752 reviews in totaal   186 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

752 reviews in totaal

Klanten zijn zeer positief over het personeel, dat wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, waarbij medewerkers vaak extra moeite doen om klanten tevreden te stellen. Veel klanten noemen het goede, eerlijke en deskundige advies dat ze ontvangen, zowel bij het kopen van producten als bij het schieten van gaatjes. Ook wordt gewaardeerd dat men snel en efficiënt geholpen wordt, zelfs tijdens drukte in de winkel. De professionaliteit en vakkennis van het personeel geven klanten een gevoel van vertrouwen, vooral bij het schieten van gaatjes of het geven van advies. Verder wordt de uitleg over nazorg en de zorgvuldigheid na het schieten van gaatjes als geruststellend ervaren. De persoonlijke benadering, het meedenken met de klant en de aandacht voor individuele wensen of spanningen worden eveneens positief genoemd.

ReviewsLucardi Juwelier Doetinchem

Perfecte winkel

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bezoek aan Lucardi. Ik ben erg goed geholpen door het vriendelijke personeel. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven eerlijk en deskundig advies, waardoor ik met een goed gevoel de juiste keuze heb kunnen maken. De medewerkers zijn klantvriendelijk, geduldig en denken echt met je mee. De service was uitstekend en ik voelde me echt welkom. Ik kom hier zeker nog eens terug en kan Lucardi van harte aanbevelen!
Ik kwam de winkel binnen met een screanshot van een ketting, en ik vroeg mevrouw of ze deze in de winkel had. Ze liep meteen mee, was erg vriendelijk, en vroeg meteen of ik het in een mooi doosje wilde hebben. Daarbij bij binnenkomst ook meteen een warme groet. Fijne vrouw. Daarbij heb ik een prachtige ketting mogen kopen voor mijn vriend, ik ben er blij mee. Ze vroeg of ik member wilde worden, nou natuurlijk, meteen korting gepakt! Super, daarbij een mooi tasje erbij gekocht nadat ze het vroeg. Leuke winkel in Doetinchem.

Professioneel en vriendelijk

Vandaag ben ik bij de Lucardi-vestiging in Doetinchem geweest om een gaatje te laten schieten. Alles werd duidelijk uitgelegd en de behandeling werd heel professioneel uitgevoerd. De medewerkerster was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en namen echt de tijd voor me. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben supertevreden over de service en kom hier zeker nog eens terug. Bedankt, Lucardi Doetinchem! 💚

Super service

Zes weken geleden kreeg onze vierjarige dochter haar eerste gaatjes in de oren. We werden super ontvangen en de medewerkers namen alle tijd. Nu was het tijd voor nieuwe oorbellen en wederom werd alle tijd genomen en heeft een medewerkster zelfs haar nieuwe oorbellen ingedaan omdat ik het losmaken van de zweerknopjes spannend vond. Super service en een hele fijne winkel!
Vriendelijk geholpen met goede adviezen. Ook een duidelijke uitleg gekregen over de nazorg van de piercing. Daarnaast kregen we een leuke aanbieding aangeboden, om het zweer-knopje later te vervangen voor iets moois. Voor sieraden zal ik, zonder twijfel, voortaan naar Lucardi in Doetinchem gaan.
R C
Remco C.

Top klantservice

Kwamen voor kettinkjes voor trouwhanger (ipv ringen) en werden netjes geholpen. Konden zelfs passen met hangertjes eraan. Ik zeg..dat is nog eens klantgerichte service, dank jullie wel

Positieve ervaring

Netjes te woord gestaan en goed geholpen. Ik wist wat ik wilde hebben, dus was dan ook zo klaar. Medewerker nam de tijd om te zorgen dat ik member werd en korting kreeg.

Gaatjes schieten

Bij het schieten van gaatjes wordt er goed naar de klant gekeken en geluisterd. De info duidelijk.
Uitstekend geholpen door de verkoopster.Alle geduld wat ze had voor al mijn vragen die ik had ivm de prijs.Top !
Super lief en kundig personeel. Heb gaatjes laten schieten. En goed advies gekregen over oorbellen en ringen.
Je wordt goed geholpen, netjes en dames die in Doetinchem werken erg vriendelijk. Heb een mooie bangle gekocht
Warm welkom zeer vriendelijk personeel...ze luisteren goed naar wat ik wenste.
heel lief en fijn geholpen bij het schieten van de gaatjes voor mijn nieuwe oorbellen😊
Vriendelijke, persoonlijke benadering en hulp bij het uitzoeken van een passend cadeautje.
De Damen die mijn geholpen had zeer vriendelijk en geduldig ze deed aan mijn verwachtingen

Klantvriendelijkheid

Toen ik de zaak binnenkwam was het personeel erg druk met elkaar en niet met de klanten. Personeel maakt geen oogcontact. De winkel was wel heel netjes.

Goede kwaliteit

Uitnodigende winkel, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Uitgebreide keuze
We werden snel geholpen. En ondanks dat het druk was nam de medewerkster haar tijd.
Lucardi vind ik een goede winkel ik koop al mijn sieraden daar
Fijne persoonlijke hulp ontvangen blij met mijn. Oorbellen!❤️

Lucardi Juwelier Doetinchem

Doetinchem is de hoofdstad van de Achterhoek. Er is dus lekker veel te doen: je kunt er winkelen maar ook uitgaan of genieten van de prachtige natuur. Gek op lekker shoppen? Kom dan naar het Centrum ...