kookgigant.nl

451 reviews in totaal   451 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de service, en de duidelijke, snelle communicatie. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen goed beoordeeld en de verpakking wordt als stevig en veilig ervaren, vooral bij breekbare artikelen. Daarnaast worden de scherpe prijzen en aanbiedingen, evenals het ruime en mooie assortiment, vaak als pluspunten genoemd. Veel klanten geven aan graag terug te willen komen en hun collectie uit te breiden. Toch zijn er ook enkele negatieve ervaringen, zoals vertragingen bij de bezorging door PostNL, schade of gebruikssporen aan bepaalde producten en opmerkingen over de verpakkingswijze. Ook wordt er soms getwijfeld aan de waarde van specifieke producten.

Reviewskookgigant.nl

P V
piet v.
De communicatie! De gezegde vandaag voor ......... besteld, morgen in huis, was niet het geval. Na een week gebeld en gevraagd wanneer ik het bestelde kon verwachten. ik kreeg netjes informatie waar het was misgegaan. Oké begrip voor. Maar na 14 dagen nogmaals gebeld dat ik het bestelde nog steeds niet had ontvangen. Ik kreeg een mevrouw aan de lijn en zij zei, dat is vreemd dat ga ik direct navragen, een ogenblik. Na het overleg zei mevrouw, meneer ik stuur nu het bestelde naar u toe en heeft het morgen in huis wel met de boodschap als ik het andere pakketje zou ontvangen terug zal sturen. Dat vond ik echt zoals we elkaar zouden moeten vertrouwen. Mevrouw heel erg bedankt!!! Helaas het 2e pakketje niet ontvangen.

Bijzonder snelle omruiling na ontvangen van beschadigde pannen

Ik had 4 pannen van Cook&Pan besteld die allemaal met enige vorm van schade aankwamen. Retourneren via de site was eenvoudig, kon kiezen voor beschadiging als reden en na het toevoegen van foto's kreeg ik een gratis retour label. Binnen 48 uur na het wegbrengen van mijn pakket had ik nieuwe pannen in huis. Ook het vooraf mailen met de klantenservice werd adequaat opgepakt en was erg vriendelijk. Een klacht hebben kan gebeuren, maar het gaat erom hoe je er als bedrijf mee omgaat. Chapeau!

Housewarming gift

Een messenset en snijplank bestel als cadeau voor een kamaraad en hij is er enorm blij mee. Zij woorden waren, nu hebben we eindelijk kwaliteit messen thuis. Er was wel wat fout gegaan met de verzending maar dat heeft kookgigant gelijk opgelost. De zelfde dag nog een reactie met uitleg wat er fout is gegaan en de dag later is het binnen gekomen. Ga zeker binnenkort zelf ook bestellen.
Hallo, wie dan ook, als je kleindochter vraagt om geld of een cadeaubon voor haar verjaardag omdat ze leuke keukendingen heeft gezien ga je op een cadeaubon uit. Als dan na bestelling je op je computer 6 bonnen krijgt in plaats van een fysieke bon ben je daar niet blij mee. Computer en beeldscherm afkoppelen in de bus stappen met pijn in je rug? Dan maar vragen of je niet een bon kan krijgen van het bedrag, dat gaat gelukkig . Uitprinten: kleur? Blijft niet veel van de code. Zwart-wit dan maar, kan ermee door. Kortom: ik was er niet blij mee, geen Kookgigant meer!

Mooi, eerlijk en behulpzaam

Wat een heerlijk gemak om iets te bestellen en letterlijk een dag later (zoals ook werd beloofd) je messenset en toebehoren te ontvangen! Mooi verpakt, alles gloed nieuw, leuke uitleg er bij en zelfs een e-mail met onderhoudstechnieken. Naast een uiterst mooie set aan messen, is dit soort service ook kostbaar!

Kook Gigant prima levering PostNL dramatisch

Op zich is Kook Gigant prima alleen als je zegt dat volgende dag geleverd wordt en het wordt ruim een week later en je moet er zelf achteraan dan is dat (zeker in geval van cadeau) waardeloos. Toen ik zelf reageerde waar het bleef moet ik wel zeggen dat ik binnen het half uur reactie kreeg dus dat is een uitstekende service. Helaas liet PostNL ze in de steek maar het is wel KookGigant die met PostNL in zee gaat. Pannen waren verpakt in doos (zonder schade). Helaas was de verpakking waar de pannen in zaten wel beschadigd (handvatten afgescheurd) en dat is als cadeau geven weer niet zo leuk. De pannen zijn echter top. Kortom mixed feelings

Mes na 3 maanden kapot

Een mes uit mijn messenset is na 3 maanden al in gebreke; het heft kwam los te zitten van het lemmet. Na mijn klacht kreeg ik een nieuw en vervangend mes toegestuurd, wat service is en ik hoort. Wat ik niet zo fijn vond is dat ik opeens een mail daarna kreeg over hoe ik messen hoor te behandelen en plots in een nieuwsbriefabbonement zat. Mijn messen was ik met de hand af, ik gebruik een HORL om de messen te slijpen en ik gebruik de juiste snijplanken. Om dan deze mail te krijgen vind ik echt te belachelijk voor woorden, want volgens mij is het mes ondeugdelijk en niet ik! Daarom 3 sterren ipv 5
Een messenset besteld met een magnetische blok, bij bezorging was het blok beschadigd, 1 telefoontje en er werd gelijk een nieuwe geleverd die helaas ook beschadigd was, een mailtje en de volgende dag het 3e exemplaar die helemaal puntgaaf was. DIT IS NU EEN FANTASTISCHE SERVICE WAT EEN FIJNE WINKEL EN ERVARING!!!!!

Fijn!

Er was iets mis gegaan in de bezorging. Samen met post NL en kookgigant is alles snel opgelost. Zowel post NL als kookgigant reageren snel op mails, wat erg fijn is. De bestelling werd daarna alsnog goed bezorgd en ik kan weer met een fijn mesje fruit en groenten snijden.
Twee messen aangeschaft. Deze waren behoorlijk voordelig. Bij mij eerste poging bleken ze uitverkocht, netjes een mail gekregen toen ze weer op voorraad waren. Netjes verzonden, na 2 dagen in huis.

Goed ingepakt en goede service

De bestelling was goed ingepakt. Na een tijdje is er een scheur in de snijplank ontstaan, terwijl de plank nog ongebruikt was. Na een mail te hebben gestuurd, was dit binnen 1 dag opgelost. Heel netjes!
Heel goed geholpen door de verkoper in Apeldoorn. Wilde ons niet het duurste verkopen maar hetgeen bij ons past en we zijn erg tevreden met de uitbreiding van ons global messenset.

verpakken

snelle service!!!!! alleen vreemd dat 1 los mes in een grote doos verpakt word en 3 messen in een bubbeltjes enveloppe en de 3 dozen met messen vrij los in de enveloppe zit. Ik zou dat anders doen , dit is een tip en zeker geen negatieve beoordeling
Ik had een set van kook and pan gekocht. Na een tijdje waren ze wel heel beschadigd, de " verf" liet los..... Ik mocht de pannen terug sturen, en heb een nieuwe set gekregen. ...Top Service Hoop dat deze set wel mooi/ goed blijft .
Wij zijn mega blij met de messen set ! Mooi robuust en vlijmscherp erg grappig ook de bijgeleverde pleister. Ook de snijplank is erg gaaf jammer dat de oli was uitverkocht . Onze nieuwe keuken is nu nog weer een stukje mooier
Perfecte service. Bij openen van het pakket zagen we een artikel met een kleine beschadiging zonder gedoe is er meteen kosteloos een nieuw artikel verstuurd. Kwaliteit en service is perfect
Keurige afhandeling, levering volgens afspraak, uitpakken was een feestje. Wat een mooie pannenset. Is een verrijking in mijn keuken. Zijn mooi, leuk en chique. Ik ben er heel blij mee
Snelle levering! En jullie hebben de op voorraad. Bij Cook & Pan, zij zijn verkooppunt van de pannen, heb een keer ruim 4 moeten wachten op levering en toen was de pan niet te gebruiken door een braam aan de onderkant van de pan. Dus mocht ik een nieuwe bestellen en jawel weer lang wachten. En bij jullie volgende dag geleverd. Hoe dan???
Goede service. Messenblok incl. messen ontvangen, bleek dat er één dopje onder het messenblok ontbrak. Contact opgenomen en zeer snel antwoord en opgelost. Echte aanrader!
Pakket was niet toegekomen en na een mailtje werd de zoektocht onmiddellijk in gang gezet. Vriendelijke en top service.