Zeeman

34.109 reviews in totaal   4.669 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en sluit goed aan bij de verwachtingen. De kwaliteit van de artikelen wordt doorgaans goed beoordeeld en de klantenservice valt op door vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ook het gebruiksgemak en de overzichtelijkheid van de website worden gewaardeerd, net als de nette verpakking van bestellingen. Het retourproces wordt door veel klanten als makkelijk ervaren. Toch zijn er ook aandachtspunten: er is regelmatig sprake van beperkte productbeschikbaarheid, zowel online als in de winkel. Sommige klanten vinden het retourproces omslachtig of traag. Daarnaast zijn er klachten over afwijkende maten of materialen bij bepaalde artikelen. Enkele klanten ervaren de klantenservice als onduidelijk of traag in hun reactie. Daarnaast worden kleine verbeterpunten of bugs op de website genoemd en zijn er opmerkingen over slordige of onzorgvuldige verpakkingen.

ReviewsZeeman

Het retourneren is totaal niet handig. Ik had een aantal artikelen besteld staat goed op de bon en toen ik het wilde retour brengen, omdat het niet paste staat er iets heel anders als de barcode moet worden gescand. Nu moet ik opnieuw terug naar de winkel tijdens kantoor uren zodat de winkel medewerkster de klantenservice kan bellen zodat het geregeld kan worden
Makkelijk om te bestellen, levering keurig in orde. Het is alleen jammer dat je niet gratis naar jouw favoriete winkel kunt laten sturen zodat je het daar op kunt halen. Daar terug brengen kan wel.
In de winkel mooie t-shirts en kleding gezien. Waren niet in de maat van mijn zoon. Op de website kon ik ze bestellen. Werden keurig geleverd in nette verpakking.

Leuk jasje

Spijker jasje was niet meer in mijn maat in de winkel verkrijgbaar. Heb m ter plekke in line besteld. Jammer dat ik m niet kosteloos in de winkel kon laten leveren. Die extra optie zou erg welkom zijn.
Super snel binnen! Echt helemaal top! Alleen jammer dat het blauwe broekje super erg afgeeft in de was.. dus heel veel kleding stukken zijn verkleurd!
T S
Terry S.
Dat je met gemak de spullen die je via internet hebt besteld in de winkel lan teruggrengen en snel een mail krijgt dat het is aangenomen . Bij alles terugbrengen naar het filiaal in goed staat en met kaartjes krijg je ook nog de verzendkosten terug. Keurig en netjes geholpen door de medewerkster.

Prima broeken

Ik had een aantal spijkerbroeken nodig voor mijn zoon na een flinke groeispurt (en voetbalslides maken op het schoolplein..) en online even gekeken, nette broeken voor maar € 5.00 dus maar direct een paar ingeslagen.. Erg fijn materiaal en hij kan er weer even tegen!

Top winkel

Met toename van de verschillende winkels als Action iedereen vergeet Zeeman hellas ... Zeeman heeft goede kwaliteit t-shirts en andere textiel en zijn Hyper wasmiddelen zijn de best !!!!!
Ik vind dat zeeman laat zien dat de maatschappij geconditioneerd is mbt dure merkartikelen en dat het ook kwalitatief goed kan zijn maar dan goedkoper. Het zet mij in ieder geval aan het denken over dure merkartikelen. Nov een opmerking : prachtige verpakking van diamant: lijkt op die van Chanel!

Snelle levering, goede service

Snelle levering Goede broeken voor een mooie prijs. Moesten helaas retour omdat ze te lang bleken te zijn. Retour ging ook heel soepel in de winkel Dank u.
Ik had gebeld over mijn bestelling en ik kreeg vlot iemand aan de telefoon. Ook heeft zij snel actie ondernomen omtrent mijn bestelling. Heel prettig. Zo en zo fijn dat je iemand persoonlijk aan de lijn kreeg ipv chatbot. Bestelling is inmiddels geleverd en ben ik heel blij ermee :-) .
Ik vindt de diversieteit van de slipjes en string super . Ook hebben jullie sexy slipjes en strings in de verkoop . Ook jullie service is goed , daarom een blijde klant .
Consumer profile image
Christina W.
Emmeloord
Gewoon zo doorgaan. Kom graag bij de zeeman. Lokatie is Emmeloord waar Geertje de chef-in is met vriendelijke personeel. Ze weten wie ik ben en kom in de winkel als er weer een folder is die ik krijg op de telefoon.

ik koop vaker bij zeeman.

de artikelen zijn goed. goede kwaliteit. jammer dat 1 artikel uitverkocht was. de terugbetaling snel en goed. ik koop vaker bij zeeman.

Meestal goed, maar de laatste keer kan beter...

Meestal is de Zeeman wel goed en netjes maar de laatste keer hebben ze mijn bestelling zo nonchalant flop doorelkaar in een doos gekwakt, helemaal verkreukt en slordig. Ik krijg het van Shein en Temu nog netter en verzorgder binnen. Ik snap dat het goedkoop is en misschien moet, maar dat kan echt beter Zeeman...
De kwaliteit van de t-shirts is geweldig voor deze prijs. Fijne stof en mooi afgewerkt. Fijn ook dat grotere maten te bestellen zijn.

Eerst blij dan teleurgesteld

Bestelling werd keurig geleverd en ik was er blij mee. De enige teleurstelling was dat de kleding veeeeel te groot was en niet kleiner te leveren.

Snelle verzending...leuke…

Snelle verzending...leuke kleertjes...voordelige prijzen. Het opvouwen en inpakken zou alleen wat netter kunnen, nu moest ik eerst alles strijken.
E K
Ed K.
Zeer betaalbaar allemaal, van goede kwaliteit en korrect geleverd. De website en de producten zijn evenwel een beetje chaotisch.
Bestelproces was eenvoudig. Foto’s van producten waren goed. Minpunt is dat na bestelling de datum van levering relatief lange tijd geen informatie gedeeld kon worden over wanneer de zending geleverd zou worden. Uiteindelijk kwam deze info wel en toen werd de levering zelfs een dag eerder bezorgd. Al met al positief over Zeeman en de bestelling, planning van levering nog voor verbetering vatbaar.