Koelbed.nl- Logo - Beoordelingen

Koelbed.nl
Beoordelingen:

94 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden146 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Smorgens besteld en savonds al in huis!!!! Daarbij maakten zij gebruik van een geweldige pakket bezorg service ' TRUNKRS ' chapeau. De bestelde producten waren trouwens ook van top kwaliteit, diverse maten katoenen toppers.

de meest kritische beoordeling

28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Speciaal voor de zomer, koel slapen, cool cotton, heerlijk verkoelend. Het staat er echt bij, alleen is het niet waar. De deken is te dik te warm en zeker niet koel. Zelfs bij een temperatuur van 21 graden is deze deken veel te warm. En het is zodanig geseled in de verpakking dat je dat pas voelt hoe dik het materiaal is als je de seal openknipt....
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Koelbed.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verzending binnen een paar dagen . De verpakking verzegelt, en de kwaliteit prima. En ook de korting op de artikelen. Een serieuze goede webshop.
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
12 dagen geleden
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze producten en service . We wensen u nog heel veel slaapgenot toe.
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit die ik hoopte. Een uitstekend bamboe zomer dekbed. Keurig op tijd geleverd. Goede prijs kwaliteitverhouding.
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
12 dagen geleden
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over ons Bamboo Zomerdekbed en service . We wensen u nog heel veel slaapgenot toe.
ME
Mario E.
Onstwedde
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De super super super snelle bezorging en een super koel matras beschermer!!! Helemaal top erg blij mee, dankjulliewel!!!
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
12 dagen geleden
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze Cool Cotton Matrastop en bezorgservice . We wensen u nog heel veel slaapplezier toe.
MP
Marja P.
Den Haag
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het 'bed' voelt koel aan en is gemakkelijk aan te brengen. Ik heb het uitgeprobeerd maar wacht op warmer weer.
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Super dekbed, erg blij mee, goede prijs/kwaliteit verhouding. Super snelle verzending….zelfde dag nog geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat je de tijd genomen hebt om een positieve review te plaatsen
MB
Mona B.
Leiden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dekbed is echt heel koel. Altijd te warm in bed. Wij zijn er helemaal happy mee, zo heerlijk.
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.
GP
Gerry P.
Sliedrecht
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijzen redelijk. Opsturen SUPER SNEL!!!!!!.Bestelling moet nog uitproberen!
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lekker koel skapen

Snelle levering goed en productzoals omschreven op de website.
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat de bestelling soepel verliep en snel hier was
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Product voldoet volledig aan de verwachting.
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
4 dagen geleden
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent.
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
levering op tijd en product naar wens
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel binnen .
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zomerdekbed + kussenhoes

Ik heb dit aangeschaft omdat ik het snachts altijd te warm heb maar moet nu nog steeds het dekbed van mij af doen omdat het te warm is en dan is t nog steeds geen zomerse temperaturen. Dit valt mij tegen maar het zal dan dan wel aan mijn persoon liggen. De afmeting is perfect. Had de grootste maat
Beoordeling melden
Antwoord van Koelbed.nl
5 dagen geleden
Wat jammer om te vernemen, bedankt voor uw feedback
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep prima, maar ik heb het dekbed nog niet echt gebruikt. Wel heel even, maar nog niet langdurig. Ik ben er van overtuigd dat het heel fijn is als het echt warm ids
Beoordeling melden