Beoordelingen voor witt-international.nl



Goed

4.36/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.149 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft witt-international.nl al 1.621 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
11-11-2019
Ik geef vijf sterren, dat zegt al genoeg.
Eén opmerking: heel fijn dat uw website (en catalogus) in het Nederlands verschijnt, jammer van de kleine taalfoutjes.
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 12-11-2019
Beste mevrouw Trimbos, Wij doen ons uiterste best om de taalfoutjes zo minimaal te houden. Graag bedanken wij u voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
11-11-2019
ok-ok
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 12-11-2019
Beste mevrouw Melchels, Graag bedanken wij u voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
11-11-2019
vlotte service en kwalitatief zeer goed
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 12-11-2019
Beste mevrouw van der Pers, Graag bedanken wij u voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
11-11-2019
snelle levering,producten goed.
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 12-11-2019
Beste mevrouw Terpstra, Graag bedanken wij u voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
11-11-2019
Totaal niets op aan te merken.
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 12-11-2019
Beste mevrouw Cziechy, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag bedanken wij u voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
10-11-2019
Ik krijg altijd enorm de pest in als ik meer zou moet betalen vanwege mijn maat. Vooral als ik dan bij Your look for less hetzelfde product voor de bij jullie laagste prijs kan krijgen. Dan is mijn keuze snel gemaakt. Al meerde malen meegemaakt.
3.67
Goed

witt-international.nl antwoordt: 11-11-2019
Beste mevrouw Maas-Witte, Wij zullen uw feedback doorgeven aan de juiste afdeling. Graag bedanken wij u voor deze beoordeling en de tijd die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
10-11-2019
Warme pantoffels , goede projs
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 11-11-2019
Beste mevrouw Potjes, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag bedanken wij u voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International.

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
10-11-2019
Duurde erg lang voor de artikelen werden geleverd.
2.00
Matig

witt-international.nl antwoordt: 10-11-2019
Geachte mevrouw van Bezel, Onze verontschulding voor de vertraging opgelopen door de benodigde vooruitbetaling. Bedankt voor uw beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
08-11-2019
Geweldige kwaliteit en snelle levering
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 09-11-2019
Geachte mevrouw van der Velde, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
08-11-2019
Duurde erg lang voordat er werd geleverd, zelfs nadat ik had gebeld waar bestelling bleef. Bleek dat ik eerst een aanbetaling moest doen. Was mij onbekend. Dat probleem wel goed opgelost door artikelen welke niet voorradig waren tijdelijk te annuleren. Helaas waren de artikelen niet van een goede pasvorm voor mij. Maar levering duurt in deze tijd veel te lang.
2.33
Matig

witt-international.nl antwoordt: 09-11-2019
Geachte mevrouw van der Linden, Hartelijk dank voor beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
08-11-2019
Zeer tevreden
Van begin tot eind.
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 09-11-2019
Geachte mevrouw Ditiecher, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
23-10-2019
07-11-2019
ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 08-11-2019
Beste mevrouw Tehupeiory, Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en assortiment. Graag bedanken wij u voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
24-10-2019
07-11-2019
Prima op tijd geleverd, de producten zijn uitstekend.
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 08-11-2019
Beste mevrouw Prins, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag bedanken wij u voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
23-10-2019
07-11-2019
Verzendkosten zijn erg hoog en bij nabestelling worden er weer verzendkosten gerekend. Dat zou lager kunnen
3.67
Goed

witt-international.nl antwoordt: 08-11-2019
Beste mevrouw Ter Laak, Wij verzoeken u om kontakt op te nemen met de klanteservice daar er bij een nalevering geen verzendkosten worden berekend. Wij zullen uw feedback doorgeven aan de juiste afdeling. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
23-10-2019
07-11-2019
Ik ben tevreden over de levering en de producten
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 08-11-2019
Beste mevrouw Slappendel, Graag bedanken wij u voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
23-10-2019
06-11-2019
Alles netjes, verzorgd op tijd ontvangen. Zal zeker in de toekomst van Witt gebruik maken.
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 07-11-2019
Beste mevrouw Noijen, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag bedanken wij u voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijek groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
22-10-2019
06-11-2019
Ik geef een tien
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 07-11-2019
Beste mevrouw van Oeveren, Graag bedanken wij u voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijek groet, Natasja Volders klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
23-10-2019
06-11-2019
Geen verdere commentaar
4.67
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 07-11-2019
Beste mevrouw Knol, Graag bedanken wij u voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en meoite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
07-10-2019
06-11-2019
tevreden
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 07-11-2019
Beste mevrouw Stavast, Graag bedanken wij u voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
22-10-2019
05-11-2019
Goede service en levering
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 06-11-2019
Beste mevrouw Kwint-Verhoeff, Graag bedanken wij u voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijek groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
21-10-2019
05-11-2019
Er is niets meer aan toe te voegen.
Goed is goed.
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 06-11-2019
Beste mevrouw de Leeuw, Graag bedanken wij u voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
21-10-2019
04-11-2019
Ik stoor mij eraan dat van jeansbroeken de bandwijdte niet altijd dezelfde is.
3.67
Goed

witt-international.nl antwoordt: 06-11-2019
Beste mevrouw Lahnstein, Het kan het aan het model liggen dat de wijdte verschilt en aan de stoffen die gebruikt zijn. Graag bedanken wij u voor deze positieve beoordeling en de tijd en meoite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
07-10-2019
04-11-2019
Goed ontvangen volgens afspraak.
Product is heel mooi,.en de prijs is prima.
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 06-11-2019
Beste meneer Obbink, Graag bedanken wij u voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
19-10-2019
04-11-2019
ik ben tevreden
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 06-11-2019
Beste mevrouw Gubbels, Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service die wij aanbieden. Graag bedanken wij u voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
19-10-2019
04-11-2019
heb alle bestelde artikelen snel ontvangen , en de kwaliteit was naar wens
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 06-11-2019
Beste mevrouw Nas, Graag bedanken wij u voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
21-10-2019
04-11-2019
alles is uitstekend volgens afspraak afgeleverd. het product is van goede kwaliteit, pasvorm is prima. Ik ben heel tevreden.
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 06-11-2019
Beste meneer Grimmelikhuyse, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag bedanken wij u voor deze uieterst positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
12-10-2019
04-11-2019
Altijd vlotte afhandeling en aflevering van bestelde producten.
4.67
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 06-11-2019
Beste mevrouw van de Vrugt, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. graag bedanken wij u voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en meoite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
20-10-2019
04-11-2019
goede levering en mooi jasje
4.00
Goed

witt-international.nl antwoordt: 06-11-2019
Beste mevrouw Hoffs-Hateboer, Graag bedanken wij u voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
20-10-2019
03-11-2019
Hele goede service. fijn bedrijf, goede artiekelen
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 04-11-2019
Beste mevrouw Velikopolskaia, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag bedanken wij u voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
13-10-2019
03-11-2019
Zeer tevreden
4.67
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 04-11-2019
Beste mevrouw de Boer, Graag bedanken wij u voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
19-10-2019
03-11-2019
prima product, snelle levering, alles fijn
4.33
Goed

witt-international.nl antwoordt: 04-11-2019
Beste mevrouw Burer, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Tevens willen wij u graag bedanken voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijke groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
05-10-2019
03-11-2019
Alles o.k.
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 04-11-2019
Beste mevrouw van Liere, Graag bedanken wij u voor deze uiterst positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft. Met vriendelijek groet, Natasja Volders Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
19-10-2019
02-11-2019
alles is goed gelopen. prima product.
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 03-11-2019
Geachte mevrouw Griffin, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
19-10-2019
02-11-2019
Alleen maar goed
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 03-11-2019
Geachte mevrouw Govaerts, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
19-10-2019
02-11-2019
Goede werving van klanten. Verantwoorde kleding. Mooie kwaliteit.
4.33
Goed

witt-international.nl antwoordt: 03-11-2019
Geachte mevrouw Verdegem, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
18-10-2019
02-11-2019
Geweldige service, ben er blij mee, bedankt.
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 03-11-2019
Geachte mevrouw Weidema, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
18-10-2019
01-11-2019
Kwaliteit prima, kleding past bij mijn smaak
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 03-11-2019
Geachte mevrouw Esmeijer-Visser, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en reactie! Blij om te vernemen dat de kwaliteit bevalt en het assortiment naar wens is. Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
31-10-2019
Hele mooie kleding,sommige vallen in prijs best mee wat kwaliteit
betreft.
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 01-11-2019
Geachte mevrouw Lapre, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
31-10-2019
geweldig product
5.00
Uitstekend

witt-international.nl antwoordt: 01-11-2019
Geachte mevrouw Waltmans, Blij om te vernemen dat het shirt met bloemenprint naar wens is. Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en reactie! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
31-10-2019
De kleding is best goed,maar op zo’n groot bedrag nog verzendkosten betalen geeft met geen goed gevoel.
3.00
Redelijk

witt-international.nl antwoordt: 01-11-2019
Geachte mevrouw van Berkel, Witt-International rekent inderdaad € 5,50 verzendkosten per bestelling. Wel zijn er met regelmaat acties om zonder verzendkosten te kunnen bestellen. Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw tijd! Met vriendelijke groet, Patrick Wilbers Klantenservice Witt-International

witt-international.nl

Contact
Schillerstraße 4-12
92637 Weiden
Duitsland
klantenservice@witt-international.nl
witt-international.nl
Winkel-exploitant
Josef Witt GmbH
Schillerstraße 4-12
92637 Weiden
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Weiden i. d. OPf. HRB 1435
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Wolfgang Jess (Vors.), Jürgen Angstmann, Stefanie Zühlke-Schmidt
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met witt-international.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.