179 reviews in totaal   179 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

179 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 20 jan 2026

only-stores.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de kleding, vooral over de pasvorm en afwerking. Daarnaast wordt de webshop als overzichtelijk en makkelijk ervaren. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam gezien en de snelle levering wordt gewaardeerd. Sommige klanten ervaren echter vertraagde of foutieve bezorging. Ook ontbreekt het soms aan een snelle opvolging door de klantenservice. Veel klanten zijn ontevreden over het retourproces, vanwege beperkte retourmogelijkheden en onduidelijkheid. Daarnaast ondervinden gebruikers soms technische beperkingen op de webshop.

ReviewsONLY STORES NL

Correcte en vriendelijke klantenservice en op tijd bezorgd.

Mijn vraag aan de klantenservice is snel en vriendelijk beantwoord En de bestelling was binnen de 5 dagen bezorgd. Het item was zoals op de foto en de maat helemaal goed.

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! 😊

Gratis verzending klopt niet, broeken zijn erg goed

Erg vervelend dat er gratis verzenden wordt beloofd boven een bepaald bedrag en dat, zelfs als je een adres invult en je bevestiging krijgt dat het naar dat adres wordt verstuurd, het toch naar een DHL punt gaat. In ons geval naast de Only winkel, dus als ik daar makkelijk had kunnen komen, had ik het niet besteld. De broeken zijn wel heel fijn, goede pasvorm en goede kwaliteit. Heel blij mee

Antwoord van ONLY STORES NL

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de levering niet is verlopen zoals verwacht. We begrijpen dat dit erg vervelend is. Fijn om te lezen dat je wel tevreden bent met de pasvorm en kwaliteit van de broeken. Heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op via onlystoresnl@bestseller.com en vermeld daarbij je bestelnummer. We helpen je graag verder.
Fijne webwinkel. Eerdere ervaringen waren goed. Maatvoering werd ook goed aangegeven. Alleen de laatste bestelling was de maat van de broek niet goed. Dit zou een M moeten zijn maar leek veel meer op een S.

Antwoord van ONLY STORES NL

Bedankt voor je 4-sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat je eerdere ervaringen goed waren. Jammer dat de maat van de broek deze keer niet naar verwachting was. We waarderen je feedback. 😊
Vlotte levering, goed contact gehad met klantenservice, snelle reactie!

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! 😊
Goede service en bereikbaarheid en leuke en fijne kleding
Snelle bezorging en precies zoals afbeelding aangaf
Goede leverings tijd , netjes verpakt
Leuke winkel met leuke kleding. Maar echt top zijn de spijkerbroeken met verschillende lengte maten.

Antwoord van ONLY STORES NL

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze kleding en dat de verschillende lengtematen van onze jeans zo goed bevallen. 😊
Snelle reactie op mijn vraag en klantvriendel8jk geholpen

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! 😊
Verzending goed. Wel jammer dat het product niet in de winkel aanwezig was en het niet via de winkel zonder verzendkosten besteld kan worden. Anders was het 5 sterren geweest.
Het teruggaan in de app werkt niet via de terug knop op mijn tel, zoals het meestal wel werkt. daarom ben ik vaak mijn zoekfunctie kwijt. Dat is echt heel irritant. Met de bestelling was wel alles perfect, de kleding zit goed en ben er blij mee.

Antwoord van ONLY STORES NL

Neem gerust contact met ons op via onlystoresnl@bestseller.com en vermeld daarbij je bestelnummer. We helpen je graag verder.
Ik vind met de bezorg dienst even om de tafel! Ik had gekozen om thuis te laten bezorgen. Hebben het veranderd dat ik het moet op halen 😡 hoe dan! Nu gaat het pakket retour terwijl het niet mijn schuld is !
Fijne en betaalbare dameskleding
Goede service
Leuke kleding en betaalbaar

Privéprofiel
Ik wil iets retour doen Hoe kan ik het doen

Antwoord van ONLY STORES NL

Bedankt voor je feedback. Neem gerust contact met ons op via onlystoresnl@bestseller.com en vermeld daarbij je bestelnummer. We helpen je graag met je retourzending.

ONLY STORES NL

Topmodieuze kleding voor vrouwen Bij ONLY STORES maken we het je gemakkelijk om de nieuwste trends te volgen. We bieden een enorme selectie mode en accessoires voor vrouwen in prijsklassen die voor ie...