Koelbed.nl- Logo - Beoordelingen

Koelbed.nlReviews

: 36Uitstekend

4,64

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Koelbed.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Koelbed.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Koelbed.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Koelbed.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Koelbed.nl

36 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

36 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 jun. 2022
Heel aangenaam gevoel, perfect omhulsel, heel ontspannend om onder te slapen, zelfs goed gekeurd door onze kater want die ligt er nu al 2 dagen onder door de dag wat hij bij ons ander dekbed nooit deed en dat komt omdat dit dekbed heel stevig is en geen slappe vod, goede pasvorm.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 okt. 2022
De levering was vlot( 3 dagen). De topper zou echter stevig zijn, maar dat is mij absoluut tegengevallen. Ben er bijna zeker van dat ik de verkeerde heb gekregen, want stevig is hij absoluut niet. In de advertentie staat dat het de eerste echte stevige topper is. Wat mij betreft dus absoluut niet.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Koelbed.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
zeer snel geleverd, door het grote pakket werd ik geinformeerd door koelbed, dat het afhaalpunt dit niet kon handelen, toen thuis laten bezorgen met GLS. prima geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 nov. 2022
snelle levering goed produkt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
De levering was vlot( 3 dagen). De topper zou echter stevig zijn, maar dat is mij absoluut tegengevallen. Ben er bijna zeker van dat ik de verkeerde heb gekregen, want stevig is hij absoluut niet. In de advertentie staat dat het de eerste echte stevige topper is. Wat mij betreft dus absoluut niet.
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
28 okt. 2022
Beste, Wat vervelend om te vernemen dat de bestelling niet helemaal bevalt! Uw gezonden email is door onze partners in behandeling genomen, hopelijk geeft dit vervolgens meer helderheid.
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
Heel aangenaam gevoel, perfect omhulsel, heel ontspannend om onder te slapen, zelfs goed gekeurd door onze kater want die ligt er nu al 2 dagen onder door de dag wat hij bij ons ander dekbed nooit deed en dat komt omdat dit dekbed heel stevig is en geen slappe vod, goede pasvorm.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022
Snelle verzending, goede communicatie. Kocht een zijden dekbed en katoenen kussenbeschermers, beiden uitstekende kwaliteit. Samenwerking met koeriersdienst ook top! Het is duidelijk dat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan bij dit bedrijf!
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
27 mei 2022
Ontzettend bedankt voor uw positieve woorden. Het doet ons deugd u met onze producten én service uw bestelling aan alle verwachtingen te laten voldoen. Wij hopen dat wij u later nog eens mogen verwelkomen op onze site ;) Dank namens ons gehele team!
 Geverifieerde beoordeling
7 jun. 2022
Ik heb het dekbed nog niet op bed liggen, dat doe ik deze week, maar mijn eerste indruk is dat het een mooi dekbed is dat prettig aanvoelt Hoe het zal bevallen om er onder te liggen zal ik u later vertellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 mei 2022
 
Snelle levering, netjes ingepakt en heerlijk op geslapen! Zeker aan te raden. De slopen zijn vrij dik, maar dat vond ik juist heel fijn, mijn kussen ligt nu sowies een stuk beter
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Dekbed was netjes geleverd maar voor een zomerdekbed cool, cool daar ben ik het niet mee eens. Vindt het evengoed een broeierig dekbed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jul. 2022
Echt een fantastisch zomers bamboe dekbed en een zomers satijn dekbed, zalig om onder te slapen, voldoet aan alle verwachtingen, zeer goede service, op de middag besteld en de volgende morgen al aangekomen, stevig, blijft mooi op ziin plaats, de foto is met het zomers satijn dekbed.
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
12 aug. 2022
Wat fijn om te horen dat het BambooBett dekbed u bevalt (én zo mooi bij u op bed ligt) Wij wensen u nog heel veel plezier van dit verfijnde dekbed toe!
 Geverifieerde beoordeling
21 mei 2022
beantwoord 100 procent aan de verwachting. dun en heerlijk koel, prima kwaliteit snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
27 mei 2022
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Mede dankzij uw beoordeling blijft ons gehele team gemotiveerd het uiterste te geven voor al onze klanten :)
 Geverifieerde beoordeling
27 mei 2022
Zeer snelle service en prachtig mooi dekbed. Voldoet aan alle verwachtingen
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
7 jun. 2022
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling én fijn om te lezen dat u onze service op prijsstelt! Namens ons gehele team nog heel veel (Slaap) plezier toegewenst.
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
 
Goed georganiseerd, snelle afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
9 jul. 2022
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat alles naar wens is. Wij wensen u nog veel (slaap) plezier toe van uw bestelling😊.
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Duidelijke website, zeer snelle levering! Mooie prijzen èn last-but-not-least uitstekende mailbehandeling met adviezen. Erg fijn!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jun. 2022
Heerlijk
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
9 jul. 2022
Dank u voor uw beoordeling. Wij wensen u nog vele “Heerlijke” nachten toe. 😊
 Geverifieerde beoordeling
26 mei 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
9 jul. 2022
5 / 5 🤩 Namens ons gehele team: onwijs bedankt!
 Geverifieerde beoordeling
1 mei 2022
 
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
3 mei 2022
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij wensen u nog veel plezier van uw bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
10 jul. 2022
Koelbed heeft snel geleverd en product voldoet aan de verwachte kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mei 2022
alles naar wens.
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
9 jul. 2022
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat alles naar wens is. Wij wensen u nog veel (slaap) plezier toe van uw bestelling😊.