Koelbed.nl

349 reviews in totaal

349 reviews since 31 mrt 2022

Gecertificeerd sinds: 21 apr 2022
koelbed.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten prijzen de snelle en probleemloze levering, wat bijdraagt aan een positieve aankoopervaring. De kwaliteit van het product wordt vaak geprezen, met nadruk op het materiaal en de afwerking. Veel gebruikers geven aan beter te slapen en het dekbed als comfortabel te ervaren. Daarnaast zijn klanten enthousiast over hoe licht het dekbed aanvoelt, wat zorgt voor meer slaapcomfort. Ook wordt het koele karakter van het dekbed gewaardeerd. Sommige klanten vonden het dekbed echter minder koel dan verwacht.

ReviewsKoelbed.nl

Heerlijk koel zomerdekbed gekocht van bamboe . Een uitkomst voor de warme zomernachten. Dikker dan gewoon een lakentje maar dunner dan mijn gewone zomerdekbed van 150 gr /m2 Tencel . Nu ook 2 één persoons aangeschaft ipv een dubbel dekbed. Kun je makkelijker je benen en buiten boord houden…

Antwoord van Koelbed.nl

Geweldig om te lezen dat u zo’n fijne ervaring heeft. Dank u wel voor uw mooie beoordeling.
Het is een fijne deken, lekker koel en toch fijn om over je heen te hebben, omdat het zo licht is. Het zou nog fijner zijn als het niet alleen witte waren, een kleurtje is niet zo besmettelijk.

Heerlijk dekbed!

Het dekbed voelt heerlijk zacht, is inderdaad koeler dan mijn andere zomerdekbed. Fijn dat het gewassen kan worden, ook in de droger bleef het mooi. Als het buiten echt warm wordt, dan is het nog te warm, maar dan kunnen we gewoon alleen een laken gebruiken. Ik ben er blij mee!
Katoenen zomerdekbed besteld in de middag en de volgende dag al in mijn bezit. Geweldige service en een heerlijk koel dekbed van goede kwaliteit.

Antwoord van Koelbed.nl

Geweldig om te lezen dat u zo’n fijne ervaring had. Dank u wel voor uw mooie beoordeling.
Fijn product. Wel een hoop nonsense marketing op de verpakking. Ik heb dit besteld omdat het 100% katoen is.
Het ligt heerlijk. Ik had dit eerder moeten weten. Ik raad het iedereen aan.
Nog dezelfde dag bezorgd als het bestelmoment! En het exacte gewenste product
Het is een prachtig dekbed van erg mooie katoenen satijn. Heb er nu één nacht onder geslapen en het is super licht en niet warm.
G T
Gea T.

Koel dekbed

heerlijk koel dekbed, niet zwaar en toch gevoel dat je wat over je hen hebt
Een product van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs met snelle levering.

Antwoord van Koelbed.nl

Ik vind hem niet echt koel,wat ik wel gehoopt had,maar hij is niet TE warm.

goede spullen

Helemaal niks

Luchtig dekbed

Bamboe zomerdekbed heerlijk om onder te slapen , lekker luchtig en niet warm. Zeer snelle levering.
Een hoogwaardig, natuurlijk product en bovendien voordelig.
Ik slaap beter
E V
e v.

Snelle levering , prima dekbed

Snelle levering en dekbed zoals omschreven

Koelbed.nl bied u alles op het gebied van fris slapen. Van verfijnde hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens, matrassen, dekbedovertrekken tot complete boxspring-combinaties.