Beoordelingen voor witt-international.nl



Goed

4.31/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 897 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft witt-international.nl al 1.173 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
tot nu noch niets ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
19-07-2019
Koop al jaren nooit geen problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Zeer netjes geholpen aan de telefoon. Dezelfde broeken besteld als 3 of 4 jaar geleden en er is bijna geen kleurverschil ondanks het vele wassen. De levering vond precies op de tijd als toegezegd plaats.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Prima
3.67
Goed

witt-international.nl antwoordt: 19-07-2019
Geachte mevrouw van de Sanden, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Natasja Mendira Klantenservice Witt International

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Alles verliep vlot
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 19-07-2019
Geachte mevrouw de Jong, Fijn te vernemen dat het u goed bevallen is! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Natasja Mendira Klantenservice Witt International

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
17-07-2019
Het behoeft geen commentaar
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 18-07-2019
Beste mevrouw Wendland, Heel hartelijk bedankt voor zeer goede beoordeling en de tijd die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
15-06-2019
17-07-2019
Product besteld op 15-6 met de mededeling is leverbaar. Geleverd op 11-7.
Dit is haast 1 maand
Het andere artikel dat leverbaar is medio juli is ook al vertraagd. Misschien krijg ik mijn jurk als de zomer voorbij is. Ben ik niet blij mee
3.00
Redelijk

witt-international.nl antwoordt: 18-07-2019
Beste mevrouw Soentpiet, Wij begrijpen de fustraties van u, maar helaas zijn door de enorme drukte niet alle artikelen op voorraad en de jurk is pas medio september eerst leverbaar. Wij willen u toch bedanken voor een goede beoordeling Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Een grote verscheidenheid van kleding, voor elk wat wils, ook voor een wat mindere portemonnee. Tot nu heel tevreden over de kleding die ik heb besteld.
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste Meurs van Eekelen, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Heel hartelijk bedankt voor deze hele mooie en positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
16-07-2019
ik ben altijd tevreden
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste mevrouw van Roesel, Heel hartelijk bedankt voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor heeft genomen. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klanteservice Witt-International

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Ik heb geen klachten ,het is over het algemeen goed.
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste mevrouw Westdorp, Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met u aankopen. Hartelijk bedankt voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd die u ervoor heeft genomen. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International.

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
16-07-2019
De producten zijn nogal verschillend. De ene keer is het heel goed maar ik heb bv de laatste keer alles geretourneerd om diverse redenen.
De kwaliteit laat nog al eens te wensen over. MSN door de prijs?
In ieder geval is de verhouding wel eens uit balans.
Ik heb nog 1 ontbrekend artikel niet ontvangen. Iets wat ik al eerder had dus weet ik dat dat goed zal zijn.
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 16-07-2019
Beste mevrouw van Dam, Het kan zijn dat er door verschillende handelingen die verricht worden met het maken van de kleding verschillen voorkomen. U kunt de artikelen ten allertijden gratis retourneren. Wij willen u hartelijk bedanken voor deze goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International.

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
15-07-2019
Het pakketje is goed ontvangen
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 16-07-2019
Beste mevrouw Stoel, Goed om te horen dat de levering naar wens was. Heel hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International.

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Keurige webshop
4.33
Goed

witt-international.nl antwoordt: 16-07-2019
Beste mevrouw van Winkoop, Heel hartelijk bedankt voor deze zeer mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International.

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
15-07-2019
Geleverde producten voldeden niet aan mijn verwachtingen
3.33
Redelijk

witt-international.nl antwoordt: 16-07-2019
Beste mevrouw Baas, Zeer spijtig te horen dat de levering niet naar wens is geweest. Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International.

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
15-07-2019
Snel geleverd,wat de artikelen betreft ook goed,geen aanmerking
4.33
Goed

witt-international.nl antwoordt: 16-07-2019
Beste mevrouw van Veldhoven, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Hartelijk bedankt voor de genomen moeite en tijd voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International.

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
14-07-2019
Ik ben als vaste klant heel erg tevreden..Alleen wat ik niet leuk vond..toen ik een medewerker aan de telefoon kreeg moest ik U zeggen ze was erg bot
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 16-07-2019
Beste mevrouw Peeters, Wat naar om te horen dat u het kontakt zo heeft ervaren, wij gaan ermee aan de slag. Heel hartelijk bedankt voor de genomen moeite en tijd die u genomen heeft om deze zeer positieve beoordeling te geven. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International.

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
14-07-2019
Prima pasmaat.
3.67
Goed

witt-international.nl antwoordt: 16-07-2019
Beste mevrouw Raak, Fijn om te horen dat u tevreden bent met u aankopen bij ons. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International.

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
14-07-2019
goed 8-9
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 16-07-2019
Beste mevrouw Rietjens, Hartelijk bedankt voor deze positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International.

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
Heb totaal geen klachten, alles gaat prima. Soms valt een artikel tegen, bij de modellen staat het vaak beter maar dan kan het teruggestuurd worden. Dat is altijd het risico bij online kopen maar ik ben heel tevreden over Witt.
4.33
Goed

witt-international.nl antwoordt: 14-07-2019
Geachte mevrouw Durand, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
13-07-2019
snelle bezorging,goede prijs/kwaliteit,top klant service...
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 14-07-2019
Geachte heer Soltanzadeh, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
Mooi product
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 14-07-2019
Geachte mevrouw Sijbers, Blij om te vernemen dat de broeken naar wens zijn. Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
Wit prima geleverd en goed product.
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 13-07-2019
Geachte heer Saarloos, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en reactie. Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
De levering was sneller dan verwacht.
Eén van de twee geleverde producten voldeed perfect aan de verwachting,
het andere absoluut niet, heb ik terug moeten sturen.
De retour service is perfect.
4.33
Goed

witt-international.nl antwoordt: 13-07-2019
Geachte mevrouw de Bruin, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw tijd. Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
Goed
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 13-07-2019
Geachte mevrouw Rijnaard, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
12-07-2019
kan geen nadeel noemen
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 12-07-2019
Geachte mevrouw Boumans, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
11-07-2019
De producten zijn altijd prima, ik draag de kleding met veel plezier
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 12-07-2019
Geachte mevrouw Prins, Harteljik dank voor uw positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
10-07-2019
Producten waren het allemaal net niet heel jammer
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 11-07-2019
Beste mevrouw Vos-Hoffman, Heel spijtig te horen dat de artikelen niet naar u wens is geweest, u kunt de artikelen uiteraard gratis naar ons terug sturen. Wij willen u graag hartelijk bedanken voor de zeer positieve beoordeling die wij van u hebben mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-international

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Prima ga zo door
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 11-07-2019
Beste mevrouw Barske, Wij zullen onze uiteste best blijven doen en willen u hartelijk bedanken voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd die u ervoor heeft genomen. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Ben erg tevreden
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 11-07-2019
Beste mevrouw van Veen, Fijn om te horen dat u zeer tevrden over ons bent. Wij willen u hartelijk bedankrn voor de tijd en moeite die u genomen heeft om deze uiterst positieve beoordeling te geven. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International.

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
09-07-2019
Ik heb heel goede ervaringen en beveel U zeker aan met de hartelijke groeten
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 10-07-2019
Geachte mevrouw de Haan, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en uw aanbevelingen! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
09-07-2019
voldoet aan onze wensen
4.33
Goed

witt-international.nl antwoordt: 10-07-2019
Geachte heer van den Bosch, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
08-07-2019
Snelle levering.Goed produkt
4.67
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 10-07-2019
Geachte mevrouw Huizer van Toom, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
07-07-2019
Maatvoering klopt niet waar ik normaal 46/48 of XL heb past dit nu niet en moest ik naar 2xl.
Hierdoor moest ik extra kosten maken voor het terugzenden en dit vind ik minder klantvriendelijk.

Ik ga dan ook niet meer bestellen bij uw bedrijf.
3.33
Redelijk

witt-international.nl antwoordt: 10-07-2019
Geachte mevrouw Siemons, Blijkbaar valt het artikel dan erg klein, normaal gesproken vallen onze maten juist iets ruimer uit. Uiteraard kunt u de artikelen gewoon kostenloos aan ons retourneren en sturen wij u graag een grotere maat toe indien gewenst. Toch bedankt voor uw positieve beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
08-06-2019
07-07-2019
prima levering, blij met de kleding.
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 10-07-2019
Geachte mevrouw Verschoor, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
07-07-2019
Goede artikelen
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 10-07-2019
Geachte mevrouw van Leijen, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
07-07-2019
Zoals gewoonlijk
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 10-07-2019
Geachte mevrouw Labree, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
07-07-2019
Geen
4.33
Goed

witt-international.nl antwoordt: 10-07-2019
Geachte mevrouw van Dijk-Zondag, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
07-07-2019
De maten kloppen, de stofjes waren goed, levering snel en retour erg makkelijk. De dame in de catalogus stond de kleding echter beter dan bij mij ;)
4.67
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 10-07-2019
Geachte mevrouw Stoer, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
06-07-2019
Ik vind alle drie heel goed geregeld, ik ben blij met jullie
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 07-07-2019
Geachte mevrouw Pelle-Meijer, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
06-07-2019
het is een vlotte bezorging
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 07-07-2019
Geachte mevrouw Hoving, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

witt-international.nl

Contact
Schillerstraße 4-12
92637 Weiden
Duitsland
klantenservice@witt-international.nl
witt-international.nl
Winkel-exploitant
Josef Witt GmbH
Schillerstraße 4-12
92637 Weiden
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Weiden i. d. OPf. HRB 1435
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Wolfgang Jess (Vors.), Jürgen Angstmann, Stefanie Zühlke-Schmidt
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met witt-international.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.