Ractem

1.077 reviews in totaal   147 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de hoge kwaliteit, stabiliteit en afwerking van de producten. Ook de montage wordt doorgaans als eenvoudig en probleemloos ervaren. De meeste klanten waarderen daarnaast de snelle en betrouwbare levering. De klantenservice wordt als vriendelijk, deskundig en oplossingsgericht gezien. Verder wordt de communicatie meestal als duidelijk, professioneel en vriendelijk ervaren. Klanten vinden de prijs-kwaliteitverhouding over het algemeen eerlijk en gunstig. Enkele klanten zijn echter teleurgesteld door beschadigingen of de materiaalsterkte van de producten. Er zijn ook klachten over vertragingen, onvolledige zendingen of beschadigde pakketten bij de levering. Sommige klanten ervaren moeite met het in elkaar zetten van de producten. Daarnaast zijn er negatieve ervaringen met de bereikbaarheid en opvolging van de klantenservice, en wordt soms onduidelijkheid over leveringstijden of ontbrekende informatie genoemd.

ReviewsRactem

Een zeer goede kwaliteit, wel zat er een foutje in de levering, ik moest metaal inkorten om de diepte die ik besteld heb in elkaar te kunnen zetten.

Top

Ze hadden de bestelde stellingkast niet op voorraad en namen netjes contact op om te overleggen of een andere kleur ook goed was. De levering was snel.
Snelle levering perfect
Goede kwaliteit en voor goede prijs.
Erg tevreden!
Stabiele, ergonomische werkbank van zeer goede kwaliteit. Montage probleemloos. Klantenservice heeft ons uitstekend ondersteund.
Robuust en functioneel, alles zoals beschreven. De klantendienst was vriendelijk en heeft alle vragen snel beantwoord.
Van bestelling tot levering verliep alles foutloos. De kwaliteit overtuigt volledig, de klantendienst is vriendelijk en snel.
De inpaktafel wordt dagelijks naar volle tevredenheid gebruikt. Hoogwaardige materialen en snelle ondersteuning bij vragen.
Goede standaardproducten, geen verrassingen. De klantenservice reageerde snel op mijn via e-mail gestelde vragen.
De producten zijn in orde en komen overeen met de beschrijving. Levering en afhandeling verliepen probleemloos.
De Picking 900 is extreem stabiel en perfect voor dagelijks gebruik. Je merkt meteen de topkwaliteit van deze stelling.
Zeer doordacht systeem met hoge kwaliteit van afwerking. De klantenservice reageert snel en deskundig. Een aanrader!

Topkwaliteit stellingen, vlotte levering en super klantenservice

Hoewel de C-Plus 400 stellingen uit Spanje komen, werden ze een week later al bezorgd. De aflevering verliep vlot en professioneel, en ook was de klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam. Met de stellingen zijn we heel erg blij, we vinden ze mooi en ze blijken ook nog eens van topkwaliteit te zijn. Kortom, we zijn enorm goed geholpen door Ractem.
Functionele tafel, degelijke afwerking. Levering verliep soepel, support was deskundig en vriendelijk.
Het ST-150 rek is ideaal voor onze dagelijkse werkzaamheden. Zeer stabiel en hoogwaardig afgewerkt.