Service aanvraag ? geen gebruik van gemaakt.
Goed product voldoet aan de beschrijving.
Ik had voor een speciale toepassing alleen de lens nodig, en deze was wat lastig uit de metalen houder los te nemen.
Om die reden zal ik bij een evt. volgende bestelling wel contact met de service opnemen. Verder zeer tevreden met uw product.
Heb niet de juiste kleur van bril gekregen. Zwart besteld maar bruin gekregen. En de persoon waarmee ik heb gemaild ,was niet erg behulpzaam toen ik hem zei dat ik niet zo goed ben met internet komuniseren. Ik wou liever bellen , maar dat gaat blijkbaar niet. Hij wou dat ik een foto stuurde van het artikel maar ik weet niet hoe dat moet. Toen ik dat liet weten kwam er geen andere oplossing. Ik heb dan maar gezegd dat ik voortaan ergens zal bestellen waar ze wel telefonisch bereikbaar zijn. Over het andere brilletje in mijn bestelling ben ik wel zeer tevreden. GRTJS Eddy
Geïmporteerde beoordelingen: