Lucardi Juwelier Doetinchem

802 reviews in totaal

802 reviews since 30 sep 2020

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke benadering van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. De medewerkers nemen vaak uitgebreid de tijd voor klanten en geven regelmatig goed en deskundig advies over producten en verzorging. De service wordt in het algemeen als uitstekend, behulpzaam en klantgericht ervaren. Ook de deskundigheid van het personeel, vooral bij specifieke handelingen zoals gaatjes schieten, wordt gewaardeerd. Toch wordt er soms opgemerkt dat de snelheid van hulp kan variëren: klanten worden vaak snel geholpen, maar wachttijden worden soms als lang ervaren. Daarnaast merken klanten op dat de winkel soms te druk is of de personeelsbezetting niet altijd optimaal is, wat de winkelervaring kan beïnvloeden.

ReviewsLucardi Juwelier Doetinchem

2e gaatje geprikt in oren

Vanmiddag 2e gaatjes laten prikken in de oren samen met mijn dochter en ik. Als moeder/dochter uitje waar mijn dochter al heel lang naar uitkeek. Heel vriendelijk geholpen en handig advies gekregen over de nazorg. Gaatjes waren snel geprikt waardoor je het bijna niet in de gaten had. Dochter en ik allebei heel blij met onze tweede gaatje in de oren en de mooi uitgekozen oorbellen.

Perfecte winkel

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bezoek aan Lucardi. Ik ben erg goed geholpen door het vriendelijke personeel. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven eerlijk en deskundig advies, waardoor ik met een goed gevoel de juiste keuze heb kunnen maken. De medewerkers zijn klantvriendelijk, geduldig en denken echt met je mee. De service was uitstekend en ik voelde me echt welkom. Ik kom hier zeker nog eens terug en kan Lucardi van harte aanbevelen!
Ik mocht van mijn lief een ring uitzoeken! Een belangrijk moment in onze relatie. We zijn dik in de 60 en bijna 6 jaar erg gelukkig met elkaar! Ondanks de drukte in de winkel, nam de verkoopster de tijd voor ons en heeft ons zeer vriendelijk geholpen! En.....ik heb een heel mooie ring uitgekozen waar ik heel blij mee ben!!
Ik kwam de winkel binnen met een screanshot van een ketting, en ik vroeg mevrouw of ze deze in de winkel had. Ze liep meteen mee, was erg vriendelijk, en vroeg meteen of ik het in een mooi doosje wilde hebben. Daarbij bij binnenkomst ook meteen een warme groet. Fijne vrouw. Daarbij heb ik een prachtige ketting mogen kopen voor mijn vriend, ik ben er blij mee. Ze vroeg of ik member wilde worden, nou natuurlijk, meteen korting gepakt! Super, daarbij een mooi tasje erbij gekocht nadat ze het vroeg. Leuke winkel in Doetinchem.

Professioneel en vriendelijk

Vandaag ben ik bij de Lucardi-vestiging in Doetinchem geweest om een gaatje te laten schieten. Alles werd duidelijk uitgelegd en de behandeling werd heel professioneel uitgevoerd. De medewerkerster was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en namen echt de tijd voor me. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben supertevreden over de service en kom hier zeker nog eens terug. Bedankt, Lucardi Doetinchem! 💚

Feedback, ruimte voor verbetering.

Wij hebben onlangs een bezoek gebracht aan de Lucardi-winkel in Doetinchem, omdat we voor de verjaardag van onze dochter op zoek waren naar een mooi sieraad. Op de website hadden we een leuke set gezien die we graag voor haar wilden kopen. Helaas bleek deze in de winkel uitverkocht te zijn. We zijn vervolgens samen op zoek gegaan naar een alternatief. Daarbij hadden we gehoopt op wat meer begeleiding en betrokkenheid vanuit de winkel. Er werd wel in de voorraad gekeken, maar voor ons voelde het wat onzorgvuldig en rommelig. Regelmatig liep de medewerker weg, waardoor wij haar steeds opnieuw erbij moesten vragen. Voor onze dochter is het belangrijk dat we hangende oorbellen kiezen, omdat zij snel last krijgt van ontstekingen. Daarnaast wilden we graag een bijpassende ketting in dezelfde stijl. Helaas bleek bij verschillende artikelen dat deze net niet op voorraad waren en ook niet meer besteld konden worden. Daardoor konden we uiteindelijk geen leuk en passend setje vinden. Dat was best jammer, want juist voor een meisje vinden wij het ontzettend leuk om voor een verjaardag een mooi bijpassend sieraad uit te zoeken. Door de manier waarop het zoeken verliep, duurde ons winkelbezoek bovendien een stuk langer dan we hadden verwacht. Op een gegeven moment overwogen we zelfs om dan maar een cadeaukaart te geven. Dat is natuurlijk een oplossing, maar als ouders vinden we het juist leuk om zelf iets moois voor onze dochter uit te zoeken en cadeau te geven. Tot slot waren we verbaasd dat er €2,50 wordt gevraagd voor het inpakken van een cadeau. Dat vonden wij persoonlijk wat vreemd, zeker wanneer je al een aankoop doet. We delen deze ervaring vooral als feedback, omdat we denken dat er ruimte is voor verbetering. We hadden graag wat meer persoonlijke aandacht, begeleiding en zorgvuldigheid ervaren tijdens ons bezoek. Door deze ervaring zullen we niet snel opnieuw naar Lucardi gaan wanneer we op zoek zijn naar een cadeau. Dat vinden we jammer, want met een mooi assortiment en goede service zou het juist een fijne winkel moeten zijn om voor een verjaardag iets bijzonders uit te zoeken.

Antwoord van Lucardi Juwelier Doetinchem

Bedankt dat je jouw ervaring zo uitgebreid met ons deelt. Wat jammer dat jullie juist voor de verjaardag van jullie dochter niet de persoonlijke aandacht en begeleiding hebben ervaren waarop jullie hadden gehoopt. We begrijpen dat het extra teleurstellend is wanneer je graag een mooi, passend setje wilt samenstellen en verschillende artikelen niet beschikbaar blijken te zijn. Ook je feedback over het verloop van het zoeken en de kosten voor het inpakken nemen we zeker mee. We zouden het fijn vinden om met je mee te denken, dus neem gerust contact met ons op via klantenservice@lucardi.nl. Team Lucardi.
Het personeel komt niet prettig over in eerste instantie. Het lijkt of ze druk zijn met andere dingen en klanten staan te wachten terwijl er bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen van de bovenverdieping gehaald worden. Er kan geen lachje vanaf en ik had zelf het gevoel dat even meelopen naar de vitrine waaruit ik iets wilde kopen teveel gevraagd was. Tijdens het passen werd de medewerker vriendelijker. Ik denk dat de medewerkers zich hiervan misschien niet bewust zijn. Er is veel verbetering mogelijk in de klantvriendelijkheid. De winkel bevindt zich op een gunstige plek; deze zaak heeft zeker potentieel.

Antwoord van Lucardi Juwelier Doetinchem

Beste Anne-Marie, Bedankt dat je je ervaring zo uitgebreid met ons deelt. Wat jammer dat je in eerste instantie niet het gevoel kreeg dat er voldoende aandacht voor je was en dat de klantvriendelijkheid te wensen overliet. Fijn dat je tijdens het passen wel een positievere ervaring had en dat je ook de gunstige locatie en het potentieel van de winkel benoemt. We nemen je feedback zeker serieus en bespreken dit intern met het team. Team Lucardi.

Super service

Zes weken geleden kreeg onze vierjarige dochter haar eerste gaatjes in de oren. We werden super ontvangen en de medewerkers namen alle tijd. Nu was het tijd voor nieuwe oorbellen en wederom werd alle tijd genomen en heeft een medewerkster zelfs haar nieuwe oorbellen ingedaan omdat ik het losmaken van de zweerknopjes spannend vond. Super service en een hele fijne winkel!
Vandaag een ring gekocht om mijn vriendin ten huwelijk te vragen. Ben erg goed en fijn geholpen. De dames namen alle tijd voor me. Ga hier zeker terug om onze trouwringen te kopen.
Vriendelijk geholpen met goede adviezen. Ook een duidelijke uitleg gekregen over de nazorg van de piercing. Daarnaast kregen we een leuke aanbieding aangeboden, om het zweer-knopje later te vervangen voor iets moois. Voor sieraden zal ik, zonder twijfel, voortaan naar Lucardi in Doetinchem gaan.
Horloge gekocht voor mijn zoon die naar de middelbare school gaat. Ze heeft de tijd genomen voor ons en alles netjes op maat gemaakt voor hem. Zoon blij - ik blij

Het is heerlijk rustig rond kijken

Mij beviel het dat we rustig even rond konden kijken tot ik het artikel zag die ik graag wilde kopen. Daarna bij de kassa gaan staan en wachten tot ik werd geholpen. (Dat duurde wel een tijdje)
De ontzettend leuke en adviserende medewerkster! Zij maakt echt het verschil!!!! Als alle medewerkers zo zouden zijn hebben wij geen tips hoe het beter kan.
Wat een mooie winkel en wat zijn de dames vriendelijk heb alle tijd om rond te kijken en wordt je er vriendelijk geholpen een aan rader ga er vaker naar toe top winkel
R C
Remco C.

Top klantservice

Kwamen voor kettinkjes voor trouwhanger (ipv ringen) en werden netjes geholpen. Konden zelfs passen met hangertjes eraan. Ik zeg..dat is nog eens klantgerichte service, dank jullie wel
Erg goed personeel. Het was heel druk in de winkel en er waren maar 2 verkoopsters. Voor mij geen probleem maar de verkoopsters moesten keihard werken.
We werden vriendelijk geholpen door de medewerkers met het schieten van de eerste oorbellen van onze dochter

Voor mij hoef er niks verbeter te worde…

Voor mij hoef er niks verbeter te worden ze zijn klant vriendelijk en ze helpen je gelijk mooie winkel en mooie sieraden ik ben er blij mee
Personeel Er staat soms teveel of veel te weinig personeel in de winkel. Soms staan ze met zn vijfen te kijken wat ze gaan doen en de dag erna om dezelfde tijd staan ze met zn tweeën de benen uit hun lijf te rennen omdat het te druk is. Daarin tegen is het personeel altijd wel aardig en bereid te helpen.

Antwoord van Lucardi Juwelier Doetinchem

Beste Lisa, Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Fijn om te lezen dat je onze medewerkers als aardig en behulpzaam ervaart. We begrijpen je feedback over de wisselende bezetting in de winkel en dat dit soms voor drukte of juist onduidelijkheid kan zorgen. We nemen je feedback hierover zeker mee. Team Lucardi.
Het is in alle opzichten goed, de aandacht, service en prijs is perfect, we kopen al onze juwelen en horloges daar

Doetinchem is de hoofdstad van de Achterhoek. Er is dus lekker veel te doen: je kunt er winkelen maar ook uitgaan of genieten van de prachtige natuur. Gek op lekker shoppen? Kom dan naar het Centrum ...