Zeeman

35.246 reviews in totaal   5.187 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten waarderen de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel en de klantenservice, waarbij problemen meestal snel en netjes worden opgelost. Ook zijn zij tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en ervaren zij het retourproces doorgaans als soepel. De snelheid van levering wordt vaak positief genoemd en het online bestelproces wordt als eenvoudig en duidelijk ervaren. Toch zijn er ook aandachtspunten: klanten ervaren regelmatig dat producten en maten niet op voorraad zijn, zowel online als in de winkel, wat tot teleurstelling leidt. Daarnaast zijn er klachten over wisselende kwaliteit en snel slijtende of afwijkende producten. Problemen met afwijkende maten of inconsistentie tussen artikelen zorgen voor frustratie en extra retourzendingen. Enkele klanten vinden het retourproces omslachtig of tijdrovend vanwege systeemfouten en onduidelijke procedures. Daarnaast kan vertraagde bezorging en problemen met pakketpunten tot ergernis leiden. Tot slot noemen sommige klanten verbeterpunten in het bestelproces, zoals de wens voor meer opties voor afhalen in de winkel.

ReviewsZeeman

Prijs kwaliteit verhouding is heel goed

Prijs jwaliteit verhouding is heel goed. Ook de snelheid waarmee retour weer op he rekebnig staat is opvallend goed. Het personeel heeft kennis van dargene wat ze verkopen, is gemotiveerd en bereid om te helpen. Ik was nooit klant, maar heb nu met tevredenheid de t shirts, hemden en vrije tijd pakken gekocht.
Webshop bestelling gedaan omdat artikel niet in de filialen in Ede aanwezig was, bestellen was simpel en snel verstuurd. De bezorging door PostNL was zeer slecht, 1e bericht bezorging thuis, 2e bericht bezorging uitgesteld, 3e bericht bezorging bij Primera op de Bellestein vlakbij ons, 4e bericht uw bestelling ligt klaar op de Hoorn in Ede twee km bij ons vandaan en beperkte openingstijden. Gewoon Bagger!!!!
M F
M F.
Eerste keer online gekocht bij zeeman, de mail die ik ontvangen had, had geen aankoopbevestiging om te retourneren. De vriendelijke verkoopster in de winkel op Heerlerbaan heeft me hierbij prima geholpen zodat ik de items alsnog kon ruilen
om dat de verpakking waar de diamant in zat terug moest naar winkel zeeman en dat hebben we ook gedaan , maar de diamant viel erg tegen om dat het zo klein is we gaan nu op zoek naar een heel dunnere hals zilver hals ketting te kopen
Bezorging was vlot op de website kon ik de heren onderbroeken voor heren nog bestellen maar kreeg een paar dagen later een mail dat er toch twee niet leverbaar waren Verder geen probleem hoor
J V
Judith v.
Wat ik had besteld was prima in orde. Berichtgeving over levertijd zou fijn zijn en ik vond het jammer dat ik niet gelijk 2 stuks van iets kon bestellen omdat er teveel mensen hetzelfde product aan het bestellen zouden zijn. Alsnog bestellen zou ik weer verzendkosten moeten betalen.
Mooie kwaliteit hempje met cups waren uitverkocht in de winkel kin online bestellen blij mee mooi voor onder jurk..en fijn te dragen ook met warme dagen ...geeft goeie steun ook dikke pluspunt

Normaal tevreden nu even minder

Normaal in winkels tevreden. En online ook wel goed. Alleen dit keer 3 tassen gekocht en blijken er 2 kleuren niet leverbaar en krijg ik geld terug. Sorry maar nu is die andere kleur ook weg.. vind niet heel netjes dat wanneer je iets koopt het er niet is en niet een alternatief is. Alleen nog in winkels beschikbaar. Ben inmiddels al in 4 winkels geweest geen succes

Alles goed geregeld.

Makkelijk bestellen, eenvoudige betaling en snelle levering. Levering via postnl punt duurt helaas veel langer dan direct aan huis voor mij alleen nog aan huis. Verder alles prima.

Go Zeeman

Prijzen altijd fijn en kwaliteit wat je ervoor terug krijgt. Leuk om te zien dat je je vroeger een beetje schaamde als je iets van de Zeeman had en nu hoort het in het rijtje van je favoriete winkels. Ik koop met name baby kleding en de maat klopt vaak goed bij de lengte. Ook erg leuk dat ze acties doen met kansen voor mensen die minder te besteden hebben zoals de goedkope trouwjurk en de diamant. Ga zo door Zeeman!
D V
Dotjedee V.
Prima spullen voor lage prijzen; aandacht voor mens en milieu bij de productie. Wat beter kan: beschikbaarheid van de producten en maten; meer aanbod voor de grote maten.
Zwart katoenen jurk besteld. Is binnen 3 dagen bezorgd. In papieren envelop. Geen overbodige verpakkingsmateriaal. Dat vind ik belangrijk. Goede maatvoering. Leuk jurkje.
Prima..maar vraagje waarom dzeekfde legging in mt s m etc maar ook in mt 36 38 etc.. welke maten komen overeen en wat is t nut van maten in letters ÈN MATEN IN CIJFERS
Ik ben best tevreden maar ook ontstemt over het aantal e-mail Zeeman mij stuurt om een recensie te plaatsen en dat ik dat vergeten ben. Ik ben nog van de tijd als je niets hoort dan zal het wel goed zijn en anders hoor je het wel. Kortom bedrijven die maar blijven vragen om beoordelingen worden door mij in de toekomst vermeden om er iets on-line te kopen. Jammer voor Zeeman, maar dat hebben ze aan zichzelf te danken.
Site is beter! Makkelijk bestellen, betalen en verzending is prima! Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status. Fijne winkel en site om te bestellen!
Ik kreeg wat ik besteld had. De T shirts passen prima. Ondanks de grote maat, was de lengte goed. De stof van de t shirts is dun, maar voor de prijs kan ik niet meer verwachten. De aflevering duurde langer dan beloofd. Daar werd ik per mail over geïnformeerd.

Wat je verwacht, wel wat trager met verzenden dan anderen

Niets bijzonders, gewoon wat je zou verwachten. Wat wel beter kan is de snelheid van bestelling tot het verzenden. Dat duurt een paar dagen en dat is, in deze tijd, best lang. Daarnaast, maar ik weet niet of Zeeman daar wat aan kan doen, wilde ik de bestelling ophalen hier vlakbij in een Automaat, maar die bleek vol en vervolgens is het afgeleverd in een winkelcentrum, aardig uit de buurt, waar ik met de auto heen moest en ook nog parkeerkosten voor mijn kiezen kreeg.
Snelle afhandeling, correcte verzending. Product nier helemaal volgens beschrijving. Maten erbij, evt. foto met een model zou een beter idee geven over de werkelijke maten van het product.

Snelle service

Ik had panty kniekousen besteld in de kleur graphite. Wel was het misleidend dat op de afbeelding graphite stond maar in de omschrijving zwart waar ik niet naar gekeken had. Dus helaas de verkeerde panty's besteld. Desondanks snel geleverd en heb ze retour gebracht in de winkel. Op dezelfde dag stond het geld inclusief verzendkosten alweer op mijn bankrekening!

diamanten hangertjes

Wij wilden graag de diamanten hangertjes, en de eerste keren waren we te laat maar door de updates hadden we dit maal wel succes en dat is heel fijn.