embreze®- Logo - Beoordelingen

embreze®Reviews

: 46Uitstekend

4,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
embreze® is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij embreze® kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
embreze® is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij embreze® kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor embreze®

14 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

46 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 mrt. 2022
De thee is heerlijk, eerlijk en puur. Een luxe moment voor jezelf? 100% Iedereen die bij mij langs komt wil mijn thee van Embreze proberen. En uiteraard geef ik hen die ook, want door te delen creëer je magische momenten. Ik ben fan :-)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


1 jan. 2023
Als ik wil drinken zonder de meegeleverde rietje dan komt mijn neus tegen de opening aan omdat het clipje tegen de dop van de klepje komt (klepje van de opening voor t rietje). Dat drinkt niet prettig. Daarnaast snap ik niet hoe het rietje handig moet zijn omdat die niet tot de bodem komt
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor embreze®

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Kwalitatief hoogstaand product. Geen lekkage, sluit perfect af, handig inox rietje, superhandig ingebouwd theefilter, houdt zeer lang de drankjes warm. Een echte aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
De bestelling kon door de kerstdrukte niet binnen 24 uur geleverd worden en tevens was niet de gehele bestelling leverbaar. Ze kwamen direct met alternatieven en konden daarna snel leveren. Echter gezien we het voor een bepaalde datum nodig hadden heb ik gevraagd of ik het zelf even kon ophalen en dat kon (ook in de avond). Het stond klaar en werd ook nog snel naar mijn auto gedragen. Op mijn mailtjes werd snel en goed gereageerd. Zeer klantgericht. Mijn complimenten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
Een van mijn favorieten was de “RASPBERRY BOOM” en nu ook de “ FRUITY HAPPINESS” uitgeprobeerd. Heerlijk zoet en smaakvol voor in de winter periode.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Als cadeau een Women's Wellness proefpakket besteld. Door een storing bij de post bleef deze "hangen". Via de chat melding gemaakt. Er is direct een nieuw pakket verzonden en via de chat werd ik op de hoogte gehouden. Heel fijn contact gehad. Uiteindelijk zijn beide pakketten geleverd. Inmiddels de heerlijke thee gedronken. Ik ga vaker bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
corecte communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Als ik wil drinken zonder de meegeleverde rietje dan komt mijn neus tegen de opening aan omdat het clipje tegen de dop van de klepje komt (klepje van de opening voor t rietje). Dat drinkt niet prettig. Daarnaast snap ik niet hoe het rietje handig moet zijn omdat die niet tot de bodem komt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Snelle levering en een zeer lekkere smaak.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 mrt. 2022
De thee is heerlijk, eerlijk en puur. Een luxe moment voor jezelf? 100% Iedereen die bij mij langs komt wil mijn thee van Embreze proberen. En uiteraard geef ik hen die ook, want door te delen creëer je magische momenten. Ik ben fan :-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 mrt. 2022
Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 mrt. 2022
mooie, functionele verpakking, en bovenal een zeer lekkere thee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Beoordeling melden