Certificaat voor refurbished.nl

No. X15483567D48BE42B66B89ADDB158FF53
 

Geldig vanaf
16-03-2016
Geldig tot
15-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor refurbished.nl



Goed

4.29/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 576 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft refurbished.nl al 910 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Heel content van
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
19-07-2019
Levering was volgende dag beloofd maar dat werd uiteindelijk ruim een week later, zonder dat hier enige informatie over werd gegeven. In de tussentijd elke dag met de klantenservice gebeld, die telkens aangaven het door te geven en me terug te bellen. Ben nooit terug gebeld. Uiteindelijk heb ik zelf maar met de leverancier (rephone) contact opgenomen. Conclusie: nooit bij deze site bestellen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Goede iPhone en prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
18-07-2019
Alles prima voor elkaar..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
18-07-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Tot nu toe ben goed tevreden hoe alles is verlopen. Ik geef een mooie 8 als beoordeling.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Op donderdag blijkt bestelling niet aangekomen bij Trunkrs. Maandag driemaal contact met refurbished.nl. Wordt niet aan de afspraken gehouden, geen oplossing, geen enkel bericht. Dinsdag wederom driemaal zelf contact opgenomen. Geen enkel bericht vanuit refurbished. Woensdag rechtstreeks met Partly contact opgenomen. Uiteindelijk vrijdag (dus meer dan een week later) mijn Iphone ontvangen.
2.00
Matig

refurbished.nl antwoordt: 18-07-2019
Dank voor uw feedback. Vermoedelijk is er technisch iets misgegaan, gezien er geen enkel contactmoment staat vastgelegd bij uw bestelling. Onze excuses Hierdoor is er geen opvolging geweest. Gelukkig heeft u contact met het keurmerk Partly gehad. Wij hebben Partly aangesproken op het te laat leveren van uw bestelling. Nogmaals dank voor uw feedback. Veel plezier met uw refurbished iPhone

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
17-07-2019
Verschrikkelijk in elk opzicht.Het toestel deed het niet, kon niemand van een klantenservice spreken die iets wist.7 keer voor 40 minuten gebeld. Ze hadden geen kennis van producten en je kon niet met een leiding gevende spreken want die bestaan niet/werken in een andere stad. Nadat ik mijn geld heb terug gevraagd. Ik moest nog 14 dagen wachten en na 2 dreigmailtjes heb ik mijn geld terug gekregen
1.00
Slecht

refurbished.nl antwoordt: 18-07-2019
Wij hebben navraag gedaan bij TrustedShops gezien u met een bij ons onbekend ordernummer, onbekende naam en onbekende e-mailadres een review heeft achtergelaten. Vermoedelijk heeft u bij het verkeerde bedrijf een review achtergelaten.

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
UITSTEKEND
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Heel goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Tot nu ben ik een tevreden over het toestel en de levering en service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
Voor de levering ging het niet goed met de communicatie van tijdstip afleveren.
Geen bericht ontvangen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
Mooi spul
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
snel geleverd prima Iphone
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
uitstekend product. nihil problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Snelle levering
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
16-07-2019
Tevredeb
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Alles netjes en snel geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
16-07-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
16-07-2019
Klantenservice waardeloos
Klachtenafhandeling waardeloos
Wacht na twee weken nog op geld retour.
Nooit meer
2.33
Matig

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
15-07-2019
Prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
15-07-2019
gewoon geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Wij zijn zeer tevreden over het product en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Werd niet op afgeleverd op de verwachte dag maar 1 dag later.
snoer + adapter ontbraken bij aflevering. Na (2x) mailen alsnog opgestuurd en ontvangen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
14-07-2019
Klantenservies heb je niet Heeft bijna een week geduurd en ze kunnen u niet helpen.. nooit meer
1.00
Slecht

refurbished.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor uw review. Ik zie dat uw bestelling inmiddels retour is genomen en gecrediteerd. We hebben het keurmerk aangesproken op de vertraging in de afhandeling. Nogmaals dank voor uw feedback.

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
14-07-2019
het geheel verliep zeer voorspoedig
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
14-07-2019
Ik ben heeeel erg tevreden met de service en met het product Ik zou dit zeker aanraden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
14-07-2019
Telefoon snel
Ontvangen in perfecte staat. Na een paar dagen weer retour moeten sturen daar scherm
Niet reageert
3.50
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
16-06-2019
14-07-2019
NAdat ik besteld had en geld overgemaakt met iDeal kreeg ik tot 3x toe het bericht dat het product (iPhone 7s Plus) door een fout in de verkeerde regio was terecht gekomen. De telefonische klantenservice van Refurbished wees me telkens erop dat ik moest email-en maar daar werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk mijn geld teruggekregen maar bij Refurbished koop ik NOOIT meer
1.00
Slecht

refurbished.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor uw feedback. Onze excuses dat de koerier een fout heeft gemaakt waardoor uw bestelling niet is geleverd. Onze klantenservice heeft u geprobeerd correct van informatie te voorzien. Zoals u aangeeft, heeft u uw aankoop bedrag teruggestort gekregen. Wij hopen ondanks uw teleurstelling dat wij u in de toekomst van dienst mogen zijn.

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
Bestelde telefoon kost een hoop geld en laadde niet op. Nu weer drie weken wachten op reparatie
2.00
Matig

refurbished.nl antwoordt: 14-07-2019
Bedankt voor uw feedback. 7 werkdagen geleden heeft u gemeld dat uw telefoon defect was. U hoeft gelukkig niet 3 weken te wachten op reparatie. Wij hebben contact met u opgenomen per e-mail om u verder te helpen.

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
13-07-2019
Snelle levering, keurig verpakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
tevreden over kwaliteit en aflevering
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
Zeer slechte service. Geen track and trace ontvangen bij bestelling. Meerdere malen moeten bellen om zelf achter een label voor retour aan te moeten gaan. Ik wacht nu al 2 weken om een telefoon retour te sturen. Super slechte service en onwaarheden die niet na worden gekomen staan op de website. Refurbished zou ik nooooit aanbevelen.
1.00
Slecht

refurbished.nl antwoordt: 14-07-2019
Bedankt voor uw terugkoppeling. Op onze website wordt onder het kopje 'Garantie & Retourneren' aangegeven hoe u een product kunt retourneren en een gratis retourlabel automatisch ontvangt. Na ontvangst van uw e-mail hebben wij u een retourlabel toegestuurd. Als u deze niet heeft ontvangen vernemen wij dit graag telefonisch voor u. Wij helpen u graag snel verder. Onze excuses voor uw ongemak.

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
Erg tevreden. Alles boven verwachting goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
13-07-2019
Prima service
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
13-07-2019
Uitstekend.
5.00
Uitstekend

refurbished.nl

refurbished.nl werd op 16-03-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Dijnselburgerlaan 7
3705 LP Zeist
Nederland
klantenservice@refurbished.nl
refurbished.nl
Winkel-exploitant
Refurbished.nl B.V.
Dijnselburgerlaan 7
3705 LP Zeist
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met refurbished.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.