Koelbed.nl- Logo - Beoordelingen

Koelbed.nl
Beoordelingen:

70 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden106 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Koelbed.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat heerlijk bamboe dekbed! De verpakking was netjes verpakt! De tassen waar de dekbedden in zaten waren verzegeld, dus je kon het echter niet open krijgen! Toen ik het open maakte voel wij de stof al is super en geen nare geur kwam er uit! Mijn zus vindt geweldig ze zei wat ziet dat er mooi uit en goede kwaliteit van stof! Het voelt super ligt aan! Dus even laten luchten en toen in de dekbedovertrekken gedaan! Ging super en en het lag gelijk goed op bed! De eerste nacht heerlijk onder geslapen en tot heden vandaag ook! Ik kan iedereen echt aanraden om een zomerdekbedden van bamboe te nemen! Het is echt geld waard! Wij zijn echt super blij mee!

de meest kritische beoordeling

28 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Speciaal voor de zomer, koel slapen, cool cotton, heerlijk verkoelend. Het staat er echt bij, alleen is het niet waar. De deken is te dik te warm en zeker niet koel. Zelfs bij een temperatuur van 21 graden is deze deken veel te warm. En het is zodanig geseled in de verpakking dat je dat pas voelt hoe dik het materiaal is als je de seal openknipt....
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Koelbed.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
JH
Johan H.
Houten
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbaar en professioneel bedrijf

Klantenservice goed bereikbaar en goed geholpen. Zeer professioneel. Dekbed is zeer snel bezorgd en ziet er goed uit zoals aangegeven op de website.
Beoordeling melden
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed vermeld in de advertentie
Beoordeling melden
26 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Order correct uitgevoerd Maar De bezorging heeft alles verpest.de bezorger had geen tijd genoeg om even naar het adres te zoeken. Een mailtje dat ze mij niet thuis troffen was kennelijk gemakkelijker
Beoordeling melden
MJ
Marja J.
Castricum
2 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering! Mooie kwaliteit. De matrasbeschermer die ik gekocht heb valt wel wat te klein. . .
Beoordeling melden
25 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede communicatie en kwaliteitslakens!
Beoordeling melden
8 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed product
Beoordeling melden
10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Wat heerlijk bamboe dekbedden!

Wat heerlijk bamboe dekbed! De verpakking was netjes verpakt! De tassen waar de dekbedden in zaten waren verzegeld, dus je kon het echter niet open krijgen! Toen ik het open maakte voel wij de stof al is super en geen nare geur kwam er uit! Mijn zus vindt geweldig ze zei wat ziet dat er mooi uit en goede kwaliteit van stof! Het voelt super ligt aan! Dus even laten luchten en toen in de dekbedovertrekken gedaan! Ging super en en het lag gelijk goed op bed! De eerste nacht heerlijk onder geslapen en tot heden vandaag ook! Ik kan iedereen echt aanraden om een zomerdekbedden van bamboe te nemen! Het is echt geld waard! Wij zijn echt super blij mee!
Beoordeling melden
JD
Jan d.
Rhenen
9 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

behagelijker slapen

Wat ons en vooral mij goed beviel, was dat we onder deze combinatie van dekbed overtrek en dekbed veel behagelijker kunnen slapen. Wat men anders zou kunnen doen is dat dit artikel wordt aangeprezen als zijnde krimp en kreukvrij terwijl op de beschrijving in de verpakking wordt aangegeven dat elk katoen krimpt dus ook dit artikel deze informatie zou ook buiten de verpakking duidelijker moeten zijn!!
Beoordeling melden
6 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Smorgens besteld en savonds al in huis!!!! Daarbij maakten zij gebruik van een geweldige pakket bezorg service ' TRUNKRS ' chapeau. De bestelde producten waren trouwens ook van top kwaliteit, diverse maten katoenen toppers.
Beoordeling melden
20 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was op zoek naar een koeler bed om beter te kunnen slapen. Door het gebruik van het koelmatras is dat weer mogelijk, een geweldige oplossing. Ik kan het iedereen aanraden om het ook te proberen.
Beoordeling melden
6 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een fijn bedrijf om iets te kopen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. In een fijne verpakking ontvangen. Een aanrader dit bedrijf, het was de eerste keer dat ik hier iets kocht.
Beoordeling melden
9 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit hoeslakens en molton, alleen de bezorger was makkelijk. Die knul dacht het wel gewoon even in de lift te gooien, dat kon ik niet echt waarderen.
Beoordeling melden
10 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs kwaliteit en service

Vriendelijk te woord gestaan en zoals de medewerker voorspelde ben ik inderdaad heel tevreden over mijn aankoop. Nu nog sparen voor het hoofdkussen 😉
Beoordeling melden
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het zomerdekbed van katoen dat we kochten voelt ook echt in deze warmte heerlijk aan. Precies wat we hoopten, luchtig, licht. Heel blij mee!
Beoordeling melden
8 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Na productfout van fabrikant probleem snel en correct opgelost. Telefoon werd direct opgenomen en geen keuze menu. Top.
Beoordeling melden
RD
Rosa D.
Leiderdorp
20 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk en alles is zoals beschreven wordt. Product en levering is prima verlopen. Precies zoals beschreven. Echt top!
Beoordeling melden
JK
joke k.
Zaandijk
26 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Deze keer een zomerdekbed besteld. Supersnelle levering en zoals verwacht een prima kwaliteit! Ik ben blij met koelbed.
Beoordeling melden
PP
Philippus p.
Amsterdam
29 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit/en de klantvriendelijke behandeling aan de telefoon en de bezorging, (SUPER) Ik geef een grote 10!!!!!!!!
Beoordeling melden
2 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima!

De omschrijving klopt met wat we ontvangen hebben. Prijs - kwaliteit is prima. Afspraak is afspraak.
Beoordeling melden