9 dec 2023
Premed is een top bedrijf
De vervoerder GLS een ramp. 3 dagen beloofd pakket komt. Met Track en Trace kon je volgen waar ze waren .tot 3 keer toe was ik de eerst volgende bezorgadres.
Pas na een boze mail met screenhots van hun onwaarheden kreeg ik mijn pakket.
Ik begrijp dat het druk is maar vertel geen leugens via de mail en track en Trace.
Maar Premed heeft super meegewerkt en wilde zelfs nog kosteloos een extra zending doen
De medewerkster Demi verdient een pluim
Mvg Conny Adams
Na bestellen en betalen van de AED accu bleek de prijs verkeerd (te laag) op de webwinkel te staan. Er werd een voorstel gedaan voor een prijsaanpassing. Die niet geaccepteerd. Men is wel zo flink geweest om te leveren tegen de lage prijs.
Helaas heeft dit meerdere dagen geduurd omdat er geen voorraad was. Best lastig bij een AED welke een nieuwe accu nodig heeft. Daarom 3 sterren. Voor de eerste alinea zou je het bedrijf juist prijzen.
Hoi Gerard,
Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor!
23 aug 2024
Hoi Sonja,
Hartstikke bedankt voor je mooie review!
Veel plezier met je Massage gel Röwo Sport-Gel!
21 aug 2024
Hoi Geert,
Bedankt voor de mooie review, daar doen we het voor!
15 aug 2024
Hoi Pieter,
Bedankt voor deze 5 sterren review, veel plezier met je tape!
28 aug 2024
Levering na 1 week
Op website staat levering voor 16.00 besteld volgende dag in huis. Ik heb een week moeten wachten. Op dit product (wat je snel nodig hebt) is dat lang, en niet cf communicatie website.
Er is niet gereageerd op mijn mail met de vraag waar het product bleef.
Product ziet er prima uit. Mijn zoon heeft het nog niet gepast.
11 sep 2024
Hoi Karel,
Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht en dat uw e-mail niet is beantwoord. Dit is zeker niet de service die we willen bieden. Wij zullen dit in de toekomst zeker anders aanpassen. Goed om te horen dat het product er goed uitziet.
Nogmaals excuses voor het ongemak!
13 aug 2024
Artikel bleek niet op voorraad, in een mail werd ik netjes daarvan op de hoogte gebracht.
Hoi Claudia,
Bedankt voor de mooie review, helaas was het artikel niet op voorraad, maar wel fijn dat onze collega's je op de hoogte hielden!
22 jul 2024
Kwalitatief uitmuntend product dat snel geleverd werd.
24 jul 2024
Hoi Frank,
Bedankt voor je positieve review over The Original McKenzie Signature Round Roll! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product en onze snelle levering. Je feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze producten en service voortdurend te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je vertrouwen in ons product!
3 aug 2024
Zonder problemen vlot geleverd
5 aug 2024
Hoi Jos,
Bedankt voor je review! Fijn dat de bestelling snel in huis was!
Veel plezier met je bestelling.
5 aug 2024
reflex pijnbestrijding
netjes en snel geleverd
7 aug 2024
Hoi!
Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de nette en snelle levering van ons product Reflex pijnbestrijding. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
6 aug 2024
Snel afgehandeld
7 aug 2024
Hoi Lidy,
Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat alles snel is afgehandeld naar jouw tevredenheid. Jouw positieve feedback is erg waardevol voor ons. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
17 jul 2024
18 jul 2024
Hoi!
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat de levering snel was. Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!