e-techgroepenkasten.nl

1.033 reviews in totaal

1.033 reviews since 29 nov 2021

Gecertificeerd sinds: 7 dec 2021
e-techgroepenkasten.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en reactiesnelheid van het supportteam. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed en eerlijk ervaren door klanten. Klanten prijzen de behulpzaamheid, het meedenken en het oplossend vermogen van de supportafdeling. Ook het deskundige en persoonlijke advies, zowel via telefoon als e-mail, wordt gewaardeerd. De geleverde producten worden als kwalitatief goed en degelijk ervaren. Daarnaast benoemen klanten het eenvoudige samenstellen, monteren en installeren van de producten. Problemen of fouten met bestellingen worden snel en correct opgelost.

Reviewse-techgroepenkasten.nl

Mooi voor de juiste prijs

Voor de juiste prijs krijg je een mooie groepenkast Nette afgemonteerd. Snel besteld en snel geleverd.
Snelle respons, componenten zien er kwalitatief goed uit, maar nog niet in gebruik genomen.
Goed advies gekregen aan telefoon dat is fijn. Bezorging was snel. Ben tevreden. Dank
Vergeten iets erbij te bestellen. nabestelling kon nog mee dus ik kreeg verzendkosten terug. Top meedenken. En snelle levering scherpe prijzen.
Artikel was precies wat ik zocht, op de beloofde tijd. Na vakantie bestel ik er nog een.
Makkelijk om samen te stellen...en snel geleverd... echt een aanrader!
Echt heel erg fijn persoonlijk contact, goede en duidelijke afspraken. Korte “lijnen”, en wat een top product!!! Ik raad iedereen aan om hier zaken te doen
Vragen per mail snel beantwoord. Ook levering van de groepenkast snel.
Het pakket zag er goed uit en verder weet ik het nog niet
Corecte prijs , snelle levering, niets op aan te merken
Duidelijkheid snelle reactie en zeer snelle levering
Snel geleverd. Ziet er allemaal goed uit. Kast is al gemonteerd. Mooi kompakt.
Prachtige groepenkasten tegen scherpe prijs Van 2 groepen naar 12 groepen...beter, veiliger en....mooier!!!
Snel en goed geleverd. En zelf extra 3 alamats gratis geinstaleerd ook de lay-out aangepast naar mijn wens.
Zeer netjes uitgevoerde groepen verdeler.
Snelle levering, kap was beschadigd maar na een mailtje naar Kristian kreeg ik de volgende dag een nieuwe kap toegestuurd. Prima materiaal.
na bestelling geplaatst en betaald wordt het direct verzonden
Snelle levering en bij onduidelijkheid werd het telefonisch opgelost, top
Alles op voorraad, snel geleverd
Voor weinig geld mooi spul en snel geleverd

E-TECH Groepenkasten.nl is sinds 2018 dé onafhankelijke specialist op het gebied van groepenkasten, schakelmateriaal en elektrotechnische componenten. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en ser...