Als particulier zou ik liever over een maand ofzo een review geven, zoals ik dat wel meer zou willen, maar verwacht dat deze DE BUYER koekenpannen naar verwachting zullen bakken. Ziet er nu al goed uit maar ze moeten nog even verder ingewerkt worden. Ik geniet er nu in ieder geval al van.
Ik ben erg blij met het bestek. Een jaar geleden heb ik voor het eerst een set van 30 stuks besteld. Tot nu toe zijn ze nog goed! Afwassen in de vaatwasser is geen probleem. Geen roest, een beetje bekrast maar dat vind ik normaal in verbrand met gebruiken. Ik heb er net weer 30 gekocht. Nu heb ik een mooie set voor 12 personen.
13 mei 2023
Tijdig geleverd, perfecte staat van de producten zoals omschreven, heel tevreden! Prijs kwaliteit top!
Communiceren over levering ook als die later blijkt te zijn dan gepland.
17 mei 2023
Nog steets niet ontvangen
24 apr. 2023
Snelle levering, goede kwaliteit van de artikelen. Klantenservice was ook erg behulpvol, Het enige verbeterpuntje is om het retourneren iets makkelijker te maken door het adres te vermelden bij de retourinformatie. Verder erg tevreden, en bestel hier zeker nog wel eens!
3 apr. 2023
Bestelling voor meerder series tafelnummers gedaan die vlot werden bezorgd. Er was wel een foutje gemaakt maar slecht 1 mailtje verder werd dat gecorrigeerd en had ik binnen een dag het ontbrekende alsnog in huis.
Geïmporteerde beoordelingen: