premed.nl- Logo - Beoordelingen

premed.nlReviews

: 588Uitstekend

4,51

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
premed.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij premed.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
premed.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij premed.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor premed.nl

180 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

588 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 jan. 2022
Advies: NIET MEER LATEN BEZORGEN VIA DHL De bezorger bezorgt bij een afhaalpunt onder het motto dat ik niet thuis zou zijn. Dit klopt absoluut niet. Overigens meerdere bewoners hebben dezelfde ervaring met DHL. Een volgende keer voel ik mij verplicht bij een bedrijf te bestellen dat verzendt via Post NL. Met deze bezorging nooit problemen!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 jun. 2022
Nadat de bestelling is geplaatst werd het een hele poos stil. Oké, er kwam een bevestiging van de bestelling en dat het 3 werkdagen kon duren. Na 5 dagen kwam er een bericht dat het artikel werd verzonden en na 6 dagen werd het thuis bezorgd.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor premed.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Had eerst de verkeerde maat besteld, maar na het retour ontvangen werd het geld inclusief verzendkosten terug betaald. Vlugge goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Ik was ‘ongerust’ over mijn bestelling, stuurde een mailtje kreeg antwoord met goede informatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Bestelling verzorgen was prima. Zeer correct alles. Hartelijk dank
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snel en goed bezorgd top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Netjes op tijd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Het artikel was niet compleet en ik kreeg als antwoord dat dat zo hoorde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022 
van N H.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022 
Snel geleverd en als er problemen zijn is Iris van de klantenservice geweldig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Bekend met het produkt maar supersnelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Keurig op tijd en goed kwaliteit, zeer tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
besteld, andere dag gekregeb. beter kan niet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Was binnen aangegeven dagen ter plekke
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Prijs-kwaliteit en snelle levering !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Prima karretje voor als je begint!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Een vlotte en keurige bezorging
Beoordeling melden