Certificaat voor refurbished.nl

No. X15483567D48BE42B66B89ADDB158FF53
 

Geldig vanaf
16-03-2016
Geldig tot
15-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor refurbished.nl



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 153 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft refurbished.nl al 451 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
17-01-2019
Alles ontvangen, bij de levering geen adapter maar is later verstuurd. Helaas ondanks de juiste bestelling verkeerde kleur. Verder is het product wel weer goed en zeer netjes.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
17-01-2019
Een goed toestel voor een betaalbare prijs
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
15-01-2019
De levering liet op zich wachten wegens een vertraging. Het product zelf was goed in orde en zag er mooi uit.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
14-01-2019
Alles was uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
14-01-2019
Super snelle levering super goede staat mijn gsm goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
12-01-2019
Goed product en goede prijs
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
12-01-2019
geen snoertje. geen track & trace code.
tel in goede staat.
4.33
Goed

refurbished.nl antwoordt: 14-01-2019
Dank voor uw feedback. We hebben het gebrek aan de tracking code opgenomen met 2ND, deze was inderdaad incompleet waardoor u de status niet kon inzien. Onze excuses! Het bestelde product is van 2ND en wordt inderdaad zonder accessoires geleverd, mogelijk heeft u hier overheen gelezen. Gelukkig is uw bestelling goed aangekomen en bent u tevreden met het toestel. Veel plezier er mee!

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
11-01-2019
Prima verzorgd, vragen snel en correct beantwoord. Ik ben meer dan tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
10-01-2019
Na bestelling geen bevestiging per mail ontvangen, klantenservice gebeld maar onkundige dame aan de telefoon kon niets anders doen dan ''er een melding van maken''. Tot op heden geen mail noch een factuur ontvangen.
De Ipad bevalt tot nu toe wel goed maar bewijs van aankoop en dergelijke (garantie bijv.) hebben we dus nooit gekregen.
3.67
Goed

refurbished.nl antwoordt: 11-01-2019
Dank voor uw feedback. Het bericht van mijn collega is aangekomen en wij hebben achterhaald dat uw e-mailadres incorrect is. Graag ontvangen wij van u een e-mail vanaf uw correcte e-mailadres zodat wij uw aankoopbewijs en factuur kunnen toesturen.

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
09-01-2019
Top refurbished iphone 6 in een hele coole doos. Goede kwaliteit prijs verhouding. Leuke teksten met vriendelijke uitstraling. Klantgericht, ook goede accessoires erbij geleverd. Alles straalt aandacht uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
09-01-2019
Vlotte bestelling. Product na 24 uur geleverd, zoals beloofd. Voor herhaling vatbaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
08-01-2019
Ging snel dus erg blij
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
07-01-2019
Hele goede organisatie. Levering op tijd ondanks Kerstperiode, product is top (zo goed als nieuw), goed verpacht en gemak waarmee bested kon worden was ook prima. Overal erg tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
27-11-2018
07-01-2019
ik heb het al omschreven bij de vorige geweldig geweldig ga zo door ik blijf klant. mvg Roelof Hogeterp.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
28-11-2018
07-01-2019
ik kan niet ander zeggen over jullie service, de vorige twee 5s hebben het perfect gedaan alle twee een reparatie drie maanden voor het garantieplan af liep een de camera en de ander batterij zonder tegen bericht gemaakt geweldig ik zeg ook tegen iedereen die het horen wil, geen gebruikte van particulier maar betaal iets meer met twee jaar garantie. mvg Roelof Hogeterp.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
07-01-2019
Prima en zeer snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
23-12-2018
06-01-2019
Zover ik het nu kan zien mankeerde er niets aan
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
22-12-2018
05-01-2019
Snelle levering. Nette telefoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
17-12-2018
03-01-2019
Goede tefefoon snel ontvangen
Goed en mooi verpakt helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
19-12-2018
02-01-2019
Ondanks herroeping is er radiostilte. Slechte service
1.00
Slecht

refurbished.nl antwoordt: 03-01-2019
Beste Eric, In onze beleving hebben wij gereageerd op uw verzoek. Wij zullen nogmaals contact met u zoeken. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
19-12-2018
02-01-2019
Snel geleverd. Mooie telefoon.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
18-12-2018
02-01-2019
Alles ging zoals afgesproken. Telefoon ziet er ook uit als nieuw.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
19-12-2018
02-01-2019
Prima, een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
18-12-2018
02-01-2019
Erg nette telefoon en snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
17-12-2018
02-01-2019
Product voldeed niet aan de verwachtingen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
27-10-2018
31-12-2018
Great service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
30-12-2018
Negatief. Na 2 weken nog niets ontvangen. Herhaaldelijk is beloofd dat de bestelling geleverd zou worden. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat de iPad niet meer geleverd kon worden. Het geld wordt teruggestort. Gelukkig heeft Refurbished daarna wel contact opgenomen met de welgemeende excuses. Zoiets kan nu eenmaal gebeuren. Het had alleen fijn geweest eerder op de hoogte te zijn geweest.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
27-12-2018
Bestelde product was niet leverbaar omdat het uit voorraad was geraakt in het moment tussen bestellen en betalen....
2.50
Redelijk

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
25-12-2018
Alles zag er perfect uit en werkte goed, alleen jammer dat er een verkeerde laadstekker bij zat die niet in het stopcontact pasten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
24-12-2018
Helemaal blij met de telefoon mooi op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
23-12-2018
Volledig naar verwachting Voor herhaling vatbaar
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
17-12-2018
De Ipad was er lekker snel. Alles OK. Maar er ontbrak een oplader+snoer. Opgebeld, excuses gekregen en een dag later zat die al in de brievenbus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
17-12-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
17-12-2018
Je ontvangt de telefoon in net zo’n mooie verpakking als bij een nieuwe, uitpakken blijft ook nu een leuke eerste ervaring.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
12-11-2018
17-12-2018
Alles heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
17-12-2018
Werkt gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
14-12-2018
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
13-12-2018
service kan ik niet veel over zeggen. Niet nodig gehad.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
09-12-2018
Snelle en nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
09-12-2018
Prima service We hadden de verkeerde IPad besteld..
Konden hem Zo terug sturen keurig en netjes geregeld.
Als je op Zoek bent naar een voordelige IPad raden wij dit bedrijf zeker aan
5.00
Uitstekend

refurbished.nl

refurbished.nl werd op 16-03-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Huis ter Heideweg 28
3705 LZ Zeist
Nederland
klantenservice@refurbished.nl
refurbished.nl
Winkel-exploitant
Refurbished.nl B.V.
Huis ter Heideweg 28
3705 LZ Zeist
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met refurbished.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.