zonwering.shop

85 reviews in totaal

85 reviews since 14 okt 2020

Gecertificeerd sinds: 11 nov 2020
zonwering.shop voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Reviewszonwering.shop

Geleverd zoals afgesproken, dure transportkosten

Uiteindelijk werd geleverd zoals geafficheerd. Ik geef alleen maar geen 5 sterren omdat de levering door hun transportfirma echt duur was naar België (€50) voor een klein pakje van nog geen 2 kg en bovendien ook nog eens echt traag.

Prachtig top doek tegen een scherpe prijs

Prachtig doek, perfect op maat, zeer scherpe prijs, tijd geleverd na telefonische afspraak. Met 1001 montage filmpjes op internet had ik twee of drie links naar de beste filmpjes op prijs gesteld. Uiteindelijk toch gelukt.
Goede service en snelle antwoorden op vragen per mail. Levering duurde iets langer dan verwacht, daar er "Op Voorraad" op de website stond vermeld, maar dat was voor mij een minor bijkomstigheid.
Bestelling niet vlug geleverd, ook niet op afgesproken plek geleverd.
Goedkoop, keus en service. Tot nu toe de beste leverancier van zonweringen e.d.

Zonwering van perfecte kwaliteit, goedkoop en snel geleverd. Dit vind je bij ons. Wij zijn een groothandel waar professionals zoals zonweringsbedrijven, bouwbedrijven, en zzp’ers rechtstreeks kunnen b...