla plex is echt top me haar is helemaal op geknapt het is echt een aanrader om hier te bestellen!!!

Top

Altijd snelle verzending en duidelijke uitleg bij de producten hoe te gebruiken
ORGANICALS SPF zonneprodukten zijn de max!
Snelle verzending, tevreden over de kwaliteit van het product, vindt John Beerens persoonlijke een hele leuke website waar je leuke producten hebt!🌿🤍
Snelle levering, al vaak besteld en altijd netjes verpakt. Zat nu een gratis masker bij deze was helaas opengebarsten in de verpakking maar de bestelde producten waren netjes dicht.