refurbished.nlReviews

Beoordelingen voor refurbished.nl

1.298 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

7.641 beoordelingen in totaal

8 mei 2023
Ik had de bestelling gedaan en keek pas later op de Trust reviews van Refurbished.nl . Die waren niet zo fraai. Het ging vooral om smartphones. Ik begon me zorgen te maken. Maar ik kreeg bericht dat de door mij bestelde laptop onderweg was. Alles bleek helemaal in orde! Ik ben opgelucht en kan bij deze delen dat ik als zakelijke klant dik tevreden ben met mijn bestelling.

de meest kritische beoordeling

7 dec. 2022
De iPhone 6S die ik voor mijn dochter bestelde heb ik kort na ontvangst en ingebruikname weer terug moeten sturen voor reparatie omdat de batterij veel te snel leegliep. Voordat ik hier een retourlabel ontving ging er een paar dagen overheen, bovendien moest ik zelf een vervangende telefoon regelen omdat de school van mijn dochter inmiddels al begonnen was. Hierdoor heeft ze de telefoon lang niet kunnen gebruiken. Na reparatie is binnen twee maanden de iPhone helemaal overleden, heb ik weer moeten wachten op een reactie en weer een telefoon moeten regelen. Als ik al die tijd bij elkaar optel kom ik al bijna aan dertig dagen dat ik de telefoon niet heb kunnen gebruiken. Maar refurbished houdt zich eraan dat de 30 dagen bedenktijd verstreken zijn. Dus krijg ik mijn geld niet terug. De overleden telefoon heb ik vervolgens opgestuurd, maar die kan niet gerepareerd worden omdat ‘Zoek mijn iPhone’ nog aan zou staan. Na veel heen en weer gemail kreeg ik een instructie om dit vanaf mijn computer uit te zetten. Helaas komen de instructies niet overeen met wat ik op mijn beeldscherm zie en kan ik het niet verhelpen. Na veel mails werd ik na weken eindelijk gebeld door een leverancier van Refurbished, die me wilde helpen met het probleem, helaas belde hij om 19.00 uur ’savonds en kon ik ’m niet te woord staan. We spraken af dat hij de volgende dag tijdens kantooruren nog eens zou bellen. Ik heb nooit meer iets vernomen. Op mijn verdere emails wordt inmiddels niet meer gereageerd.

Beoordelingen voor refurbished.nl

24 aug. 2023

Accu is niet geautoriseerd door Apple.

Minder fijn is dat er blijkbaar een niet door Apple goedgekeurde accu in zit. Ik heb een melding in de instellingen.
24 aug. 2023
Bedankt voor uw review. Refurbished gebruikt niet altijd originele Apple onderdelen. Wél stellen we de hoogste eisen aan de kwaliteit. Zo testen onze technische specialisten vóór de verkoop alle producten op juiste werkzaamheid. En ook de accu inspecteren we uitgebreid. Hierbij geldt bij ons altijd een minimale capaciteit van 85%. Bij niet-originele Apple batterijen, verschijnt er soms melding van Apple. Deze meldingen verdwijnt normaal gesproken binnen 14 dagen. Ik hoop u hier voldoende mee geïnformeerd te hebben.
7 sep. 2023

Apparaat goed, leveringstijd niet

Apparaat zeker netjes zoals aangegeven. Maar de leveringstijd klopt niet. Het kwam pas 2 weken later dan het op de website staat. Klanten service is wel snel en aardig maar als je voor bepaalde tijd nodig heb, ik zal eerst contact opnemen. Nergens op hun website staat dat het later gestuurd kan worden.
8 sep. 2023
Dank voor uw positieve feedback. Het doet ons team goed om te horen dat uw telefoon aan uw verwachting heeft voldaan. Wij werken hard om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit mogelijk en het doet ons goed om te lezen dat dit gelukt is bij u. We hebben de afgelopen tijd inderdaad helaas problemen gehad met voorraden waardoor niet alle bestelling verstuurd konden worden. Excuses voor dit ongemak. We doen ons uiterste best de klanten overal van op de hoogte te brengen. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe telefoon en zien u graag terug in onze webshop!
Twee maanden geleden een refurbished Iphone SE (2020) aangeschaft, Is een goeie koop geweest - tot nu toe! Alleen zat er wel verkeerde earplugs bij met oude aansluiting. Met de vraag of ik deze terug kon sturen voor de juiste met lightning aansluiting kreeg ik een onvriendelijke reactie dat "earplugs" nooit worden bijgesloten. Heel vreemd! Want de Iphone zat in zn doos met oplader en earplugs (de verkeerde) zoals het compleet hoortte zijn. Beetje jammer van deze slechte service!
Antwoord van refurbished.nl
Dank voor de positieve reactie. Wij werken elke dag hard om de klant te voorzien van de beste service en zijn dan ook blij om te lezen dat het gelukt is bij u. Met uw feedback kunnen we ervoor zorgen dat we elke dag een stapje beter worden. Wat betreft de oortjes dit word niet meer bijgeleverd door Apple zelf en wij hebben gekozen dat wij deze ook niet meer bij leveren bij een nieuwe telefoon. Dat u de oortjes bij de bestelling hebt gekregen is dus eigenlijk een extraatje naar u toe. Ik had natuurlijk graag de juiste paar oortjes verstuurd, helaas hebben we deze op het moment niet meer voorradig en kan ik deze helaas niet versturen. U kunt zelf kijken voor Apple Lightning Aux Adapter, met dit tussenstukje kunt u de oortjes aansluiten aan het toestel om zo alsnog gebruik te maken van de oortjes. Wij waarderen u als klant en zien u graag terug in onze webshop!
De telefoon zag er netjes uit. Er zat geen originele batterij in. De melding over de batterij zou na twee weken weg gaan, tot op heden staat de melding er nog steeds, wat vrij irritant is. De verzending was niet binnen 1 dag, ook niet binnen 2, maar pas na 3 dagen ontving ik de telefoon. Erg jammer, als er overal op de site vermeld staat dat je het binnen 1 dag krijgt. De software stond er niet goed op, waardoor ik de telefoon niet kon updaten. Ik moest hem volledig resetten en volledig leeg maken om er vervolgens nieuwe software op te zetten, erg slordig en erg tijd rovend.
4 sep. 2023
Al meerdere producten gekocht en altijd op tijd en volgens productomschrijving thuisgestuurd. 1 keer zat er een kras op het display wat niet volgens de gekochte kwaliteit was. Ook dit was geen probleem en werd netjes omgeruild. Als je niet gehecht bent aan de originele doos of adapter, draag je zo bij aan een duurzamere wereld.
4 sep. 2023
Dank voor uw positieve feedback. Het doet ons team goed om te horen dat uw telefoon aan uw verwachting heeft voldaan. Wij werken hard om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit mogelijk en het doet ons goed om te lezen dat dit gelukt is bij u. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe telefoon en zien u graag terug in onze webshop!
4 sep. 2023
Goed en snel geregeld. Buiten jullie schuld om, de bezorging ging niet goed. In de straat wonen drie mensen met dezelfde achternamen en werd op het verkeerde adres geleverd, terwijl de adressering wel goed was. Daardoor duurde het twee dagen langer voordat we uitgevonden hadden waar de bestelling was.
6 sep. 2023
Dank voor uw positieve feedback. Het doet ons team goed om te horen dat uw telefoon aan uw verwachting heeft voldaan en snel geleverd was. We vinden het jammer om te lezen dat de bezorging langer duurde dat gepland en hierin verwarring was ontstaan. Gelukkig is alles goedgekomen en heeft u de bestelling alsnog in ontvangst mogen nemen. Wij werken hard om onze klanten te voorzien van de beste service mogelijk. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe telefoon en zien u graag terug in onze webshop!
EK
Erik Jan K.
Rotterdam

Precies wat was beloofd

De laptop die ik heb gekocht werd netjes op de afgesproken tijd bezorgd en bleek precies te zijn wat ik er van verwachtte. Alles doet het goed. Helemaal ideaal. En dat voor zo'n lage prijs.
25 aug. 2023

Galaxy S10

Geen levering binnen 48 uur, maar wel op tijd om nog mee te kunnen nemen op vakantie, best snel gezien de plaats van herkomst en de omslachtige reis van het toestel
28 aug. 2023
Dank voor de positieve reactie. Wij werken elke dag hard om de klant te voorzien van de beste service en zijn dan ook blij om te lezen dat het gelukt is bij u. Met uw feedback kunnen we ervoor zorgen dat we elke dag een stapje beter worden. Wij waarderen u als klant en zien u graag terug in onze webshop!
JT
jan t.
kalenberg
De kwalificatie van het toestel was te positief weergegeven. Scherm zaten krassen en breuk in. Dit maar zelf opgelost.

Betrouwbare site

Goede en betrouwbare site, alleen onhaalbare bezorgtijden. Het pakketje uit Letland kan onmogelijk de volgende dag op mijn stoep liggen, zoals wordt beloofd. De bezorgtijd was overigens gewoon goed, ik had mijn telefoon (die er heel goed uitzag met nauwelijks zichtbare krasjes) in drie á vier dagen. Al met al raad ik deze site zeker aan als je een refurbished telefoon wil.
30 aug. 2023
De telefoon zag er niet schoon uit en zat vol met vingerafdrukken. In de screen protector zat een scheurtje. Verder doet hij het goed.
31 aug. 2023
Bedankt voor uw review. Wij werken hard om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit voor een uitstekende prijs en daarom is het jammer dat u niet tevreden was met de uiterlijke staat van het toestel. We zullen dit noteren en hopen dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Ik hoop dat het gelukt is het toestel goed schoon te krijgen en anders kunt u altijd contact op nemen met de klantenservice om mee te kijken naar een passende oplossing. Fijn dat het toestel verder goed is en u hiermee tevreden bent. Met uw feedback kunnen we ervoor zorgen dat we elke dag een stapje beter worden. Wij waarderen u als klant en zien u graag terug in onze webshop!
Voorlopig ben ik tevreden, ik heb mijn bestelde product mooi optijd en snel ontvangen. als ik iets nodig hebt laat ik u weten.
8 sep. 2023
Snelle ontvangst en goede kwaliteit. In tegenstelling tot paar jaar terug nu heel tevreden. Zou zeker aanraden.
JS
Jan S.
Zaandam
4 sep. 2023
Snelle levering en goede kwaliteit Iphone 12 met drie jaar garantie!
31 aug. 2023
Weet dat je erop vertrouwen kunt dat het goed komt! En goed is 👍
1 sep. 2023
Dank voor uw positieve feedback. Het doet ons team goed om te horen dat uw telefoon aan uw verwachting heeft voldaan en snel geleverd was. Wij werken hard om onze klanten te voorzien van de beste service mogelijk. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe telefoon en zien u graag terug in onze webshop!
EM
Enrico M.
Oirsbeek
De snelheid van de levering en de kwaliteit van het product.
Antwoord van refurbished.nl
Everything we got was as advertised and delivered on time.
Antwoord van refurbished.nl
Thank you for your positive feedback. Our team is pleased to hear that your phone met your expectations and was delivered quickly. We work hard to provide our customers with the best service possible. We hope you enjoy your new phone and look forward to seeing you again in our webshop!
28 aug. 2023
Goede service,mooie telefoon voor wat aangegeven is.
29 aug. 2023
Snelle levering. Telefoon zag er goed uit.
Antwoord van refurbished.nl
Dank voor uw positieve reactie. Fijn dat de iPhone aan uw verwachtingen voldoet. Wij werken hard om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit voor een uitstekende prijs en het doet ons goed om te lezen dat het hier is gelukt. Wij waarderen u als klant en zien u graag terug in onze webshop!
24 aug. 2023
Super goede producten en snelle service