Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De verpakking wordt als degelijk en veilig ervaren. Klanten zijn overwegend positief over de kwaliteit en uitstraling van de producten. Ook wordt de klantenservice als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral bij problemen of vragen. Veel klanten vinden de prijzen acceptabel of scherp. Problemen worden doorgaans snel en adequaat opgelost, vaak naar tevredenheid van de klant. Daarnaast waarderen klanten het ruime en veelzijdige assortiment. Er zijn soms opmerkingen over te veel verpakkingsmateriaal. Enkele klanten vinden de prijzen wat hoog. Ook komt het voor dat sommige populaire producten niet op voorraad zijn.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewscookinglife.nl
Een prachtig servies, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering! 1 bord een klein beetje beschadigd, ik heb dit gemaild en kreeg heel snel een reactie dat het wordt opgelost!
Beste Marjolein,
Wat een geweldige review — dank je wel voor de 5 sterren! We doen hier stiekem een klein vreugdedansje. Fijn om te horen dat je blij bent met het servies, de prijs-kwaliteit en de snelle levering.
Wat jammer van dat ene bord met een kleine beschadiging. Goed dat je het meteen hebt gemaild en super dat je al snel reactie hebt gekregen. We zorgen ervoor dat dit netjes wordt opgelost.
Mocht ik nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten. Veel plezier met je prachtige servies!
Geen rugpijn!!
Zelfs zo'n harde, nare pompoen snijden ging gemakkelijk!
Deze keer geen rugpijn
Beste Nel,
Wat leuk om te lezen—zelfs een harde “nare” pompoen zonder gedoe én zonder rugpijn, daar worden wij ook blij van!
Dank je wel voor je positieve review, en ik wens je heel veel plezier met je bestelling (en hopelijk nog veel soepel-snijdende pompoenen).
Zou je, als je een minuutje hebt, je ervaring ook willen delen via Trustpilot? Dat helpt ons enorm: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl
Cookinglife
Bij ontvangst 1 gebroken bord waarvoor snel een nieuwe werd opgestuurd. Goede service dus!
Beste Bas,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat het gebroken bord bij ontvangst snel is vervangen—dát is inderdaad precies wat we willen bieden.
Dank je wel voor je bericht en heel veel plezier met je bestelling!
Zou je (als je een minuutje hebt) ook een review willen achterlaten via deze link?
Charlie
Levering ging perfect en ik kan binnen een jaar als het niet goed werkt dat nog doorgeven. Ik weet nu nog niet of het werkt omdat het onder de kerstboom licht maar ik kreeg keurig uitleg.
Beste Petra,
Dank je wel voor je bericht! Wat fijn om te horen dat de levering perfect ging en dat de uitleg duidelijk was. Leuk dat het cadeau onder de kerstboom ligt — wij duimen mee dat het straks helemaal naar wens werkt!
Mocht er na de feestdagen toch iets niet naar behoren functioneren, laat het gerust weten. Binnen de garantietermijn helpen we je graag verder. Voor een garantieaanvraag kun je terecht via ons formulier; voeg dan een korte omschrijving, informatie over gebruik en schoonmaak toe, en duidelijke foto’s (bij pannen ook van de onderkant).
Als je tevreden bent met onze service, zou je dan misschien een review willen achterlaten? Dat helpt ons enorm: Review op Trustpilot.
Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Cookinglife team
Prachtige pan, precies zoals beloofd
Snelle levering, goed verpakt.
Mooie pan. Beschrijving klopte helemaal
Beste Cora,
Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat de levering snel was, alles goed verpakt aankwam en dat je blij bent met de pan én dat de beschrijving helemaal klopte.
Ik wens je heel veel plezier met je bestelling en alvast veel lekkere kookmomenten!
Super!
Was een klein probleempje maar werd enorm keurig opgelost! Super lief personeel en enorm snelle levering echt top!
Beste Femke Wright,
Wat fijn om te lezen dat het kleine probleempje zo netjes is opgelost—dankjewel voor je mooie review!
Namens het hele team: heel veel plezier met je bestelling, en graag tot een volgende keer bij Cookinglife.
Cookinglife
Snel ontvangen en nu al heel veel plezier van. Goede prijs kwaliteit verhouding
Beste Daisy,
Wat leuk om te horen—dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je je bestelling snel hebt ontvangen en er nu al zoveel plezier van hebt, én dat de prijs-kwaliteitverhouding goed bevalt.
Ik wens je heel veel plezier met je aankoop, en als je nog vragen hebt, hoor ik het graag.
Charlie | Cookinglife
Ik vind het fijn dat het op tijd is aan gekomen.
Cookinglife ik ben ook benieuwd naar de pannen.
Het is een kerst cadeau🎅🌲
Ik laat nog weten hoe de pannen zijn.Fijne feestdagen.
Beste Lucien,
Bedankt voor je bericht — wat fijn om te horen dat je bestelling netjes op tijd is aangekomen!
We zijn ook heel benieuwd naar de pannen. Wat een leuk kerstcadeau! Laat gerust weten wat je ervan vindt zodra ze zijn uitgepakt; ik help je graag als je vragen hebt.
Ben je tevreden? Dan zou een korte review op Trustpilot ons enorm helpen: Review plaatsen op Trustpilot.
Fijne feestdagen! 🎄
erg goed geholpen
verkeerd adres ingevuld bij bestelling, na 2 minuten een bericht terug op mijn bericht, zeer goed geholpen, zal hier zeker vaker bestellen
Beste Dylan,
Dank je wel voor je geweldige feedback en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je zo snel bent geholpen nadat er per ongeluk een verkeerd adres was ingevuld. We doen ons best om alles vlot op te lossen — jouw bericht maakt onze dag.
We kijken ernaar uit je vaker te mogen verwelkomen bij Cookinglife. Mocht je in de toekomst nog ergens mee willen meedenken of een vraag hebben, laat het me gerust weten.
Fijne dag verder!
Cookinglife team
Snelle verzending. Onderweg wat koojes kapot gegaan naar daar meteen nieuwe voor gekregen. Fijne service en communicatie
Beste Sandra,
Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat de verzending snel was. Jammer dat er onderweg iets is gebroken, maar super dat de nieuwe items meteen zijn geleverd en dat je onze service en communicatie als prettig hebt ervaren.
We wensen je heel veel plezier met je bestelling! Zou je, als het je uitkomt, ook een korte review op Trustpilot willen achterlaten? Dat helpt ons enorm: Review op Trustpilot.
Als we nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten.
Cookinglife team
Overzichtelijk en fijn zoeken. Alleen vind ik het jammer dat meeste gewilde producten niet op voorraad zijn.
Verder is de service uitstekend van het bestellen tot verzenden.
Beste Anouskha,
Bedankt voor je fijne feedback! Wat leuk om te horen dat het zoeken overzichtelijk is en dat onze service van bestellen tot verzenden uitstekend bevalt. Dat waarderen we enorm.
Ik snap dat het jammer is wanneer populaire producten niet op voorraad zijn — we zouden ze het liefst altijd op de plank hebben, maar soms loopt het storm. Tip: als je op een artikelpagina “mail mij als er voorraad is” ziet, kun je daar je e-mailadres achterlaten. Je ontvangt dan automatisch een bericht zodra het product weer bestelbaar is.
Laat me gerust weten om welke specifieke producten het gaat (een link of de artikelnaam/SKU/EAN helpt). Dan kijk ik voor je of er een verwachte leverdatum beschikbaar is. Houd er alvast rekening mee dat wanneer een product niet op voorraad is, de levertijd wat langer kan zijn.
Ben je verder tevreden over je ervaring? Dan zouden we het fantastisch vinden als je een review wilt achterlaten op Trustpilot: Review plaatsen op Trustpilot. Daar maak je ons dag nóg een beetje beter mee!
Als ik ergens mee kan helpen, hoor ik het graag.
Cookinglife team
Prachtig servies en goede service. Kleine beschadiging werd gelijk vervangen
Beste Ccmc Vandeberg,
Hartelijk dank voor uw mooie review—wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het servies en onze service.
En goed dat u het even aangaf: prettig dat we de kleine beschadiging direct voor u hebben kunnen vervangen.
Ik wens u veel plezier met uw bestelling!
Charlie
Snelle levering en heel goed ingepakt.
Complimenten.
Beste Truus,
Wat fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is en zo goed was ingepakt—dankjewel voor je complimenten!
Ik wens je heel veel plezier met je bestelling.
Als je een minuutje hebt: zou je ook een review willen achterlaten op Trustpilot? Dat helpt ons enorm: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl
Cookinglife klantenservice
Fijne communicatie en men komt afspraken keurig na
Beste Bas Van Eerd,
Hartelijk dank voor je mooie review over onze communicatie en het nakomen van afspraken—daar worden we bij Cookinglife extra blij van.
Heel veel plezier met je bestelling, en als ik nog ergens bij kan helpen, hoor ik het graag.
Prima service.
Prima service en zoals belooft, vandaag bestellen de volgende dag in huis.
Perfect.
Beste A. Hakimi,
Wat fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen en dat je bestelling netjes de volgende dag in huis was—zoals beloofd!
Dank je wel voor je positieve review en heel veel plezier met je bestelling.
Charlie | Cookinglife
mooie aanbiedingen en snelle levering
Beste Petra Bonants,
Wat fijn om te horen: mooie aanbiedingen én een snelle levering—daar worden wij ook blij van.
Zou u uw ervaring willen delen in een review? Dat helpt andere klanten enorm. U kunt dit doen via: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl
Charlie (Cookinglife)
Het was een hele klus om de stickers van de kopjes af te krijgen, zeer irritant
Beste Wiarda van den Bergh,
Oei, dat snap ik helemaal—stickers op kopjes kunnen écht onnodig frustrerend zijn. Sorry dat je daar zoveel werk van hebt gehad.
Mocht je er (bij een volgend kopje) weer last van hebben, dan werken deze tips meestal het prettigst:
1) **Warm water + afwasmiddel**: laat het etiket/kleeflaag 10–20 minuten weken en wrijf daarna los met een zachte spons.
2) **Olie-truc** (bijv. zonnebloem-/olijfolie): smeer een beetje op de lijmresten, 5–10 minuten laten intrekken en dan wegvegen.
3) **Alcohol** (bijv. schoonmaakalcohol of handgel met alcohol): op een doekje en voorzichtig wrijven, daarna goed afwassen.
4) **Stickerverwijderaar**: als je dit in huis hebt, werkt dit vaak het snelst (daarna ook goed afwassen).
Wil je me laten weten of er lijmresten zijn achtergebleven of dat er door het verwijderen eventueel beschadigingen/krassen zijn ontstaan? Dan denk ik graag met je mee voor een passende oplossing.
Cookinglife klantenservice
Mooi assortiment, snelle levering, goede prijs
Beste Erik Blaauw,
Wat leuk om te horen—dank je wel voor je bericht! Fijn dat je ons assortiment, de snelle levering en de prijs zo waardeert.
Als je een minuutje hebt, zou je dan een review willen achterlaten via: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl?
Cookinglife
Er was een schaaltje beschadigd geraakt tijdens de verzending. Een nieuwe variant is erg smal nagestuurd. Fijne ervaring met cookinglife.
Beste Tom,
Bedankt voor je bericht! Wat fijn om te horen dat je een prettige ervaring had met Cookinglife. Sorry nog voor het beschadigde schaaltje; goed dat we snel een vervangend exemplaar konden nasturen.
Mocht de nagestuurde variant toch te smal zijn, laat het me gerust weten. Dan kijk ik graag met je mee naar een passende oplossing.
Zou je jouw ervaring willen delen in een korte review? Dat helpt ons enorm:
Review achterlaten op Trustpilot
Dank je wel!
Cookinglife team
Mooie producten, zeer snelle bezorging
Beste Audrey,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden—wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en dat de levering zo snel was!
Ik wens u heel veel plezier met uw bestelling.