Klanten zijn positief over de snelle levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, de doorgaans snelle en duidelijke communicatie, de aantrekkelijke prijzen, het eenvoudige retourproces en de goede productkwaliteit. Er zijn echter ook aandachtspunten zoals vertragingen, onduidelijke leveringen, deelleveringen, bereikbaarheid en communicatie van de klantenservice, producten die niet op voorraad blijken, soms gebrek aan transparantie over de bestelstatus, prijsverschillen, hoge retourkosten, trage terugbetalingen en klachten over verkeerde maten of kleurafwijkingen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewstwinsport.nl
Ik mis nog een item uit mijn bestelling! (Opgelost)
Sommige mensen hebben 2 six packs
Antwoord van twinsport.nl
Ik heb nu precies de jas die ik zocht voor een mooie prijs
backorder
Antwoord van twinsport.nl
Levertijd 1 - 5 werkdagen halen ze niet..
Nike Sneakers Maat 40
Problemen perfect opgelost
Uitstekend bedrijf!!!
Antwoord van twinsport.nl
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
twinsport.nl
Bezoek websiteOver
twinsport.nl
Twin Sport - Dé Sportwinkel voor Sportliefhebbers Twin Sport is jouw ultieme bestemming voor alles wat met sport te maken heeft. Met een uitgebreid assortiment sportkleding, sportschoenen en sportacc...