Certificaat voor refurbished.nl

No. X15483567D48BE42B66B89ADDB158FF53
 

Geldig vanaf
16-03-2016
Geldig tot
15-03-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor refurbished.nl



Goed

4.39/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 85 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft refurbished.nl al 334 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
18-07-2018
Mooie iPad, lijkt simpelweg volledig nieuw. Goed verpakt, enorm snel in huis (21:00 besteld, volgende dag om 12:00 aan de deur) en mooie prijs. 10/10 aanrader over de aankoop van een nieuwe iPad.
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 19-07-2018
Bedankt voor de feedback Altijd leuk om te horen dat alles naar wens is geweest. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
17-07-2018
Geen klachten, telefoon werkt prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
17-07-2018
Een klein beetje schade verder niks prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
16-07-2018
De batterij van de telefoon is in de ochtend al ongeveer leeg, daarnaast is het toestel al enkele keren vastgelopen. Dit alles binnen de eerste week na levering.
3.00
Redelijk

refurbished.nl antwoordt: 17-07-2018
Goedendag, Bedankt voor de feedback. Wij nemen vandaag contact met u op om dit voor u op te lossen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat het toestel niet naar behoren werkt. U hoort spoedig van ons, Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
22-06-2018
06-07-2018
Stuur niet 3 x dezelfde email voor een beoordeling.
4.67
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 07-07-2018
Goedendag, Hartelijk dank voor de feedback. Wij zullen uitzoeken wat hier technisch niet goed is gegaan. Onze excuses. Veel plezier gewenst uw toestel. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
19-06-2018
03-07-2018
Het was erg zoeken naar het krasje wat de telefoon in de categorie 'lichte gebruiksdporen' deed vallen. Ziet er als nieuw uit en functioneert goed
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 04-07-2018
Dank voor de feedback Leuk te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat alles werkt zoals je mag verwachten. Veel plezier van je aankoop en wij hopen je in de toekomst nog een keer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
28-06-2018
Snel, betrouwbaar en goede prijs
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 29-06-2018
Bedankt voor de feedback Leuk te horen dat je helemaal tevreden bent onze producten. We hopen je in de toekomst nog een keer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
26-06-2018
Gewoon top Snelle levering en alles klopt
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 27-06-2018
Leuk te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier gewenst van je aankoop bij refurbished.nl Mocht wij nog iets voor je kunnen beteken horen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
23-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
23-06-2018
Snelle levering en telefoon zag er goed uit.
4.00
Goed

refurbished.nl antwoordt: 25-06-2018
Hartelijk dank voor de feedback. Veel plezier gewenst van uw aankoop bij Refurbished.nl Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
21-06-2018
Alles is precies verlopen volgens verwachting. Het toestel ziet er uit als nieuw en functioneert prima.
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 22-06-2018
bedankt voor de feedback Leuk te horen dat u helemaal tevreden bent. Veel plezier met het toestel gewenst. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
15-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
15-06-2018
geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
14-06-2018
Levering geheel overeenkomstig advertentie. Alles werkt als een zonnetje.
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 19-06-2018
Leuk te horen dat alles helemaal naar wens was. Wij zijn open over onze producten en wat wij kunnen leveren. Wij hopen dat je nog veel plezier van je toestel mag hebben. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
12-06-2018
Snelle levering en prima produkten.
4.67
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 19-06-2018
Dank voor de feedback en de review. Wij zijn blij te horen dat alles naar wens was en wij hopen dat u nog veel plezier van uw toestel mag hebben. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
29-05-2018
12-06-2018
Goed en snel top
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 19-06-2018
Goed te horen dat alles weer naar wens was. Wij streven er naar om zo snel mogelijk uit te leveren en zijn blij dat helemaal naar wens was. Veel plezier met uw toestel gewenst! Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
27-05-2018
10-06-2018
de transactie was succesvol.
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 19-06-2018
Fijn te horen dat alles naar wens is gegaan. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
18-05-2018
01-06-2018
Alles goed, alleen de oplader voelt wat goedkoop aan.
4.33
Goed

refurbished.nl antwoordt: 03-06-2018
Dank voor de feedback. Wij zijn blij dat helemaal tevreden bent over de iPad. De laders geleverd bij de iPone's en iPads's zijn MFI goed gekeurd. Dit wil zeggen Made For iPhone/iPad. Dit is daarmee ook binnen de specificaties van Apple zelf. Dit zal dus niet issues zorgen. Veel plezier gewenst met de iPad en nogmaals bedankt voor de feedback Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
21-05-2018
Prima apparaat, werkt probleemloos na installatie.
Mooi toestel zonder enige beschadiging of mankement
Een topper Zal jullie aanbevelen.
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 22-05-2018
Bedankt voor de feedback. Leuk om te horen. Veel plezier met je nieuwe refurbished iPhone. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
17-04-2018
14-05-2018
iphone SE: Feedback: 4,5 - The quality of the iphone functionality, OS, battery) is as good as new Services responded to issue I had were very satisfactory. Issue:originally ordered for 'as new' but received '2nd grade' with traces of use on the shell. But I was compensated with some refund and two complimentary phone cases. I am happy with the phone & would recommend it further.
4.33
Goed

refurbished.nl antwoordt: 17-05-2018
Thank you for the feedback. We are (still) sorry that the order was not perfect from the beginning. But we are also glad that we could service you in another way. As one of our first customers in Germany we hope you will enjoy our product and can look forward to hear from you again in the future. Many thanks for the feedback.

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
15-03-2018
03-04-2018
Voor 22.00 uur bestellen volgende dag leveren, is niet waar gemaakt, het duurde uiteindelijk een week. Op zich geen ramp, als er maar over gecommuniceerd wordt. Dat gebeurde pas toen ik aan de bel trok.





o
3.00
Redelijk

refurbished.nl antwoordt: 19-04-2018
Goed te horen dat u blij bent met onze producten! Wij zijn druk doende om ons levertijd te verkorten ook wanneer een product wordt aangeschaft met een langere levertijd. We hopen dat u veel plezier mag hebben van uw iPad. Onze excuses omtrent de communicatie. Er wordt aan gewerkt om dit in vervolg te voorkomen. Dank voor uw feedback.

Datum van publicatie
28-03-2018
Besteldatum
14-03-2018
28-03-2018
Geen comunicatie over late levering
3.00
Redelijk

refurbished.nl antwoordt: 19-04-2018
Dank voor uw feedback. Het is een punt ter verbetering, wat zeer binnenkort gewijzigd wordt. Soms is er onduidelijkheid bij een koper over de levertijd als er een afwijkende levertijd vermeld wordt bij het product, aangezien doorgaans producten die direct uit voorraad worden geleverd, de volgende dag worden bezorgd. Goed te horen dat het product verder naar wens is. Nogmaals, dank voor uw feedbac

Datum van publicatie
25-03-2018
Besteldatum
10-03-2018
25-03-2018
Ik dacht een renewed iPhone 6s te hebben besteld maar er zaten geen charger, kabel en Sim tool bij. Alleen het toestel.
Toestel was verder in goede orde en inderdaad met minimale gebruikssporen.
3.67
Goed

refurbished.nl antwoordt: 19-04-2018
Op de productpagina wordt aangegeven wat er geleverd wordt bij Renewd en bij 2ND. U heeft bij ons een 2ND product aangeschaft. Hier zit inderdaad geen kabel en lader bij. Wel zou er een sim-tool aanwezig moeten zijn. Mogelijk is deze ergens tussen geschoven en niet direct zichtbaar? Indien deze er niet is vernemen wij dit graag van u zodat wij u een sim-tool kunnen toesturen

Datum van publicatie
18-03-2018
Besteldatum
04-03-2018
18-03-2018
Ik ben gewoon super tevreden Ik koos voor een iPhone 6, zo goed als nieuw. En zo is hij ook. Het werd netjes op tijd geleverd. Mooi en veilig ingepakt. Kabel en lader erbij. Helemaal top
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 19-03-2018
Leuk te horen dat je zo enthousiast bent. Hopelijk zien we je in de toekomst nog een keer terug Heel veel plezier met je iPhone van Refurbished.nl

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
26-02-2018
14-03-2018
De levering is overdag maar aangezien ik dan aan het werk ben is het wel handig dat ze een briefje achter laten dat ze geweest zijn. Beide dagen niet gebeurt Heb er achteraan moeten bellen waar ik het pakketje op zou kunnen halen omdat je van hen niets hoort.
3.00
Redelijk

refurbished.nl antwoordt: 15-03-2018
Bedankt voor uw feedback. Teleurstellend dat de vervoerder niet tijdig geleverd heeft en geen notificatie briefje heeft achtergelaten, dat is natuurlijk wel de bedoeling. Wij hebben het opgenomen met de vervoerder. Gelukkig is het in ieder geval aangekomen. Wij wensen u enorm veel plezier met uw nieuwe refurbished iPhone

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
28-02-2018
14-03-2018
bedankt voor de snelle levering, en ik kan de humor wel waarderen.
Ik weet dat ik soms wat ongeduldig ben. met vriendelijke groet kees cirkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2018
Besteldatum
24-02-2018
10-03-2018
een bedrijf wat probeert na te komen wat men beloofd, en ook wel met humor, wat ik wel kan waarderen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
27-02-2018
alles prima, goed duurzaam alternatief, zou iedereen moeten doen@
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
21-02-2018
Vlot geleverd; toestel als nieuw. Service kan ik (gelukkig) niet beoordelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
03-02-2018
17-02-2018
Prima toestel. Ziet eruit als nieuw. Top.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
16-02-2018
Jammer dat we het toestel niet hebben kunnen ontvangen. Het is helaas kwijt geraakt bij de post.
Wel veel contact gehad via de mail, erg fijn dat ik zo goed op de hoogte werd gehouden. Ook heel snel mijn geld teruggestort gekregen. Super service, bedankt voor alle gedane moeite
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 17-02-2018
Dank voor uw review ondanks dat we u niet hebben geleverd. We hopen u desondanks in de toekomst terug te zien bij Refurbished.nl

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
12-02-2018
Product snel geleverd en geheel volgens de verwachting .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
19-01-2018
05-02-2018
De goederen zouden de volgende dag worden geleverd, i.v.m. vertrek naar het buitenland. Helaas is het niet op tijd geleverd, waardoor de goederen niet konden worden meegenomen naar het buitenland.
Dit is te wijten aan de koerier die alleen tijdens kantoortijden levert, en niet in de avonduren of in het weekend.
4.00
Goed

refurbished.nl antwoordt: 06-02-2018
Goed te horen dat je tevreden bent over de producten. Helaas dat de producten niet op de zaterdag konden worden geleverd. Wij hebben hier inmiddels een oplossing voor en op de zaterdag worden goederen nu ook uitgeleverd. Veel plezier met de iPads en hopelijk mogen we u nog een keer terug verwelkomen.

Datum van publicatie
27-01-2018
Besteldatum
13-01-2018
27-01-2018
Product werd tijdig bezorgd en bevalt uitstekend
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 06-02-2018
Goed te horen dat alles naar wens is geweest. Veel plezier van uw aankoop bij Refurbished.nl

Datum van publicatie
24-01-2018
Besteldatum
28-03-2017
24-01-2018
Helemaal blij Snel en iPhone helemaal top De volgende komt hier ook vandaan
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 06-02-2018
Fijn te horen dat alles naar wens was. Geniet van je refurbished iPhone.

Datum van publicatie
23-01-2018
Besteldatum
23-06-2017
23-01-2018
Super vriendelijk Hele snelle levering en product was erg netjes verpakt Echt een aanrader
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 24-01-2018
Leuk om te horen! Geniet van je aankoop bij Refurbished.nl.

Datum van publicatie
21-01-2018
Besteldatum
06-01-2018
21-01-2018
I regret I haven’t ordered sooner. I’m overall really happy with my choice price quality wise. Great service Thanks
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 24-01-2018
Great to see we made you a happy customer! Enjoy our product and we hope to welcome you back in the future if you need anything. Kind regards, Refurbished.nl

Datum van publicatie
18-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
18-01-2018
Snel en betaalbaar.
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 19-01-2018
Leuk om te horen! Veel plezier van uw aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
08-01-2018
Besteldatum
25-12-2017
08-01-2018
Alles naar wens
4.67
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 09-01-2018
Fijn om te horen dat alles naar wens is! Veel plezier met je aankoop.

Datum van publicatie
07-12-2017
Besteldatum
15-11-2017
07-12-2017
volgende dag geleverd. telefoon werkte helaas niet, kon simkaart niet ontgrendelen. beetje raar, omdat gesteld wordt dat een refurbished telefoon zo goed als nieuw is...
terug inleveren ging moeizaam kostte 2 telefoontjes, email en 5 dagen voordat ik het terug kon sturen.
3.00
Redelijk

refurbished.nl antwoordt: 19-12-2017
Dank voor uw feedback. Goed om te horen dat het toestel de volgende werkdag is geleverd. Jammer dat deze dan niet naar behoren functioneerde. We hebben een uitgebreide kwaliteitscontrole. Het toestel is bij binnenkomst nu extra gecheckt. Het aankoopbedrag is gerestitueerd en de doorlooptijd zullen we opnemen met onze klantenservice.

Datum van publicatie
16-11-2017
Besteldatum
01-11-2017
16-11-2017
Goed, snel en perfect
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-11-2017
Besteldatum
31-10-2017
15-11-2017
Snelle levering. Duidelijke site. Goedkoop.
4.00
Goed

refurbished.nl

refurbished.nl werd op 16-03-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Huis ter Heideweg 28
3705 LZ Zeist
Nederland
klantenservice@refurbished.nl
refurbished.nl
Winkel-exploitant
Refurbished.nl B.V.
Huis ter Heideweg 28
3705 LZ Zeist
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met refurbished.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.