Lucardi Juwelier Doetinchem

802 reviews in totaal

802 reviews since 30 sep 2020

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke benadering van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. De medewerkers nemen vaak uitgebreid de tijd voor klanten en geven regelmatig goed en deskundig advies over producten en verzorging. De service wordt in het algemeen als uitstekend, behulpzaam en klantgericht ervaren. Ook de deskundigheid van het personeel, vooral bij specifieke handelingen zoals gaatjes schieten, wordt gewaardeerd. Toch wordt er soms opgemerkt dat de snelheid van hulp kan variëren: klanten worden vaak snel geholpen, maar wachttijden worden soms als lang ervaren. Daarnaast merken klanten op dat de winkel soms te druk is of de personeelsbezetting niet altijd optimaal is, wat de winkelervaring kan beïnvloeden.

ReviewsLucardi Juwelier Doetinchem

De wachttijden zijn erg lang. Zeker als er ook nog gaatjes (in oren) geschoten moeten worden. Dat zou echt verbeterd kunnen worden. Service is prima.

Positieve ervaring

Netjes te woord gestaan en goed geholpen. Ik wist wat ik wilde hebben, dus was dan ook zo klaar. Medewerker nam de tijd om te zorgen dat ik member werd en korting kreeg.
Ik ben zo fijn geholpen door de medewerkster. Deze filiaal is zeer aan te raden!!!
Het viel mij op dat er veel lege plekken zijn in de winkel. Het zou netter staan om de lege standards weg te halen.
Goede en nette service. Personeel was vriendelijk in deze vestiging.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Doen graag wat extra moeite voor hun klanten

Gaatjes schieten

Bij het schieten van gaatjes wordt er goed naar de klant gekeken en geluisterd. De info duidelijk.
Vriendelijk personeel, die de tijd namen om mijn dochters te helpen!
Snelle afhandeling van mijn vraag, fijne service.
Snel geholpen het oersoneelslid mag iets vrolijker doen. Ze keek ontzettend chagrijnig.
Lucardi daar kopen wij altijd alles dat is een goede winkel in sieraden

Prima geholpen

We werden goed geholpen. Ondanks dat het druk was bleef de verkoopster vriendelijk.
Vriendelijk en behulpsaam en de dame wist waar ze het over had
Het was eigenlijk top gedaan en niks te verbeteren.
Uitstekend geholpen door de verkoopster.Alle geduld wat ze had voor al mijn vragen die ik had ivm de prijs.Top !
Warm welkom zeer vriendelijk personeel...ze luisteren goed naar wat ik wenste.
Super lief en kundig personeel. Heb gaatjes laten schieten. En goed advies gekregen over oorbellen en ringen.
Snelle service, goed advies! Fijn bezoek aan de winkel was het
Je wordt goed geholpen, netjes en dames die in Doetinchem werken erg vriendelijk. Heb een mooie bangle gekocht
heel lief en fijn geholpen bij het schieten van de gaatjes voor mijn nieuwe oorbellen😊

Doetinchem is de hoofdstad van de Achterhoek. Er is dus lekker veel te doen: je kunt er winkelen maar ook uitgaan of genieten van de prachtige natuur. Gek op lekker shoppen? Kom dan naar het Centrum ...