Certificaat voor refurbished.nl

No. X15483567D48BE42B66B89ADDB158FF53
 

Geldig vanaf
16-03-2016
Geldig tot
15-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor refurbished.nl



Goed

4.43/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 356 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft refurbished.nl al 673 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
20-05-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
18-05-2019
Ik heb geen track and trace code ontvangen. Gelukkig was ik thuis toen de telefoon bezorgd werd.
Positief: Ik kreeg reactie op mijn mail dat ik geen track and trace had ontvangen. Iets minder; er werd gezegd dat ik de telefoon die dag zou ontvangen. Dat is een ruime tijdsmarge
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
18-05-2019
Snel bezorgd en telefoon zag er mooi uit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
18-05-2019
Koop gewoon in de winkel of nieuw. Deze shop levert pas na een week Communicatie is bagger en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Wanpraktijken
1.33
Slecht

refurbished.nl antwoordt: 20-05-2019
Door een foutje bij de leverancier werd uw bestelling 1 dag later verzonden, hier hebben wij u over geïnformeerd. Vervolgens is door een sorteerfout van PostNL de levering nog 3 dagen extra vertraagd, dat is natuurlijk niet leuk als het al een dag vertraagd was. Het spijt ons dat de levering van uw bestelling met 4 dagen is vertraagd.

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
17-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
17-05-2019
Het heeft 5 dagen geduurd voordat ik mijn telefoon kreeg. Ik kreeg steeds een nieuw tijdstip wanneer het geleverd zou worden, wat wel prettig werk, maar dan moet het wel goed gaan. In mijn geval werd het na twee dagen.
Er zaten geen oortjes bij en tussen stuk voor het opladen dus heb ik gebeld en ik zou nog terug gebeld worden maar tot op heden heb ik er niets meer over gehoord. Wel Jammer.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
16-05-2019
Ik heb mijn gsm na het plaatsen van de bestelling binnen de 24u ontvangen. Koos voor type C en er waren duidelijke gebruikerssporen, enkele krassen op het scherm, maar minder dan verwacht. Werkt snel en goede batterij.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
16-05-2019
Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
16-05-2019
Prima product ipad 2018 en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
11-04-2019
15-05-2019
Levering item is volgens specificaties op de website.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
15-05-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
14-05-2019
Prima service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
14-05-2019
Het is een prachtig toestel en jullie hebben je belofte waar gemaakt.
Prima dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
14-05-2019
Geen problemen in alle belangen. Website, afhandeling van de bestelling prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
31-03-2019
13-05-2019
Product was vlgs site meerdere keren voorhanden, echter duurde de levering uiteindelijk 1,5 maand langer
2.67
Redelijk

refurbished.nl antwoordt: 14-05-2019
Het product was helaas door overweldigende vraag niet meer op voorraad. Wij hebben voorgesteld de bestelling te annuleren en crediteren direct na het bestellen. U heeft gekozen te wachten op de speciale (RED) edition, die enorm zeldzaam is. Dit resulteerde in een langere levertijd. Gelukkig heeft u het inmiddels binnen. Heel veel plezier met uw iPhone!

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
13-05-2019
De iPhone die ik voor mijn dochter kocht bij Refurbished.nl werd geleverd door Partly.nl.
Ik zou de telefoon de volgende dag in huis hebben, dat klopt. Een kapotte telefoon.
Het scherm deed het niet en ik ben enorm vaak van het kastje naar de muur gestuurd.
Bellen, mailen, wachten. Inmiddels zijn we bijna drie weken verder en ik heb nog steeds geen telefoon.
Kortom: kastje, muur en lege ha
1.00
Slecht

refurbished.nl antwoordt: 14-05-2019
Dank voor uw review. Wij hebben het opgenomen met Partly, het heeft inderdaad te lang geduurd. Onze excuses voor het ongewenste verloop.

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
12-05-2019
Snel, zoals nieuw, hier en daar wat glitches maar werkt goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
12-05-2019
Goede service, snel geleverd en prima telefoon.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
12-05-2019
Bij bestelling stond dat het item op voorraad was. Zaterdag besteld, maandag in huis. Niet dus. Dinsdag had ik contact met support. Deze gaf aan dat het toestel in backorder stond. Mijn vervolgvragen wanneer ik hem kon verwachten werden niet meer beantwoord. Uiteindelijk ontving ik het toestel pas een dikke week later.
2.33
Matig

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
12-05-2019
Ik had iets besteld, daarna 10 dagen niets meer gehoord. Toen ik zelf ging bellen bleek dat het artikel niet voorradig was en ik mijn geld terug krijg. Dit gebeurde idd ook binnen 1 dag. Slecht dat ik er zelf achteraan moest bellen
1.67
Matig

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
12-05-2019
uitstekende iphone se ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
11-05-2019
Ik had een iPhone besteld maar het duurde bijna 14 dagen voor hij thuis was. Zonder veel communicatie. Maar de iPhone was wel degelijk goed in orde
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
11-05-2019
Snelle en goede service. Telefoon in prima staat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
09-05-2019
Levering verliep gladjes en het toestel zag er keurig uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
09-05-2019
Helaas deed de microfoon het niet goed van de iPhone 6S, dus retour gestuurd.
Maar hele goede en snelle service en afhandeling.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
09-05-2019
Fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
08-05-2019
snelle levering en goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
07-05-2019
Voldoet aan de verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
07-05-2019
Restitutiebeleid updaten
1.67
Matig

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
07-05-2019
Snel, zoals beloofd, alles netjes ingepakt, alles prima schoon en goed verzorgd, kortom gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
07-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
06-05-2019
Supergoed product Ik had voor de licht beschadigde versie gekozen, en er was inderdaad bijna niks te zien, alleen één klein krasje. Maar dat valt zo erg mee, dat het echt niks uit maakt. Ik ben er superblij mee, en hij werkt ook helemaal goed De batterij gaat ook niet snel leeg (als je er niet teveel mee doet, houdt hij het makkelijk de hele dag uit). Al met al ben ik heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
08-04-2019
06-05-2019
goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
06-05-2019
Product is zoek geraakt bij DHL en derhalve niet geleverd.
Order is geannuleerd.
2.00
Matig

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
06-05-2019
Alles nog naar wens verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
21-04-2019
06-05-2019
Snel geleverd en toestel was zoals beschreven op site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
17-04-2019
05-05-2019
Okeee
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
20-04-2019
04-05-2019
Stond niet vermeld dat er geen oplaadkabel bijzit. Is toch minimaal vereist..
3.67
Goed

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
19-04-2019
04-05-2019
Bij Refurbished.nl een iPhone gekocht vanwege hun snelle levering. Helaas ging er bij de levering aan ons iets goed mis. PostNL had geleverd, er was zelfs voor de levering getekend, alleen niet door ons. Een aflevering gaat wel eens mis, juist dan kun je je als bedrijf onderscheiden naar je klant toe. En dat heeft Refurbished.nl in ons geval ook gedaan. Alleen NIET op een positieve manier.
1.00
Slecht

refurbished.nl antwoordt: 05-05-2019
Bedankt voor uw feedback. Helaas moeten wij in samenwerking met PostNL en de ontvanger onderzoek uitvoeren, voordat wij zomaar een bestelling opnieuw versturen. Er is immers getekend voor ontvangst en we spreken over waardevolle producten. Wij hebben getracht zo snel als mogelijk te handelen. Het betreurt ons dat u het anders ervaart.

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
19-04-2019
03-05-2019
Quick, accurate and excellent service and product
5.00
Uitstekend

refurbished.nl

refurbished.nl werd op 16-03-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Dijnselburgerlaan 7
3705 LP Zeist
Nederland
klantenservice@refurbished.nl
refurbished.nl
Winkel-exploitant
Refurbished.nl B.V.
Dijnselburgerlaan 7
3705 LP Zeist
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met refurbished.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.