18 apr. 2023
Ik twijfelde erg nadat ik had besteld vanwege de slechte reacties en vooral de buitenlands comments. Bijna geen Nederlands gezien, helaas waren het er maar 2 en die waren negatief. Ik had mijn bestelling gelukkig binnen een week in huis. Netjes in een grote jukki doos. En ben er super blij mee!! Veel voor maar een kleine prijs. Ik raad het iedereen aan!
Het duurde extreem lang voordat ik überhaupt mails binnen kreeg van de bestelling, en nog langer met het versturen ervan.... ik heb m nog steeds niet binnen. Het zou drie dagen geleden binnen komen en elke dag werd het verzet. Nu moet ik er alsnog zelf om.....
1.5week geleden bestelling geplaatst
1x een mail gehad dat wat langer duurd ma tot heden nog steeds niks binnen gehad
Antwoord van jukki.nl
Bedankt voor uw beoordeling, volgens de track and trace link wordt uw bestelling vandaag geleverd. Onze excuses voor de vertraging.
7 sep. 2023
Lang moeten wachten op bestelling. Er staat 5 werkdagen, maar inmiddels is het bijna 10 werkdagen en heb het pakketje nog steeds niet ontvangen. Reactie van de klantenservice was wel redelijk snel en vriendelijk.
Antwoord van jukki.nl
Bedankt voor uw beoordeling en onze excuses voor de vertraging. Volgens de track and trace link is uw pakketje op 08.09 geleverd, klopt dat? Zo niet, zou u dan per email met ons contact op kunnen nemen?
Heel blij met babynest 5 delig XXL. Communicatie ook prima. Alleen levertijd was serieus... 12 dagen!!!!
Antwoord van jukki.nl
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling:) we zijn blij dat u tevreden bent, we zien u graag terug in onze online webwinkel. Onze excuses voor de vertraging!
Very beautiful products
It was my first time ordering at Jukki from Poland to The Netherlands. It take a while with the shipping but it was all worth it. My items are carefully packed and the products especially the (blankets) are very beautiful. It makes me want to order more. Thank you soo much.
30 aug. 2023
Thanks for your review, we are glad you are satisfied with our product, we would love to see you back in our online store:)
29 aug. 2023
Kwaliteit is prima, bezorging duurt wat langer maar de prijs is ook veel lager dan bij andere webshops! Communicatie via mail is goed, je weet precies wanneer het verzonden wordt! Heb hier al meerdere keren besteld en geen enkele klacht
8 sep. 2023
Wel even op moeten wachten dat het verzonden werd nu mail gehad van dpd staat in dat het geleverd is we waren thuis maar helaas niks binnen wat moet ik nu doen.
Beoordeling spullwn
Verzendtijd klopt niet..wordt heel laat aangegeven dat het vertraging heeft omdat alles er niet is.
7 sep. 2023
Bedankt voor uw beoordeling, onze excuses voor de vertraging!
2 sep. 2023
Klant doorgeven wanneer hij de artikelen kan verwachten
3 sep. 2023
Bedankt voor uw beoordeling, we bieden onze excuses aan voor de vertraging!
30 aug. 2023
Leuke print, en snel geleverd en netjes verpakt
30 aug. 2023
Snelle levering, en zo'n mooi baby nestje!!
5 sep. 2023
Mooie spullen 🥰
5 sep. 2023
17 uur geleden
29 aug. 2023
27 aug. 2023
Bestelling lang onderweg…
Bestelling geplaatst op vrijdag 8 september.
Bestelling tot op vandaag, 19.09, niet ontvangen.
Wel mail ontvangen dat de verzending vertraging oploopt.
Nadat ik 3 x heb moeten mailen met de vraag specifieker aan te willen geven wanneer het pakket bij mij bezorgd wordt, hier geen duidelijk antwoord, alleen dat het pakket al uit het magazijn uit Polen is verzonden.
Ik moest hierdoor toch elders een andere bestelling plaatsen om mee te nemen als kado.
Niet fijn dit!
Antwoord van jukki.nl
Bedankt voor uw beoordeling en onze excuses voor de vertraging en de niet-fijne situatie!:(
9 sep. 2023
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Wel keurig een berichtje ontvangen dat het vertraagd is maar 2 tot 4 werkdagen is nu inmiddels 7 werkdagen. Over de producten kan ik dus nog geen beoordeling geven.
Antwoord van jukki.nl
Bedankt voor uw beoordeling en onze excuses voor de vertraging, we doen ons best uw bestelling met spoed te versturen.
6 sep. 2023
It takes so much time to receive the order
It's been more than 10 days already since I've made my order and it's still pending. However, you promised to deliver it within 2-5 days. I will wait couple of days more and will demand my money back.
6 sep. 2023
Thank you for your review, I put your order on rush and do our best to ship it asap! we are sorry for the delay!
4 sep. 2023
Informatie op de website geeft aan 2-5 dagen levertijd maar daar klopt helemaal niks van. Na 4 dagen gemaild en kreeg wel snel antwoord op mijn mail,waren ze het blijkbaar vergeten te sturen. Nu weer paar dagen verder en de product zit nog ergens in Polen volgens track and trace. Nog niks binnen dus kan niks zeggen over de kwaliteit van..
4 sep. 2023
Bedankt voor uw beoordeling, we bieden onze excuses aan voor de vertraging! Uw bestelling wordt morgen geleverd:)
Geïmporteerde beoordelingen