ByJohn.NL- Logo - Reviews

396 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.521 reviews in totaal

ByJohn.NL- Logo - Reviews

ByJohn.NL

396 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.521 reviews in totaal

De reviews voor ByJohn.NL zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de zorgvuldige, mooie en feestelijke verpakking van hun bestellingen, waarbij extra aandacht en persoonlijke details worden gewaardeerd. De snelle en betrouwbare levering wordt vaak geprezen, evenals de vriendelijke, attente en oplossingsgerichte service van het team, zowel online als telefonisch. Het toevoegen van proefmonsters of extraatjes bij bestellingen wordt als een leuke verrassing ervaren. Daarnaast zijn klanten zeer te spreken over de kwaliteit, het assortiment en het effect van de producten. De vriendelijkheid en persoonlijke aandacht van de medewerkers worden als onderscheidend genoemd, en het persoonlijk en deskundig advies wordt als bijzonder behulpzaam ervaren.

Reviews voor byjohn.nl

MD
Marjan d.
Alles, de bestelling, de verzorging van het pakket, goed, stevig en gezellig ingepakt. Met dank voor de proefjes!! Reuze fijn en lief!! Een voorbeeld voor velen,....!!
Antwoord van ByJohn.NL
Wat ontzettend leuk om te horen! Fijn dat alles zo goed in de smaak valt en dat de proefjes een extra verrassing waren. We doen ons best om elk pakket met zorg en een glimlach te versturen. Bedankt voor je mooie woorden! Groet, John & team
Altijd super goede producten en een top service
Antwoord van ByJohn.NL
Wat een fijne feedback, dank u wel! Hier worden we oprecht blij van. Vriendelijke groet, John & team
Dank!
Is oké
Dank voor de 5!
Een feest om uit te pakken, ( met zorg gedaan) en ik ben buitengewoon tevreden over het product ( cotrini)!
Antwoord van ByJohn.NL
Dank je wel voor je mooie woorden. Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over Cotrini. Daar doen we het voor! Groetjes, John & team
Keurig ingepakt en altijd een sample erbij! Erg gewaardeerde en tevreden klant!
Antwoord van ByJohn.NL
Hartelijk dank voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat het zorgvuldig inpakken en de sample zo gewaardeerd worden. Dat maakt ons blij! Graag tot ziens! John & team
Antwoord van ByJohn.NL
Thanks voor de 5 sterren!
SB
S.J. B.
veel keuze goed advies en snelle levering En leuk verpakt!
Online 2 cotrina besteld na eerder dit jaar de winkel bezocht te hebben met 2 vriendinnen. Een pot mooi in laten pakken voor kerst. Prima verzorgd allemaal. Top geregeld
Antwoord van ByJohn.NL
Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Zo gezellig dat je samen met vriendinnen de winkel hebt bezocht en nu ook online iets moois hebt besteld. Geniet van je prachtig ingepakte cadeau. Fijne feestdagen! Groet, John & team"
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor je beoordeling!
Antwoord van ByJohn.NL
Dank voor de beoordeling!
Dag john, Het was weer een fantastische verassing hoe wij jouw product hebben mogen ontvangen. Dank hiervoor! Fijne feestdagen Ariette & Roy
Antwoord van ByJohn.NL
Dag Ariette & Roy, wat een lieve woorden, hartelijk dank! Fijn om te horen dat het een leuke verrassing was. Wij wensen jullie ook hele fijne feestdagen en een prachtig nieuwjaar! Lieve groet, John
Veel dank!
Een heel leuk contact snelle levering en was vergeten om de.black fryday korting er af te halen en kreeg de korting op mijn bankrekening gestort. Zeer sympathiek.
Antwoord van ByJohn.NL
Uiteraard proberen we altijd het beste voor onze klanten te doen en zijn blij dat u tevreden bent. Lieve groet, John
Dank je voor de 5⭐!
Online bestellen bij ByJohn verloopt uitstekend: meteen bevestiging van bestelling en de levering klopt altijd met de gemelde planning. Goede tracking, zeer snelle levering en altijd een is pakketje voorzien met enkele fijne monsters én .... een fijne kaart met kortingscode
Antwoord van ByJohn.NL
Wat een leuke en mooie reactie... we zijn zeer vereerd dat u zo tevreden en enthousiast bent, heel veel dank. Groet, John & team.
De enorme kennis en vriendelijkheid
Antwoord van ByJohn.NL
Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn dat onze kennis en service zo gewaardeerd worden. Groet, John & team
CV
Chantal V.
Top producten
Super bedankt! Fijn dat je tevreden bent. Groet, John & team
De omvang van de pot is veel te groot. Veel plastic voor niets. Moeilijk mee te nemen. Kan de crème ook in een gewoon potje? Is waarschijnlijk ook nog goedkoper. Ik zie nog geen verbetering van de rimpels, komt hopelijk nog. De medewerker zijn heel vriendelijk.
Antwoord van ByJohn.NL
Dank je wel voor je eerlijke feedback. Jammer dat je de pot groot en onhandig vindt; je opmerking over het plastic nemen we mee. Rimpel vermindering heeft vaak wat tijd nodig, dus blijf dagelijks smeren, veel klanten zien dan mooie resultaten. Fijn dat je onze medewerkers als vriendelijk hebt ervaren! Groetjes, John & team