752 reviews in totaal   186 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

752 reviews in totaal

Klanten zijn zeer positief over het personeel, dat wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, waarbij medewerkers vaak extra moeite doen om klanten tevreden te stellen. Veel klanten noemen het goede, eerlijke en deskundige advies dat ze ontvangen, zowel bij het kopen van producten als bij het schieten van gaatjes. Ook wordt gewaardeerd dat men snel en efficiënt geholpen wordt, zelfs tijdens drukte in de winkel. De professionaliteit en vakkennis van het personeel geven klanten een gevoel van vertrouwen, vooral bij het schieten van gaatjes of het geven van advies. Verder wordt de uitleg over nazorg en de zorgvuldigheid na het schieten van gaatjes als geruststellend ervaren. De persoonlijke benadering, het meedenken met de klant en de aandacht voor individuele wensen of spanningen worden eveneens positief genoemd.

ReviewsLucardi Juwelier Doetinchem

De medewerkster ging meezoeken en kijken voor het gevraagde
Ik ben enorm tevreden over lucardi. Goeie service en mooie sieraden met goede kwaliteit voor een leuk prijsje

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers, leuke prijzen, mooie kwaliteit
De medewerkerster was heel aardig en professioneel, heel goed geholpen!

Goed geholpen en vriendelijk

Goed geholpen en vriedelijk
Netjes geholpen. Mooie winkel
Alles was perfect
De service die de dames aan de klanten geven
Vriendelijke medewerkers. Mooie producten. Snel geholpen
Aardige medewerksters en mooie sieraden. Goed geholpen

Werknemers verdienen lof

Werknemer(s) nemen de tijd voor je, geven uitstekend advies en hebben goede kennis over de producten! Door deze goede hulp en geduld heb ik een prachtige horloge als cadeau gekocht met 2 bijpassende armbandjes samen t.w.v. €188,- Ik het verleden eerder bij Lucardi sieraden gekocht en gaatjes laten schieten Lucardi is een uitstekende aanrader voor iedereen en is kwalitatief maar dan voor een goede prijs!
Correct geholpen. vriendelijke Dame
De medewerkster was ontzettend behulpzaam en had een leuke interactie met onze dochter. Ze speelde goed in op de situatie zonder daarbij iemand tekort te doen. Had namelijk oog voor de wens van onze dochter, maar checkte dit ook bij ons of het oké was. Heel netjes gedaan! Ook blij met de aankoop!
S B
Sanne B.
Goede service, fijne uitleg over nazorg!
Ik ben goed geholpen in de winkel en het product is van goede kwaliteit!
Vriendelijk personeel
Wijnzijn super geholpen door personeel ondanks de hitte die dag. En nog geslaagd ook
Was goed geholpen en aardig personeel

Lucardi Juwelier Doetinchem

Doetinchem is de hoofdstad van de Achterhoek. Er is dus lekker veel te doen: je kunt er winkelen maar ook uitgaan of genieten van de prachtige natuur. Gek op lekker shoppen? Kom dan naar het Centrum ...