641 reviews in totaal   641 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

641 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 16 mrt 2026

kookgigant.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid van levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, de hoge kwaliteit van de producten, de duidelijke en gebruiksvriendelijke website, de scherpe prijsstelling en het ruime productaanbod. Ook de verpakking wordt vaak als goed beoordeeld. Toch worden er regelmatig vertragingen gemeld ten opzichte van de beloofde levertijden. Daarnaast zijn er incidenteel klachten over beschadigde of defecte producten. De communicatie met het bedrijf wordt soms als traag of gebrekkig ervaren, vooral bij problemen, en sommige klanten vinden dat de verpakking zorgvuldiger kan.

Reviewskookgigant.nl

Super messen

Hele mooie messen en scherp genoeg voor mijn dagelijkse gebruik in de keuken. Ze zijn scherp genoeg, maar het kan wel scherper. Ik zal ze laten slijpen, maar nog niet. Ze zijn prima en liggen goed in de hand. Voor wat ik had is dit een hele mooie vooruitgang. Voor professioneel gebruik zal ik dit niet doen, maar dat is mijn mening. Ze zijn voor dat geld de echt heel goed.
P V
piet v.
De communicatie! De gezegde vandaag voor ......... besteld, morgen in huis, was niet het geval. Na een week gebeld en gevraagd wanneer ik het bestelde kon verwachten. ik kreeg netjes informatie waar het was misgegaan. Oké begrip voor. Maar na 14 dagen nogmaals gebeld dat ik het bestelde nog steeds niet had ontvangen. Ik kreeg een mevrouw aan de lijn en zij zei, dat is vreemd dat ga ik direct navragen, een ogenblik. Na het overleg zei mevrouw, meneer ik stuur nu het bestelde naar u toe en heeft het morgen in huis wel met de boodschap als ik het andere pakketje zou ontvangen terug zal sturen. Dat vond ik echt zoals we elkaar zouden moeten vertrouwen. Mevrouw heel erg bedankt!!! Helaas het 2e pakketje niet ontvangen.

Bijzonder snelle omruiling na ontvangen van beschadigde pannen

Ik had 4 pannen van Cook&Pan besteld die allemaal met enige vorm van schade aankwamen. Retourneren via de site was eenvoudig, kon kiezen voor beschadiging als reden en na het toevoegen van foto's kreeg ik een gratis retour label. Binnen 48 uur na het wegbrengen van mijn pakket had ik nieuwe pannen in huis. Ook het vooraf mailen met de klantenservice werd adequaat opgepakt en was erg vriendelijk. Een klacht hebben kan gebeuren, maar het gaat erom hoe je er als bedrijf mee omgaat. Chapeau!

Housewarming gift

Een messenset en snijplank bestel als cadeau voor een kamaraad en hij is er enorm blij mee. Zij woorden waren, nu hebben we eindelijk kwaliteit messen thuis. Er was wel wat fout gegaan met de verzending maar dat heeft kookgigant gelijk opgelost. De zelfde dag nog een reactie met uitleg wat er fout is gegaan en de dag later is het binnen gekomen. Ga zeker binnenkort zelf ook bestellen.
Klantenservice vriendelijk en denk mee in mogelijkheden. Vroeg of ik een extra foto mocht van de mes zodat ik zeker wist of ik het wilde. Dit deed de medewerker, super lief! Verzending was iets later maar heb wel vaker problemen met postnl naar Belgie verzendingen. De pakketje was veilig afgeleverd en ben blij met mijn aankopen!
Prima aanbieding en snelle service. Ik had van Le Creuset twee lepelhouders (aardewerk) gekocht en pannenlappen. De lepelhouders zaten los in de doos en ik hoorde dat toen ik de doos oppakte. Er bleek wel een los stuk inpakfolie in de doos te zitten, maar dat beschermt niet als er met de doos gegooid wordt. Gelukkig waren ze niet beschadigd, maar het verzoek is om het de volgende keer beter in te pakken.

Pannen-messen set

Online bestellingen gedaan en dat was prima,ook de levering.we hebben de artikelen(pannenset en messenset) nog niet in gebruik,daar we eind september pas onze nieuwe keuken krijgen. We zijn ook in de winkel geweest,maar vonden dat tegenvallen(klein).dachten dat hij nl groter zou zijn..maar goed,we hebben toen wel de kleur in het echt gezien van de pannenset (taupe). Supermooi in ieder geval.
L L
Lubach L.

Gewoon goed!

Kookgigant heeft een mooi assortiment kwalitatief uitstekend kookgerei en is niet goedkoop maar dan heb je wel iets goeds in huis. Betalen ging makkelijk, de bestelling werd snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden van de (netjes ingepakte) bestelling. Ik kan deze winkel alleen maar aanraden!

Goede pannen, scherp geprijsd, verzending duurt langer dan beloofd

Productaanbod was heel goed, de Cook & Pan pannen waren scherper geprijsd dan bij Cook & Pan rechtstreeks. Bestelproces verliep simpel en goed. De pannen waren keurig verpakt, het zijn fijne en mooie pannen. De belofte "vandaag besteld, morgen in huis" wordt niet waargemaakt: ik bestelde op zaterdag, de pannen werden woensdag, dus 4 dagen later, pas geleverd.
Hallo, wie dan ook, als je kleindochter vraagt om geld of een cadeaubon voor haar verjaardag omdat ze leuke keukendingen heeft gezien ga je op een cadeaubon uit. Als dan na bestelling je op je computer 6 bonnen krijgt in plaats van een fysieke bon ben je daar niet blij mee. Computer en beeldscherm afkoppelen in de bus stappen met pijn in je rug? Dan maar vragen of je niet een bon kan krijgen van het bedrag, dat gaat gelukkig . Uitprinten: kleur? Blijft niet veel van de code. Zwart-wit dan maar, kan ermee door. Kortom: ik was er niet blij mee, geen Kookgigant meer!

Mooi, eerlijk en behulpzaam

Wat een heerlijk gemak om iets te bestellen en letterlijk een dag later (zoals ook werd beloofd) je messenset en toebehoren te ontvangen! Mooi verpakt, alles gloed nieuw, leuke uitleg er bij en zelfs een e-mail met onderhoudstechnieken. Naast een uiterst mooie set aan messen, is dit soort service ook kostbaar!
wat is er goed? het aanbod, de promoties bv 1 + 1 actie Wat kan er beter? Communicatie ! Het duurt een euwigheid als je iets besteld heb en je hebt een vraag, gewoon geen of zeer laattijdig antwoord. Nu bij het retourneren, ik wil namelijk 2 artikls ( zwaar ) retour sturen voor een ander artikel en krijg maar 1 retour etiket??? En op mijn vraag of ik een 2de retour etiket kan krijgen komt geen antwoord. Het pakket werd ook gewoon voor de deur geleverd zonder enig berichtgeving, wat als wij hadden gezegd dat we het niet aangekregen hadden? inderdaad, dan hadden jullie het nogmaals kunnen versturen want een foto van de firma die geleverd heeft telt niet hé, iedereen kan het pakket gewoon meenemen en we hadden er toch een verzekering voor genomen. PS we zijn nog steeds wachtende op onze vraag op de retour van 2 zware dozen met 1 retour etiket

Kook Gigant prima levering PostNL dramatisch

Op zich is Kook Gigant prima alleen als je zegt dat volgende dag geleverd wordt en het wordt ruim een week later en je moet er zelf achteraan dan is dat (zeker in geval van cadeau) waardeloos. Toen ik zelf reageerde waar het bleef moet ik wel zeggen dat ik binnen het half uur reactie kreeg dus dat is een uitstekende service. Helaas liet PostNL ze in de steek maar het is wel KookGigant die met PostNL in zee gaat. Pannen waren verpakt in doos (zonder schade). Helaas was de verpakking waar de pannen in zaten wel beschadigd (handvatten afgescheurd) en dat is als cadeau geven weer niet zo leuk. De pannen zijn echter top. Kortom mixed feelings

Mes na 3 maanden kapot

Een mes uit mijn messenset is na 3 maanden al in gebreke; het heft kwam los te zitten van het lemmet. Na mijn klacht kreeg ik een nieuw en vervangend mes toegestuurd, wat service is en ik hoort. Wat ik niet zo fijn vond is dat ik opeens een mail daarna kreeg over hoe ik messen hoor te behandelen en plots in een nieuwsbriefabbonement zat. Mijn messen was ik met de hand af, ik gebruik een HORL om de messen te slijpen en ik gebruik de juiste snijplanken. Om dan deze mail te krijgen vind ik echt te belachelijk voor woorden, want volgens mij is het mes ondeugdelijk en niet ik! Daarom 3 sterren ipv 5
Ik bedstelde een Le Creuset pan en de levering ging zeer snel Wat jammer is, de pan is een oudere/andere versie dan de pannen die ik via Le Creuset heb besteld (andere handgrepen) Dit weerhoud mij er nu van om andere dingen te bestellen
Een messenset besteld met een magnetische blok, bij bezorging was het blok beschadigd, 1 telefoontje en er werd gelijk een nieuwe geleverd die helaas ook beschadigd was, een mailtje en de volgende dag het 3e exemplaar die helemaal puntgaaf was. DIT IS NU EEN FANTASTISCHE SERVICE WAT EEN FIJNE WINKEL EN ERVARING!!!!!
Peper en zoutmolen van Peugeot besteld. Was snel in huis en de prijs was concurrerend. Ze doen het prima. Had dit veel eerder moeten kopen ipv andere merken die snel stuk gaan

Mooi betrouwbaar bedrijf!

Super snelle levering. Heel fijn geholpen aan de telefoon. Je merkt aan alles dat het een familiebedrijf is en men de klant op de eerste plaats heeft staan. Dikke aanrader.
Na ontvangst van twee pannensets bleek er eentje beschadigd te zijn, mail gestuurd en er werd dezelfde dag nog kosteloos een nieuwe pan opgestuurd. Prima service.

Fijn!

Er was iets mis gegaan in de bezorging. Samen met post NL en kookgigant is alles snel opgelost. Zowel post NL als kookgigant reageren snel op mails, wat erg fijn is. De bestelling werd daarna alsnog goed bezorgd en ik kan weer met een fijn mesje fruit en groenten snijden.

kookgigant.nl

KookGigant is een fysieke winkel met een prachtige webshop, gespecialiseerd in hoogwaardige kookproducten zoals pannen, messen en keukenaccessoires. Met een zorgvuldig samengesteld assortiment van A-m...