Lucardi.nl- Logo - Beoordelingen

Lucardi.nl
Beoordelingen:

17.747 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden70.986 beoordelingen in totaal  

4,59
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 apr 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Lucardi.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben zeer tevreden over de service van Lucardi. Ik heb op 9 oktober jl een nikkelvrij oorbelletje gekocht in Venlo. Ik en mijn dochter waren op 9 december bij Lucardi in Nijmegen. Hier ondekte mijn dochter dat uit deze oorbelletjes een aantal diamantjes uit waren. De verkoopster vroeg of ik misschien de bon bij had, dan kon ze mij gelijk helpen. Helaas had ik de aankoop bon niet bij mij. De verkoopster adviseerde mij om naar Lucardi in Venlo terug te gaan, waar ik op 10 december geweest ben. Ik ben netjes en goed geholpen, ik heb nieuwe oorbelletje gekregen met weer opnieuw 3bmaanden garantie. Mocht er binnen 3 maanden weer diamantjes uit oorbelletje vallen dan was ik weer welkom in de winkel, en werd het probleem weer netjes op gelost. Ik ben zeer tevreden, over het personeel wat mij zowel in Nijmegen als in Venlo heeft geholpen. Het personeel nam ruim de tijd voor mij om het probleem uit te leggen. Ik heb nieuwe oorbelletje uit mogen zoeken, en heb weer 3 maanden garantie gekregen. Mocht er weer wat met de oorbelletje zijn dan was ik weer welkom en werd het probleem weer zo goed mogelijk op gelost. Dit is pas goede service.

de meest kritische beoordeling

26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dit is echt de meest slechte en onprofessionele ervaring die we OOIT gehad hebben met een juwelier. Het uitzoeken van de ringen voelde al zeer gehaast, nors en ongeïnteresseerd, vervolgens bleek dat ze besteld moesten worden (op zich helemaal geen probleem hoor!), maar vervolgens blijkt dat de 'beste mevrouw' ze gewoon online op hun eigen portal bestelt heeft en naar ons huis heeft laten sturen. Ringen doosje: Wij kochten in de winkel een ringen doosje erbij (een hartje met roos die openklapt), nou daar past GEEN van de twee ringen in. Gelukkig heb ik een 3D printer en kan ik dit zelf fixen, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. En dan blijkt ook nog eens dat toen ik naar AliExpress ging dat HETZELFDE doosje voor een fractie van de prijs ineens als 'recommended product' tevoorschijn kwam. Ik snap dondersgoed (een eigen bedrijf hebbende) dat veel import uit China is, bij een winkel als Action verwacht ik dit ook niet anders.. Maar als ik bij een Juwelier een doosje voor ringen haal verwacht ik niet dat dit cheap China/AliExpress/Alibaba import spul is wat gewoon twee a drie keer over de kop gaat en zelfs letterlijk in HETZELFDE doosje en zakje geleverd wordt als uit China. Levering Ringen: De bezorging was ook ZEER onprofessioneel zeker omdat wij deze als trouwringen hadden aangeschaft, in een kartonnen doos (logisch), met de ringen in een 'ziplock' zakje gestopt met een barcode label eraan vast en papieren lucardi 'cadeau zakjes' er los bij in gemikt. Krassen op ring en scheve gravering: Één van de ringen heeft VEEL krassen alsof hij gewoon al een jaar gedragen is (ABSURD!), en de ander heeft notabene de gravering compleet SCHEEF erop staan... en NEE niet een klein beetje ook, gewoon helemaal oplopend tot aan de rand van de ring. Dit is wat ons betreft echt 5 sterren waard, maar dan wel voor de meest belabberde service en kwaliteit ooit van een juwelier. Verwacht dan ook niet dat we nog kans maken op die "50,- shoptegoed voor een review" waar om gevraagd werd per email. Maar aangezien er om gevraagd werd, bij deze dus. Neen, dit is voor ons één maar NOOIT weer Lucardi.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Lucardi.nl

 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Makkelijk bestellen en zeer goede prijs & kwaliteit.

Het bestellen ging super makkelijk en was binnen 3 dagen na bestellen binnen. Ook in de winkel zelf wordt je altijd goed geholpen door vriendelijk personeel. Persoonlijk ga ik al jaren naar Lucardi toe en heb ik er een fijnere ervaringen als bij andere juweliers. Dit x heb ik voor het 1 iets online besteld gehad wat vlot verlopen is. De prijs & kwaliteit van de producten zijn echt top! Het ingraveren van de armband is super netjes en mooi gedaan. Het staat er ook netjes en diep genoeg in gegraveerd waardoor mijn nu verloofde het ook tijdens het sleutelen aan kan hebben zonder dat de gravering verloren gaat. Het hartje doosje waar ik de ring ingestopt had was super mooi en voelde lekker zacht aan. De ring paste er ook in terwijl het een vrij dikke ring was. Het mooiste was dat mijn vriend het ja woord zei waardoor we nu verloofd zijn. Dus ik beveel Lucardi zeer zeker aan!
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De armband is prachtig, mijn moeder was er heel blij mee. Het enige wat ik jammer vond was dat de armband in een plastic zakje zat en dat de cadeauverpakking er los bij zat, dat maakt het kopen van een cadeauverpakking eigenlijk overbodig.. Ik had verwacht dat de armband in de cadeauverpakking zou zitten. Dit was een tegenvaller bij het openmaken van het pakketje. (Ik heb het direct naar mijn moeder laten versturen aangezien ik niet naar haar toe kon) Verder is het een mooi sierraad en was het binnen een paar dagen geleverd, mooi op tijd voor moederdag.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vriendelijk geholpen en een heel nette prijs

Zeer vriendelijke verkoopster die het overgaf aan haar collega die meer ervaring had met trouwringen. Dat is op zich al heel netjes en professioneel. De verkoopster die ons verder hielp was ook weer zeer vriendelijk, en verkocht ons 2 mooie ringen. Ze moesten nog besteld worden Bij het ophalen moesten ze nog gepast worden en natuurlijk gegraveerd. Ook dat ging heel prettig want we hoefden niet terug te komen, er werdt meteen door een verkoopster geregeld dat er gegraveerd kon worden. Dus gewoon zeer goed geholpen en zeer betaalbaar.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima goede winkel! Pasmaat even checken...

Ik ging naar Lucardi voor een cadeautje voor mijn broer. Hele aardige verkoopster die mij de mogelijkheden liet zien wat betreft een hangertje en een ketting. Achteraf bleek echter dat het een vrouwenketting was, terwijl ik nadrukkelijk had gevraagd of deze ketting ook geschikt was voor een wat grotere en bredere man. Bij het geven van het cadeau thuis en het passen bleek snel dat de ketting niet goed paste en te klein was, helaas... Gelukkig online een bonnetje gekregen dus kunnen we terug om hem in te ruilen :)
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verlovingsring

We kwamen voor mijn verlovingsring. Degene die ik had gekregen was iets te klein. We zijn super goed geholpen want de ring was in de goede maat niet op voorraad. Ze hebben eerst 2 andere winkel gebeld of zij deze op op voorraad hadden maar helaas. We zijn gaan zoeken op de webshop. De ring die ik had gekregen is 9 karaats witgoud, maar alleen de 14karaats was nog te bestellen dus uiteindelijk in de winkel via de webshop de 14 karaats witgoude ring besteld en deze kwam de volgende dag thuis binnen! Top service!!!!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie sieraden en hele leuke dames in de winkel in Zwijndrecht. Ik ben nu op vakantie en heb mijn mooie sieraden welke in de winkel gekocht hebt niet bij me (ivm diefstal, verliezen). Ik heb de ring met diamantjes voor mezelf en mijn dochter aangeschaft voor de kerst) aanbieding en…met Moederdag de armbandjes met de verbindingsringetjes moeder/dochter. En daarnaast koop ik nog hele leuke oorbelletjes. Leuk ingepakt, ook voor cadeautjes een hele leuk winkel met goede aanbiedingen…. Chapeau👌
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Op een regeachtige dag

Ik was al een tijdje opzoek naar een paar leren armbandjes maar kon nooit vinden wat ik wilde, en een (spaarzame?) Regenachtige dag maar eens achter de laptop gekropen en bij lucardi wezen kijken, wat een keuzes maar vond gelukkig al snel wat ik bedoelde en nog voor een schappelijke prijs ook. Bestellen ging heel makkelijk. Hadden nog wel een vraagje maar kon niemand bereiken. Mijn bestelling lag twee dagen later op de deurmat. En de bestelde bandjes waren nog mooier dan ik had verwacht.
Beoordeling melden
RM
Ron M.
Spanbroek
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verwarrend advies m.b.t. graveren.

Twee mooie ringen gekocht, deze wilden wij meteen bij het bestellen ook laten graveren. De verkoopster adviseerde om dat bij het afhalen in de winkel te laten doen, want dan was er meer letter keuze. Helaas bij het afhalen, andere verkoopster die het wel kon, maar eigenlijk niet durfde. Uiteindelijk heeft zij het keurig gedaan, maar haar advies was; had het tijdens de bestelling laten graveren. Gelukkig achteraf alles goed opgelost, maar wel verwarrend.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling opgehaald in de winkel. Verkoopster nam alle tijd om de ketting te laten zien en vroeg of alles naar wens was Daarna heel netjes ingepakt als cadeautje. Is speciaal voor mijn schoondochter die uit Brazilië komt en zoiets nog nooit gehad heeft. Komt uit heel arm deel van Brazilië en heeft naamketting gehad van mama omdat ze 27 december jl. voor de 1ste keer moeder is geworden na een hele zware bevalling. Super mooi😍
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne juwelier. Niet in elke winkel heeft iedereen even veel 'kennis' als ik het zo mag noemen, daarom koop ik de oorbellen vaak online. Een vriendin van mij had pas gaatjes laten zetten die waren dichtgegroeid. Nu had ze in een winkel navraag gedaan of ze doorgeprikt konden worden, dit vriendelijke personeel vertelde dat, dat niet kon i.v.m. infecties. Terwijl de buurman juwelier vertelde dat dit wel kon.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Overwegend positief

De website is overzichtelijk en er zijn in vergelijking met andere websites veel zoekfuncties. Ook is de prijs goed. Voor sommige sieraden mist er wel een referentie (zoals een persoon die de sieraden draagt) waardoor je een idee krijgt van hoe groot de sieraden zijn. Ook had ik het idee dat de ringmaat meten met behulp van de omtrek van de vinger niet klopte. Hierdoor heb ik te grote ringen besteld helaas.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lucardi wat een plaatje een mooi gebaartje, Een goedkoopje voor het beste cadeautje. Een geschenk voor je zus of moeder of natuurlijk je beste broeder. LUCARDI LUCARDI wat maak je me blij een geschenk vanuit het hart dat is wat Lucardi betekent voor mij.. gerinkel getinkel als muziek in m’n oren, dat klinkt als iets waardevols de sieraden om m’n pols! Want het past niet meer in mijn sieraden doos🤭
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige oorbellen gekocht.in totaal 3 paar .snelle levering,na 1 dag was ik al zo,n dopje kwijt van 1van die oorbellen ik ben toen naar 1van de Lucardi winkels gegaan hier in Hoogvliet ,en zonder problemen heeft de dame daar een andere voor mij opgezocht en was nog gratis ook.dus ook nog goede service,en heel redelijke prijzen voor zulke mooie sieraden,ik ga er zeker meer kopen Jm Hoogendijk
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ring

Mooie ring van m'n dochter gekregen. Helaas was de eerste te groot, keurig geholpen en een maat kleiner besteld. Deze was echter was verbogen, dus opnieuw besteld. Na één dag dragen viel het steentje er uit. Dus helaas weer terug naar de winkel. Opnieuw keurig geholpen en een ander model ring uit mogen zoeken. Geen 5 sterren ivm de kwaliteit, wel 4 sterren voor het behulpzame personeel!
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lucarid middelburg

Personeel in middelburg is erg vriendelijk, enthousiast en duidelijk richt de klanten toe. Bestellingen plaatsen op de site gaat erg gemakkelijk en je kan eenvoudig de juiste producten vinden. Mijn gekochte artikel werd netjes door de medewerkers van lucardi middelbrug ingepakt en er werd voorzichtig mee omgegaan. Kortom erg tevreden ook over de aangevochten artikelen!
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

top prijs kwaliteit verhouding.

altijd goede service en goede kwaliteit. en als je wil is het ook nog voor een leuk prijsje, natuurlijk afhankelijk van wat je uitkiest. maar de diverse collecties maken het ook leuk om kadootjes te kopen voor mensen. zo mijn zusje die richting de 10 jaar oud gaat en steeds meer geïntresseerd raakt in sieraadjes, bij lucardi kan je ook voor haar enorm leuk shoppen.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Onverwachtse korting!

Ik was laatst in de Lucardi winkel. Daar was een mooie armband, maar helaas niet meer op voorraad. De verkoopster heeft deze toen voor mij besteld en thuis laten bezorgen. Daarbij hoorde een leuke verrassing: bij het afrekenen bleek dat de armband online maar liefst €8,- goedkoper was (van €40 naar €32)! Volgende dag was de armband meteen binnen. Helemaal blij!
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De webshop is erg prettig in gebruik, de categorieën staan duidelijk en makkelijk op een rijtje. Zodat je snel vindt wat je zoekt. Veel prachtige keus aan assortiment. Prijs/kwaliteits verhouding is excellent. Goede service via mail ook. En snelle levering. Ik ben heel blij met mijn aankoop en zal zeker in de toekomst weer een bestelling plaatsen. Top ervaring!
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt en snel ontvangen. Alle informatie was overzichtelijk en duidelijk. Wat mij wel is opgevallen bij afrekenen, is dat de ringmaten plotseling waren gewijzigd. Ik had de ringen al een tijdje in mijn winkelmandje staan en toen ik een dag later het wilde bestellen, klopte deze niet meer. Ik zag het wel, dus uiteindelijk is alles goed gegaan.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Ik had een ketting en een setje oorbellen gekocht voor mijn moeder.

Ik had een ketting en een setje oorbellen voor mijn moeder gekocht, niet altijd een hechte band gehad maar ze heeft me afgelopen jaar enorm gesteund in een moeilijke periode dus ik dacht even een bedankje halen voor der ookal doet ze het met alle liefde voor me. Het was perfect, precies wat ik zocht. Het was vooral elegant, simpel maar zeer fijn.
Beoordeling melden