Boilermarkt.nl

1.762 reviews in totaal   118 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van het geleverde product, die als goed wordt beoordeeld. Daarnaast wordt de oplossingsgerichtheid van de service gewaardeerd, vooral wanneer er snel en passend op problemen wordt gereageerd. De scherpe prijzen vallen ook positief op bij veel klanten. Tegelijkertijd zijn er klachten over de daadwerkelijke levertijd, die vaak langer is dan op de website wordt beloofd. Ook ervaren klanten regelmatig trage of gebrekkige communicatie rondom hun bestelling of klachten. De service krijgt wisselende beoordelingen, waarbij de bereikbaarheid en afhandeling soms te wensen overlaten. Tot slot merken sommige klanten op dat accessoires elders goedkoper zijn en zijn er opmerkingen over beschadigingen of niet-passende onderdelen.

ReviewsBoilermarkt.nl

Nog niets ontvangen
Na 9 dgn nog niks gehoord van boilermatkt ook nik geleverd

Gewoon goed

Antwoord van Boilermarkt.nl

Beste, Bedankt voor uw 5 sterren en review! Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
jamais reçue en demande annulation et remboursement

Helemaal top

Snel alleen jammer dat het via DHL ging duurt weer een dag te lang, voordat je het krijgt.. alle voorberijdingen waren klaar. K9mt het pakket niet

Antwoord van Boilermarkt.nl

Beste, Inderdaad vervelend dat het bij DHL niet lekker is gelopen met de levering. Ik wens u wel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
Vriendelijk. Denken mee.
Ik heb nog steeds geen reactie op mijn kapotte nieuw geleverde boiler

Antwoord van Boilermarkt.nl

Beste, We hadden helaas niet gelijk een antwoordt van de leverancier. Zoals in de mail met u is besproken wordt er een nieuwe toegestuurd en de defecte boiler bij u opgehaald. Mijn excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
Keurige firma.

Antwoord van Boilermarkt.nl

Beste, Bedankt voor uw terugkoppeling en 5 sterren. Leuk om te zien dat uw boiler goed is ontvangen. Veel plezier met uw boiler. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
Hoort weinig over je bestelling en duurt erg lang.
Pak is zo beschadigd en smoezelig dat ik neig om het ongeopende pakket gewoon terug te sturen. Durf het niet open te maken, omdat ik geen idee heb hoe het er van binnen uitziet. Kan ik een ander krijgen? MVG. JCA Froon

Antwoord van Boilermarkt.nl

Beste, Ik heb u een mail gestuurd. Houden even contact hierover. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
goed en snel geregeld netjes thuisbezorgt, dank u wel
Heel tevreden over het contact Alleen de levering zou ik willen adviseren om dit niet meer via B post te doen. Ze zijn altijd te laat
leveren snel en zeer goedkoop....
Geheel volgens afspraak

Boiler

Jammer dat niet alle geleverde installatiematerialen ook paste. Duur, zonde van de koop. Boiler is prima.