Testa-omega3.com/nl- Logo - Reviews

445 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.003 reviews in totaal

Testa-omega3.com/nl- Logo - Reviews

Testa-omega3.com/nl

445 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.003 reviews in totaal

De reviews voor Testa-omega3.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn enthousiast over het gemak en de automatische levering van het abonnement. De snelle en stipte levering wordt vaak gewaardeerd. Er is veel tevredenheid over de plantaardige samenstelling van het product, waarbij geen vissen hoeven te sterven voor omega-3. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Ook zijn klanten over het algemeen tevreden over de kwaliteit van het product, dat zij vaak langdurig gebruiken. Sommige klanten vinden het abonnementsysteem onflexibel of ongewenst. Er zijn opmerkingen over beschadigde of foutieve zendingen. De prijs wordt regelmatig als hoog ervaren, vooral voor grotere huishoudens of zonder abonnement. De verpakking wordt wisselend beoordeeld; sommigen vinden deze te groot, onpraktisch of onveilig. Daarnaast wordt de website soms als onduidelijk ervaren, met name bij het vergelijken van abonnementsvormen en losse bestellingen.

Reviews voor testa-omega3.com/nl/

Als ik niet tevreden was, was ik er al lang mee gestopt
TB
Theo B.
Goede werking, bestelproces gord
Product service en de mensen die er werken zijn kundig!
Gezondheid boven alles
Gezond product!! Korrekte afhandeling bezorging en betaling!
Testa levert zeer snel.
Goed product, betrouwbare levering, degelijke prijs. Ik heb nergens abonnementen van op voedingsmiddelen en -supplementengebied… maar wel van Testa!
Stipte levering