Premed.nl- Logo - Beoordelingen

Premed.nl
Beoordelingen:

96 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden783 beoordelingen in totaal  

4,41
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Premed.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Premed is een top bedrijf De vervoerder GLS een ramp. 3 dagen beloofd pakket komt. Met Track en Trace kon je volgen waar ze waren .tot 3 keer toe was ik de eerst volgende bezorgadres. Pas na een boze mail met screenhots van hun onwaarheden kreeg ik mijn pakket. Ik begrijp dat het druk is maar vertel geen leugens via de mail en track en Trace. Maar Premed heeft super meegewerkt en wilde zelfs nog kosteloos een extra zending doen De medewerkster Demi verdient een pluim Mvg Conny Adams

de meest kritische beoordeling

4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na bestellen en betalen van de AED accu bleek de prijs verkeerd (te laag) op de webwinkel te staan. Er werd een voorstel gedaan voor een prijsaanpassing. Die niet geaccepteerd. Men is wel zo flink geweest om te leveren tegen de lage prijs. Helaas heeft dit meerdere dagen geduurd omdat er geen voorraad was. Best lastig bij een AED welke een nieuwe accu nodig heeft. Daarom 3 sterren. Voor de eerste alinea zou je het bedrijf juist prijzen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Premed.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles prima gegaan! Maar.....

Alles prima gegaan! Alleen de bezorgkosten voor een brievenbuspakketje zo groot en dun was het pakketje vond ik erg overdreven 6.10 dat het werd gebracht.
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
14 mei 2024
Hoi Erica, Bedankt voor je review! Helaas zijn dit de standaard verzendkosten. Excuus voor het ongemak! Gezonde groet, Team Premed
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
de snelle reactie op het op dat moment niet leverbare duimbrace. Toch binnen een week geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
14 mei 2024
Hoi Piet, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de brace alsnog snel was geleverd! Gezonde groet, Team Premed
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette en goeie verpakking, vlotte verzending, goeie en mooie kwaliteit van bestelde artikel.
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
1 mei 2024
Hoi Peter, Super fijn om te horen, bedankt voor deze mooie 5-sterrenscore! Gezonde groet, Team Premed
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Sneller leveren kan niet. Dit was supersnel
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
6 dagen geleden
Hoi, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Gezonde groet, Team Premed
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
6 dagen geleden
Hoi, Bedankt voor je 5-sterren review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
6 dagen geleden
Hoi Samantha, Hartstikke bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
8 mei 2024
Hoi, Hartstikke bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
1 mei 2024
Hoi Suzanne, Bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Je wordt heel vriendelijk te woord gestaan en ze houden zich goed aan hun afspraken
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
18 apr 2024
Hoi Hendrike, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! En dat onze collega's zo vriendelijk waren, dat staat op nummer 1 bij ons! Gezonde groet, Team Premed
RV
Ron v.
Maasbracht. The Netherlands
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en correct geleverd

Prima site, goede prijs, snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
18 apr 2024
Hoi Leny, Super fijn om te horen bedankt voor deze mooie 5-sterrenscore! Gezonde groet, Team Premed
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Werd snel geleverd en netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
1 mei 2024
Hoi Annie, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Gezonde groet, Team Premed
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en duidelijk
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
25 apr 2024
Hoi Javad, Hartstikke bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
18 apr 2024
Hoi Suzanne, Bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
18 apr 2024
Hoi Herriet, Hartstikke bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
18 apr 2024
Hoi, Bedankt voor je mooie review, daar doen we het voor! Gezonde groet, Team Premed
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
18 apr 2024
Hoi Gerd, Bedankt voor je review! Veel plezier met de reflex spray! Gezonde groet, Team Premed
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
18 apr 2024
Hoi Demi, Hartstikke bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ja daaag
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel niet op voorraad, kan gebeuren, maar laat dat weten aan je klant.
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
12 feb 2024
Hoi Klaas, Onze excuses dat we je hier niet over hadden geïnformeerd. Normaal gesproken informeren wij onze klanten hierover. Als het goed is heb je inmiddels je bestelling in huis. Veel plezier hiermee! Gezonde groet, Team Premed
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

vlugge levering…

het bestelde artikel werd heel vlug geleverd en netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
6 feb 2024
Hoi Annie, Hartstikke bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Premed