Yellow Webshop- Logo - Beoordelingen

Yellow Webshop
Beoordelingen:

38 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden83 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 jun 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Yellow Webshop voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Yellow webshop biedt goede , diverse , handige en leuke producten aan in verschillende categorieën voor gewone en redelijke prijzen , die heel normaal en acceptabel zijn De Yellow webshop website is overzichtelijk en werkt logisch en snel Je bestelde producten worden netjes verpakt en snel verzonden Je bent bij Yellow webshop op de juiste plek als je op zoek bent naar dagelijkse , handige en fijne producten met vriendelijke groeten dhr. Z. Arikan Rotterdam , 15-8-2023

de meest kritische beoordeling

16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De parasol voet was onbruikbaar, ik heb de houder er met een hamer in moeten slaan dus onbruikbaar . Ik had er trouwens 3 besteld , 2 ervan weggegooid
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Yellow Webshop

Filter
 Sorteren  
Relevantie
SS
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlot bestelling en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
24 nov 2023
Wat fijn dat de bestelling snel is aangekomen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlot, snel en duidelijk
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
24 nov 2023
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurig op tijd gebracht.
Beoordeling melden
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
27 okt 2023
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. We zijn blij dat de levering snel is gegaan!
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
JW
Jan W.
Middelburg
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
27 okt 2023
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat uw bestelling snel is aangekomen!
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
JC
J C.
Maastricht
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goed
Beoordeling melden
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
op tijd.
Beoordeling melden
HP
H. P.
Sliedrecht
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
niks
Beoordeling melden
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
24 nov 2023
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De parasol voet was onbruikbaar, ik heb de houder er met een hamer in moeten slaan dus onbruikbaar . Ik had er trouwens 3 besteld , 2 ervan weggegooid
Beoordeling melden