Klanten benadrukken vaak de vriendelijkheid en warme benadering van het personeel. Ook waarderen zij dat medewerkers altijd behulpzaam zijn en actief meedenken bij het vinden van oplossingen. De service wordt als uitstekend en professioneel ervaren, zowel bij aankopen als bij problemen of ruilingen. Daarnaast noemen klanten regelmatig dat ze snel en efficiënt geholpen worden, zonder lange wachttijden. De deskundigheid en kennis van het personeel worden vaak geroemd, vooral bij technische of specifieke vragen. Tot slot zijn klanten positief over de ruime keuze en het aanbod van mooie sieraden.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Vlaardingen
Alle verzoeken werd naar geluisterd en niets van teveel
Zeer vriendelijke medewerkers wordt altijd super fijn geholpen
Zeer klantvriendelijk behulpzaam en niets was teveel ze hielp ons met de telefoon waar wij niet uitkwamen
Vriendelijk personeel en behulpzaam. Veel kortingen. Bij lucardi slaag ik altijd.
Snel en goed geholpen door de dame in de winkel, en attendeerde ons op de klantenkaart.
Netjes geholpen en vriendelijke personeel.
De kundigheid van het personeel vriendelijk
geholpen
Ketting
Best goed geholpen. Mooie ketting uit gezocht
Mooie stevig armband voor heren stoer en netjes
Fijn geholpen
Veel keuze! Snel en bekwaam geholpen. Verkoopster was heel vriendelijk 👍
Goed geholpen.
goede hulp
We houden van Lucardi Juweliers
Wij zijn super tevreden over Lucardi we vinden de sieraden heel mooi. De service is ook geweldig. We waren laatste keer een steentje uit een ring kwijt en ik heb de hele set van deze serie en we zijn uitstekend geholpen. Personeel in de winkel van liesveld Vlaardingen zijn ook heel vriendelijk
Vriendelijk en netjes geholpen!
Vriendelijk en netjes begroet en geholpen. Werd ook nog geattendeerd op de klantenkaart waardoor ik gelijk 10% korting kreeg, dat is natuurlijk altijd leuk. Ik kocht een verjaardagscadeautje, dat werd mooi ingepakt en is gelijk klaar om te geven:) top!
Hou van lucardi!!!
Ik ben altijd zeer tevreden over Lucardi. Service is geweldig. Me horloge van net een maand oud waren 2 steentjes uit en de band gaf kleur af. Nieuwe horloge uut mogen zoelen. Personeel is heel vriendelijk en deskundig.
Hoe de winkel is verdeeld, is prachtig. Ik heb makkelijk zicht. Een verbetering ik vind dat de kassamedewerker vriendelijker moet zijn.
Antwoord van Lucardi Juwelier Vlaardingen
Hi Robi,
Wat fijn dat je je welkom voelde in onze winkel! 💜