Premed.nl- Logo - Beoordelingen

Premed.nl
Beoordelingen:

116 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden765 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 nov. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Premed.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Premed is een top bedrijf De vervoerder GLS een ramp. 3 dagen beloofd pakket komt. Met Track en Trace kon je volgen waar ze waren .tot 3 keer toe was ik de eerst volgende bezorgadres. Pas na een boze mail met screenhots van hun onwaarheden kreeg ik mijn pakket. Ik begrijp dat het druk is maar vertel geen leugens via de mail en track en Trace. Maar Premed heeft super meegewerkt en wilde zelfs nog kosteloos een extra zending doen De medewerkster Demi verdient een pluim Mvg Conny Adams

de meest kritische beoordeling

4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na bestellen en betalen van de AED accu bleek de prijs verkeerd (te laag) op de webwinkel te staan. Er werd een voorstel gedaan voor een prijsaanpassing. Die niet geaccepteerd. Men is wel zo flink geweest om te leveren tegen de lage prijs. Helaas heeft dit meerdere dagen geduurd omdat er geen voorraad was. Best lastig bij een AED welke een nieuwe accu nodig heeft. Daarom 3 sterren. Voor de eerste alinea zou je het bedrijf juist prijzen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Premed.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Nog niet veel ervaring, maar goed.

Slechts 2x artikelen besteld, zonder enige problemen. Te weinig om meteen 5 sterren te geven. Maar tot nu toe zeer tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
6 feb. 2024
Hoi Sandra, Hartstikke bedankt voor je review! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Gezonde groet, Team Premed
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel niet op voorraad, kan gebeuren, maar laat dat weten aan je klant.
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
9 dagen geleden
Hoi Klaas, Onze excuses dat we je hier niet over hadden geïnformeerd. Normaal gesproken informeren wij onze klanten hierover. Als het goed is heb je inmiddels je bestelling in huis. Veel plezier hiermee! Gezonde groet, Team Premed
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

vlugge levering…

het bestelde artikel werd heel vlug geleverd en netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
6 feb. 2024
Hoi Annie, Hartstikke bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duurde wat lang voor het afgeleverd was. Verder prima!
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
9 dagen geleden
Hoi Ineke, Hartstikke bedankt voor je review! Excuses dat de levering wat langer heeft geduurd. Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
AV
Annet V.
Westervoort
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbaar gevoel, goed product en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
6 feb. 2024
Hoi Annet, Super fijn om te horen bedankt voor deze mooie 5-sterrenscore! Gezonde groet, Team Premed
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt en snel conform bestelling geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
6 feb. 2024
Hoi Frits, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Gezonde groet, Team Premed
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Na een paar keer gebruikt is er nu resultaat
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
9 dagen geleden
Hoi Maria, Fijn om te horen dat de Reflex spray resultaat boekt! Gezonde groet, Team Premed
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Nette service,
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede klantenservice

Snel en goed geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
6 feb. 2024
Hoi Mireille, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! En dat onze collega's zo vriendelijk waren, dat staat op nummer 1 bij ons! Gezonde groet, Team Premed
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Persoonlijk contact
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
6 feb. 2024
Hoi Lidwien, Bedankt voor je mooie review! Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk! Gezonde groet, Team Premed
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
6 feb. 2024
Hoi, Bedankt voor je mooie review, daar doen we het voor! Gezonde groet, Team Premed
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
-
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
9 dagen geleden
Hoi Jan, Bedankt voor deze mooie 5-sterren review! Gezonde groet, Team Premed
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

feedback vragen terwijl er nog niets is geleverd....

feedback vragen terwijl er nog niets geleverd is is wat voorbarig Factuur 754658, klantnummer 100959
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
6 feb. 2024
Hoi Mien, Excuus voor het ongemak! Wij nemen via de mail contact met je op hierover. Gezonde groet, Team Premed
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Na bestellen en betalen van iets wijzigen?

Na bestellen en betalen van de AED accu bleek de prijs verkeerd (te laag) op de webwinkel te staan. Er werd een voorstel gedaan voor een prijsaanpassing. Die niet geaccepteerd. Men is wel zo flink geweest om te leveren tegen de lage prijs. Helaas heeft dit meerdere dagen geduurd omdat er geen voorraad was. Best lastig bij een AED welke een nieuwe accu nodig heeft. Daarom 3 sterren. Voor de eerste alinea zou je het bedrijf juist prijzen.
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
5 jan. 2024
Hoi Henk-Jan, Bedankt voor je review! Nogmaals onze excuses hiervoor en fijn dat we het alsnog hebben opgelost. Gezonde groet, Team Premed
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op de site stond het artikel dat ik bestelde op voorraad. Echter na een dag kreeg ik te horen dat het uitverkocht was. En ik een alternatief product uit kon zoeken. Uiteindelijk heb ik keurig mijn geld direct terug gekregen. Dat is dus weer positief
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
5 jan. 2024
Hoi Agnes, Excuses dat je brace niet op voorraad is. Ik hoop dat je uiteindelijk je brace hebt kunnen vinden. Gezonde groet, Team Premed
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niets in het byzonder. Zorgen dat de bestelling op de beloofde dag/tijd bezorgd wordt.
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
18 jan. 2024
Hoi Ron, Hartstikke bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
klein foutje bij de levering werd onmiddellijk en snel rechtgezet.
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
5 jan. 2024
Hoi Anneke, Excuses hiervoor en fijn dat het is opgelost! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles vlot en netjes geregeld!
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
18 jan. 2024
Hoi Leni, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Met gezonde groet, Team Premed