Intertoys.nl

24.841 reviews in totaal   9.551 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over het vriendelijke en behulpzame personeel, de enthousiaste service en het gemak van de Click & Collect service. Ook de snelheid van levering en afhalen wordt gewaardeerd, evenals het eenvoudige bestelproces via de website. Daarnaast wordt goede verpakking en het inpakken van cadeaus als prettig ervaren. Er zijn echter veel opmerkingen over vertragingen bij de bezorging, beschadigde pakketten en ontevredenheid over DHL als bezorgdienst. Klanten geven aan dat er soms verwarring is over de beschikbaarheid bij Click & Collect en dat beloften niet altijd worden nagekomen. Er zijn regelmatig klachten over inefficiënt of overmatig verpakken, vooral bij LEGO en cadeaus. Verder ervaren klanten problemen met functies op de website, zoals wachtwoordvereisten en onduidelijke productinformatie of winkelvoorraad. De klantenservice wordt soms als onvriendelijk of niet oplossingsgericht ervaren, met standaardantwoorden en onvoldoende ondersteuning. Ook wensen klanten meer keuzevrijheid bij het inpakken van cadeaus of klagen zij over onnodig inpakken.

ReviewsIntertoys.nl

Levering was snel, maar is voor mij niet zo belangrijk. Andere vervoersmaatschappij is wenselijk. Na het horen van de deurbel vrij snel naar de deur om open te doen. Bleek er al een kaart met niet aanwezig in de brievenbus gedaan te zijn. Ik kon nog net de bezorger erop aanspreken en kreeg mijn pakket.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je review. Vervelend dat de bezorging niet soepel is verlopen en dat de aflevering onterecht als ‘niet aanwezig’ is geregistreerd. We koppelen dit intern terug.
F K
Fenny K.
Het online bestellen en dan na een uur ophalen is echt top! We hadden een baan met loom elastiekjes e.d. besteld. De medewerkster had wel iets zorgvuldiger met de bak om mogen gaan. Ze hield hem helemaal schreef met ophalen uit magazijn waardoor de boel doorelkaar was gegaan. Maar... Verder tevreden!

Antwoord van Intertoys.nl

Gelukkig ben je nog steeds tevreden ondanks tikkeltje onhandigheid van onze collega. Dankjewel voor je review!
Geachte heer/mevrouw, Ik wil hierbij mijn ontevredenheid uitspreken over de manier waarop mijn verzoek om een factuur is behandeld. Ik heb tot op heden geen factuur per e-mail ontvangen van uw medewerker en ook in mijn account kan ik nergens een factuur downloaden of opvragen. Dit vind ik erg vreemd en eerlijk gezegd niet meer van deze tijd. Bij andere grote winkels zoals bol, Amazon, DreamLand en Smyths Toys kan ik gewoon direct mijn facturen terugvinden zodra een bestelling is verzonden of geleverd. Bij jullie blijkt dit blijkbaar onmogelijk te zijn. Uiteindelijk heb ik telefonisch contact opgenomen, maar daar werd ik helaas ook niet goed geholpen. De communicatie was erg onduidelijk en mijn vraag werd niet inhoudelijk beantwoord. Er werd alleen gezegd dat het “niet mogelijk” was en dat ik dan maar een zakelijk account moest aanmaken. Op advies van uw medewerker heb ik vervolgens mijn huidige account verwijderd om een zakelijk account te kunnen maken. Inmiddels kan ik niet meer inloggen op mijn oude account én lukt het aanmaken van een zakelijk account ook niet meer. Hierdoor ben ik nu volledig vastgelopen. Ik vind dit zeer teleurstellend en had eerlijk gezegd meer professionaliteit en duidelijkheid verwacht van een organisatie als Intertoys. Graag ontvang ik alsnog: de factuur van mijn bestelling; uitleg waarom facturen niet gewoon beschikbaar zijn in het account; en een oplossing voor het probleem met mijn account. Ik zie uw reactie graag spoedig tegemoet. Met vriendelijke groet, Gurhan S.

Antwoord van Intertoys.nl

bedankt dat je dit deelt , we zullen dit terugkoppelen .
Snel besteld met click en collect en even later al opgehaald. Het had alleen niet ingepakt hoeven worden. Maakt voor ons niet uit want het was zo uit gepakt maar misschien een optie bij het bestellen maken of het wel of niet ingepakt moet worden. Dan hoeven jullie het niet voor niets te doen. Verder top.

Enorm vriendelijk personeel

Het personeel in de winkel in Delft was enorm vriendelijk toen ik mijn product kwam afhalen, ondanks dat ze moe waren aan het einde van de dag. De mevrouw heeft zelfs mijn pakket voor me ingepakt wat ik heel lief vond, omdat ik daar niet op rekende.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen in onze winkel in Delft. Wat leuk dat je bestelling ook nog feestelijk voor je is ingepakt. We geven je mooie compliment graag door aan onze collega's. Graag tot ziens bij Intertoys!
J H
Jessica H.
Intertoys artikel is prima, en gelukkig nog heel. De verpakking was helemaal kapot, dus is het bijzonder dat de auto er nog in zit en nog heel is. Misschien is het handig van intertoys , om de inhoud van de doos voortaan op te vullen i.v.m vervoer. Met vriendelijke groet, Fam. Hoekstra

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je feedback!
Cadeau’s gekocht voor de verjaardag van mijn achterkleinzoon, zijn prima verpakt afgeleverd en op tijd zoals was aangegeven. Heb een vraag kunnen cadeau’s ook in cadeauverpakking worden geleverd? Als dit zo is heb ik dit nergens zien staan anders eigen fout.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je bestelling op tijd en netjes verpakt is geleverd. Op dit moment bieden wij geen cadeauverpakking aan bij online bestellingen. We wensen je achterkleinzoon alvast een fijne verjaardag en veel plezier met de cadeaus!

Snelle levering de volgende dag. Heel erg bedankt!

Ik had een bestelling geplaatst die ik kon afhalen, maar toen bleek dat het artikel niet beschikbaar was. Ik heb het meteen omgezet naar een bezorgbestelling. Het was geweldig. Snelle levering de volgende dag. Heel erg bedankt!

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat we, nadat het artikel niet beschikbaar bleek in de winkel, je bestelling snel hebben kunnen omzetten naar een bezorgbestelling en dat je deze de volgende dag al hebt ontvangen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Intertoys!

Bestellingen tot nu toe altijd perfect geweest.

In "oudere" tijden vrijwel altijd in de Intertoys winkel kunnen vinden wat we zochten. Nu via Internet al meerdere bestellingen gedaan en tot nu toe is dat altijd perfect gegaan. Nette afwikkeling en via de bezorging van DHL nog heen teleurstelling gehad. Kortom 5 sterren.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te vernemen dat de bestelling snel en netjes is geleverd.

verbetering click en collect

Ik wilde graag iets bestellen via de website om het in de winkel op te halen. Hier had ik een paar dingen waar ik tegen aan liep. Ten eerste was het voor mij niet heel duidelijk of het product op voorraad lag in de winkel. Hierdoor tijdens het afrekenen twijfelde ik of het verstuurd zou worden of dat ik het gelijk kon afhalen. Ook wilde ik een product van 5 euro ophalen alleen ik moest minimaal 10 euro uitgeven om online te bestellen. Misschien zou dit anders kunnen voor click en collect. Ik heb namelijk 2 keer het product gekocht en deze meteen bij het ophalen geretourneerd. Dus dat is uiteindelijk goed gekomen maar dat lijkt me makkelijk opgelost.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor jouw beoordeling en feedback!

click en collect bestelling

Makkelijke manier van click en collect bestellen. Echter mail ontvangen dat artikel toch niet in de winkel voorradig was dus dat bestelling naar mijn huisadres zou worden verzonden. Dag later aankondiging dat mijn bestelling bij pick-up point van DHL kon worden opgehaald. Dat heb ik gedaan maar vond e.e.a. wel enigszins verwarrend.

Bedankt dat je dit deelt!
In de winkel werd ik uitstekend geholpen door het personeel, dat kon niet beter maar ,de bezorging door DHL was super slecht de verpakking zat helemaal in elkaar en ik dacht dat de inhoud niet in elkaar zat maar ook deze was flink beschadigt . ik ben er mee terug gegaan naar de winkel en daar schrokken ze er ook van, en heb ik het geld terug gestort gekregen.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! We nemen je review mee.

Pakket te laat geleverd

de levering duurde te lang. ik had het pakket op maandag besteld en het is dezelfde dag verzonden door Intertoys. het kwam zaterdag pas aan, toen ik al op de verjaardag zat. Dus ik heb snel iets anders moeten kopen. de verwachting van levering vóór de verjaardag was te optimistisch

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je bestelling later is geleverd dan verwacht en daardoor niet op tijd was voor de verjaardag. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker als je daardoor op het laatste moment een ander cadeau hebt moeten kopen. Onze excuses voor het ongemak. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.
Vanwege omstandigheden was ik eerder bij de winkel dan mijn afhaal bewijs. (Click en collect) Desondanks werd ik heel vriendelijk geholpen en werd mijn bestelling toch meegegeven. Aardig personeel. Fijne winkel.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je ondanks de omstandigheden vriendelijk bent geholpen en je Click & Collect-bestelling toch kon meenemen. We geven je compliment graag door aan onze collega's. Graag tot ziens bij Intertoys!
Click and Collect. Met 20 minuten lag alles al klaar in de winkel. Volgende ochtend opgehaald en super vriendelijke vrouw achter de kassa. Meedenkend met andere klanten, altijd vriendelijk en een glimlach op haar gezicht. Artikelen is zeer goede staat, even een krabbeltje en klaar.

Bedankt dat je dit deelt!
Snelle levering en goed ingepakt, diegene die het ingepakt heeft is wel het mesgedeelte van zijn of haar mes kwijt, want dat viel uit de doos toen ik mijn producten eruit haalde. Gelukkig viel het er zo uit en heb ik er niet recht in gepakt……maar verder was alles prima!

Bedankt dat je dit deelt!
Zondag besteld, maandag kon ik het kado voor m’n kleinzoon al ophalen bij de winkel. Hij kreeg het dus op dinsdag, op z’n verjaardag. Zo snel, en heel prettig geholpen in de winkel.

Antwoord van Intertoys.nl

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je beoordeling

Onbeschadigde dozen. Top.

Het was goed te zien dat de LEGO dozen in perfecte staat zijn gearriveerd. Ik was bang dat deze uit de winkelvoorraad zouden komen, en beschadigd zouden zijn door de antidiefstalbeveiliging. Dat was gelukkig niet het geval. Deze zijn verzonden vanuit een magazijn.

Bedankt dat je dit deelt!
Personeel was ronduit slecht. Was een meisje wat op haar telefoon zat en met haar rug naar me toe stond tegen de balie geleund. De andere twee vroegen wel of ze konden helpen maar de manier waarop er werd gevraagd wat ik eigenlijk besteld had en of ik betaald had was niet heel professioneel. Maar het meisje op de telefoon sloeg letterlijk alles.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je bezoek aan onze winkel niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Onze excuses voor het ongemak. Het is niet de service die je van ons mag verwachten. We nemen je opmerkingen over de klantvriendelijkheid en professionele houding van onze collega's serieus en zorgen ervoor dat deze worden gedeeld met de betreffende winkel, zodat we onze service kunnen verbeteren.

DHL geen ideale optie, click en collect onwijs fijn

De click en collect optie was ideaal! Snel en goed geregeld en vriendelijke mensen. Ik had hetzelfde artikel ook online besteld met de belofte dat het binnen 1-2 werkdagen bezorgt zou worden. Maandag besteld, nu vrijdag en bestelling hangt nog steeds bij DHL. De keuze voor verzender is een verbeterpunt.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt dat je dit met ons wilde delen!