Certificaat voor refurbished.nl

No. X15483567D48BE42B66B89ADDB158FF53
 

Geldig vanaf
16-03-2016
Geldig tot
15-03-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor refurbished.nl



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 87 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft refurbished.nl al 367 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
23-09-2018
Uitermate snel en correct geleverd, toestel zoals beloofd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
23-09-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
22-09-2018
Keurig net product, ik zal zeker bij een volgende aankoop deze site raadplegen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
19-09-2018
Goed geregeld, besteld, ontvangen een nagenoeg nieuw toestel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
19-09-2018
Prima telefoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
03-09-2018
17-09-2018
Efficiënt en volgens afspraak. Geleverd en staat zoals beloofd. Zo moet het
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
17-09-2018
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
15-09-2018
Vlotte levering, netjes verpakt Een cadeautje om uit te pakken
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
13-09-2018
Snelle service en telefoon werkt prima. Mooi platform.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
12-09-2018
Snelle levering. Goed verpakt. Duidelijke instructies. Probleempjes gehad die goed werden opgelost door bereidwillig, geduldig en vriendelijk personeel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
12-09-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
12-09-2018
Snelle levering, makkelijk bereikbaar, so far so real good qua telefoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
28-08-2018
12-09-2018
Goede levering. Telefoon ziet er goed uit en werkt goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
11-09-2018
Goede afhandeling
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
24-08-2018
10-09-2018
Belachelijk slechte service en onaardig personeel. Tevens is de batterij van mijn toestel erg snel leeg, en wacht ik nog steeds op een telefoontje van jullie medewerker Joost.
1.33
Slecht

refurbished.nl antwoordt: 13-09-2018
Beste Naomi, Vervelend te horen dat u ontevreden bent. Wij zijn bewust van dat tijdens de uitlevering per abuis enkele zaken niet goed zijn gegaan, waarvoor nogmaals onze excuses. Inmiddels is er telefonisch contact geweest en is alles netjes opgelost. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
10-09-2018
Gewoon goed zoals het moet ;-)
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
24-08-2018
09-09-2018
Over de refurbished telefoon (kwaliteit B) en deze leverancier heb ik geen klachten. Ik kreeg wat ik bestelde en nog snel ook.
Waarom dan geen 5.00 stars zult u zeggen? Ik vind, dat alleen uitzonderlijke prestaties en inspanningen met het hoogste mogen worden beloond. vr.gr.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
23-08-2018
06-09-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
23-08-2018
06-09-2018
Top Nog geen service nodig gehad dus daar kan ik niet over oordelen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
19-08-2018
03-09-2018
Hele snelle levering. Klasse
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
19-08-2018
03-09-2018
Hele snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
31-08-2018
graag of traag
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
27-08-2018
Super snelle levering en telefoon doet het helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
19-08-2018
Zeer blij met de aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
17-08-2018
Prima vlotte levering Geleverd product in prima staat en werkt vooralsnog goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
17-08-2018
Telefonische informatie over de producten was goed en de medewerker was erg klantvriendelijk.
Bestellen van de telefoon was makkelijk. De volgende dag in huis. Kan aan de buitenkant niet zien dat het een gebruikte telefoon is.
Tot nu toe werkt hij uitstekend.
Kortom, zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
16-08-2018
Snelle levering en goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
26-07-2018
09-08-2018
Absoluut een aanrader, zeer
netjes geholpen, duidelijke afspraken en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
25-07-2018
09-08-2018
Prima service, levering & product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
22-07-2018
06-08-2018
Prachtige telefoon, echt als nieuw. Vlotte levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
22-07-2018
06-08-2018
Beste heer en of mevrouw,

mijn toestel heeft redelijk wat krassen op het glasplaat zelf. Telefonisch is mij verteld dat dit niet het geval zou zijn, wel van de krassen op de achterkant van mijn toestel.

Zeer spijtig te vernemen dat dit het geval is.

Met vriendelijke groet,

Kabita Asray
3.00
Redelijk

refurbished.nl antwoordt: 09-08-2018
Wij hebben opnieuw contact gehad met de klant. Achteraf bleek dat de er een toestel van de gradatie 3 sterren (C grade) is besteld, waarbij wordt aangegeven dat het de minste mooie conditie is met óók mogelijk krassen op het scherm. Na ontvangst van de bestelling is er contact geweest met een klantenservicemedewerker die Kabita verkeerd heeft geïnformeerd, waarvoor nogmaals onze excuses.

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
26-07-2018
Supersnelle levering, toestel inderdaad als nieuw
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 27-07-2018
Bedankt voor de positieve feedback Veel plezier gewenst met de aankoop en wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
25-07-2018
Bij mijn afwezigheid werd het pakket, keurig in orde, bij mijn vervanger afgegeven.
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 26-07-2018
Hartelijk dank voor de feedback Goed te horen dat de bezorging ook helemaal naar wens is gegaan. We wensen jou veel plezier met je aankoop bij Refurbished.nl Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen beteken horen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
18-07-2018
Mooie iPad, lijkt simpelweg volledig nieuw. Goed verpakt, enorm snel in huis (21:00 besteld, volgende dag om 12:00 aan de deur) en mooie prijs. 10/10 aanrader over de aankoop van een nieuwe iPad.
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 19-07-2018
Bedankt voor de feedback Altijd leuk om te horen dat alles naar wens is geweest. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
17-07-2018
Geen klachten, telefoon werkt prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
17-07-2018
Een klein beetje schade verder niks prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
16-07-2018
De batterij van de telefoon is in de ochtend al ongeveer leeg, daarnaast is het toestel al enkele keren vastgelopen. Dit alles binnen de eerste week na levering.
3.00
Redelijk

refurbished.nl antwoordt: 17-07-2018
Goedendag, Bedankt voor de feedback. Wij nemen vandaag contact met u op om dit voor u op te lossen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat het toestel niet naar behoren werkt. U hoort spoedig van ons, Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
22-06-2018
06-07-2018
Stuur niet 3 x dezelfde email voor een beoordeling.
4.67
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 07-07-2018
Goedendag, Hartelijk dank voor de feedback. Wij zullen uitzoeken wat hier technisch niet goed is gegaan. Onze excuses. Veel plezier gewenst uw toestel. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
19-06-2018
03-07-2018
Het was erg zoeken naar het krasje wat de telefoon in de categorie 'lichte gebruiksdporen' deed vallen. Ziet er als nieuw uit en functioneert goed
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 04-07-2018
Dank voor de feedback Leuk te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat alles werkt zoals je mag verwachten. Veel plezier van je aankoop en wij hopen je in de toekomst nog een keer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
28-06-2018
Snel, betrouwbaar en goede prijs
5.00
Uitstekend

refurbished.nl antwoordt: 29-06-2018
Bedankt voor de feedback Leuk te horen dat je helemaal tevreden bent onze producten. We hopen je in de toekomst nog een keer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Refurbished.nl

refurbished.nl

refurbished.nl werd op 16-03-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Huis ter Heideweg 28
3705 LZ Zeist
Nederland
klantenservice@refurbished.nl
refurbished.nl
Winkel-exploitant
Refurbished.nl B.V.
Huis ter Heideweg 28
3705 LZ Zeist
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met refurbished.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.