VISIOFACTORY NL

168 reviews in totaal   166 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast wordt de kwaliteit en authenticiteit van de producten gewaardeerd, en vinden klanten de website overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Ook de communicatie rondom bestellingen is meestal duidelijk en informatief. De service wordt doorgaans als goed en behulpzaam ervaren. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of onduidelijkheden rondom de bezorging. Er zijn ook enkele klachten over defecten of afwijkingen bij de ontvangen producten. Daarnaast wordt soms om meer transparantie in de communicatie gevraagd en melden sommige klanten problemen met de afhandeling van klachten of retourneren.

ReviewsVISIOFACTORY NL

Betrouwbare en prettige site om brillen te kopen

Ik was op zoek naar een Maui Jim zonnebril en kwam uiteraard op de Maui Jim website en schrok van de prijzen. Verder gezocht naar verkoopadressen en vond Visiofactory, daar kon ik dezelfde bril voor echt een stuk lager bedrag krijgen. Zo laag dat ik veel heb gezocht om uit te zoeken of Visiofactory wel een echt betrouwbaar adres is. Na bestelling en nu ook de ontvangst van de bril weet ik het helemaal zeker. Visiofactory is een betrouwbaar adres om iets te kopen en naar wat ik heb gelezen zit het ook met de service goed. Het versturen duurt, naar Nederlandse begrippen, ietsje langer maar nog steeds zeer acceptabel. Een aanrader!

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en uw vertrouwen! We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw Maui Jim zonnebril en dat u onze betrouwbaarheid, prijzen en service heeft gewaardeerd. We begrijpen ook uw opmerking over de leveringstijd. Wij verzenden onze pakketten vanuit Frankrijk, waardoor leveringen naar Nederland soms iets langer kunnen duren dan bij lokale webshops, maar we doen altijd ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Bedankt voor uw aanbeveling en veel plezier met uw nieuwe zonnebril! Tot snel op Visiofactory! Jessica from the Visiofactory team
Privéprofiel

Ray-Ban 4171 Erika

Genoemde zonnebril online besteld na wat twijfels. Gezien de reviews voor de zekerheid Klarna gebruikt. Bril werd binnen één week keurig afgeleverd vanuit Frankrijk (DPD-punt). Prijstechnisch zeker een aanrader! Bril voldoet aan mijn verwachtingen en was een kleine week wachten zeker waard!

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en uw 5 sterren! We zijn blij te lezen dat wij uw aanvankelijke twijfels hebben kunnen wegnemen en dat alles naar wens is verlopen. Het is fijn om te horen dat uw zonnebril binnen een week netjes vanuit Frankrijk werd geleverd en volledig aan uw verwachtingen voldoet. Dank u ook voor uw positieve opmerking over onze prijzen. We doen ons best om authentieke merkproducten aan aantrekkelijke tarieven aan te bieden, en het is geweldig om te weten dat u dit waardeert. Veel plezier met uw nieuwe zonnebril en bedankt voor uw vertrouwen. Graag tot ziens op Visiofactory! Jessica from the Visiofactory team
De zonnebril zelf is erg mooi en werd snel geleverd door Visiofactory. Helaas kwam hij met kaarsrechte poten uit de doos en zakte hij van mijn neus af. Na het laten verbuigen door de opticien mag de bril niet meer retour, maar hij blijft irriteren omdat hij op mijn wangen rust. De enige oplossing is nu een permanente hars-aanpassing op de neusbrug. In ieder geval een hoop gedoe .. Verbeterpunt voor Visiofactory: geef betere informatie over de neuspasvorm op de site.

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihr ehrliches Feedback ! Es freut uns sehr, dass Ihnen die Sonnenbrille gefällt und die Lieferung schnell erfolgt ist. Gleichzeitig bedauern wir, dass die Passform für Sie nicht optimal war und dies zu Unannehmlichkeiten geführt hat. Sonnenbrillen werden von den Marken in standardisierten Einstellungen geliefert, und kleinere Anpassungen sind oft bei einem Optiker möglich. Wir verstehen jedoch gut, dass dies in Ihrem Fall nicht die gewünschte Lösung war und die Brille weiterhin unangenehm sitzt. Vielen Dank auch für Ihren Hinweis zur Information auf unserer Website bezüglich der Nasenpassform. Dieses Feedback ist sehr wertvoll und wird intern weitergegeben, um die Produktbeschreibungen weiter zu verbessern und die Auswahl für unsere Kunden noch klarer zu machen. Jessica vom Visiofactory-Team
Mooie Ray-ban zonnebril tegen goede prijs. Verzending vanuit Visiofactory was snel. Helaas liet de nationale bezorging DPD een steek vallen, waardoor DPD er 2 weken over de bezorging heeft gedaan.

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw 5 sterren en uw feedback! Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw Ray-Ban zonnebril en onze prijs en snelle verzending vanuit Visiofactory. Het spijt ons wel dat de uiteindelijke levering via DPD vertraging heeft opgelopen. Helaas kan dit soms gebeuren tijdens de laatste bezorgfase, waar wij geen directe controle over hebben. Dank u voor uw vertrouwen en graag tot ziens op Visiofactory! Jessica van het Visiofactory-team
Lange levertijd. Gedoe om je product eerst te controleren op gebreken. Bezorger terecht wat geïrriteerd. Maar anders mag je niet retourneren. Gucci zonnebril valt tegen. Niet met bruin glas zoals vermeld maar dat kon ik niet zien na snelle controle. Kijkt voor mij niet prettig maar ja retourneren is een dingetje bij jullie

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Bedankt voor uw feedback! Wat betreft de kleur van de glazen: de bruine tint is correct en staat duidelijk vermeld op de productfiche. Het lijkt erop dat dit mogelijk tijdens het bekijken niet is opgemerkt. Uw bestelling is bovendien binnen 24 uur door ons verzonden. De iets langere levertijd kan te maken hebben gehad met het weekend en de feestdag van 8 mei, waardoor de levering vertraging kan hebben opgelopen. De controle bij ontvangst is inderdaad een standaardprocedure, ingevoerd vanwege eerdere problemen, zodat klanten meteen kunnen controleren of het product correct en onbeschadigd is. Wat betreft het retourneren: het retourlabel kunt u eenvoudig downloaden via uw klantaccount. Voor leveringen naar Nederland zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Wij hopen dat dit alles verduidelijkt. Jessica van het Visiofactory-team
Had bij de Bijenkorf dezelfde bril gezien, alleen veel duurder. Verzending was snel en mooi origineel hoesje erbij. Helemaal blij!

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat u dezelfde bril bij ons voor een betere prijs heeft gevonden. Fijn om te lezen dat de verzending snel was en dat u tevreden bent met het originele hoesje. Veel plezier met uw bril en graag tot ziens bij Visiofactory! Jessica van het Visiofactory-team
Bestellen was zeer gemakkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden waar de bestelling zich bevond.

chanel zonnebril

heel snel geleverd, goed verpakt, mooie zonnebril. de helft goedkoper dan bij de bijenkorf

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij dat uw bestelling heel snel werd geleverd, goed verpakt was en dat u tevreden bent met uw mooie zonnebril. Fijn om te lezen dat u ook onze prijs heeft gewaardeerd. Graag tot ziens bij Visiofactory! Jessica van het Visiofactory-team
Fijne bezorging snel en goedkoop voor de merken die ze leveren

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw 5 sterren en uw positieve feedback ! Wij zijn blij dat u tevreden bent over de snelle en voordelige levering, evenals over de merken die wij aanbieden. Dank u voor uw vertrouwen en graag tot ziens op Visiofactory ! Jessica van het Visiofactory-team
Allerlaagste prijs online en een top product geleverd! Super blij mee!

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en uw 5 sterren ! Wat fijn om te horen dat u de laagste prijs online heeft gevonden en dat u zo tevreden bent met het geleverde product. Uw enthousiasme maakt ons erg blij! Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw aankoop. Graag tot ziens op Visiofactory ! Jessica from the Visiofactory team
Mooie bril , netjes geleverd en goed op de hoogte gehouden van het verzendproces

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw 5 sterren en uw positieve beoordeling! We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw mooie bril, de nette levering en de communicatie tijdens het verzendproces. Tot snel op Visiofactory! Jessica from the Visiofactory team
Alles in orde. Bezorging duurde langer dan een week. Vond ik nogal lang

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat alles in orde was, maar het spijt ons dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Wij begrijpen dat een levering van meer dan een week lang kan aanvoelen. Bedankt voor uw geduld en graag tot ziens bij Visiofactory. Jessica van het Visiofactory-team
Snelle levering. Veel keus in ook luxe merken. Goede communicatie voor levering.

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent over de snelle levering, de ruime keuze aan luxe merken en onze duidelijke communicatie tijdens de levering. Graag tot ziens bij Visiofactory! Jessica van het Visiofactory-team

Heldere site, goede prijs, nette en snelle levering.

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw 5 sterren! Wij zijn blij dat u onze website overzichtelijk vond, onze prijzen aantrekkelijk en de levering snel en verzorgd. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens op Visiofactory! Jessica from the Visiofactory team
Mooie bril, snelle levering goede prijs!
omschrijving, informatie. Deze vraag kwam alleen eerder dan het afhaal moment van de bril.

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Bedankt voor uw feedback en excuses voor deze verwarring. Het lijkt erop dat u onze beoordelingsaanvraag heeft ontvangen voordat u uw bril kon ophalen. Deze berichten worden automatisch verzonden en het kan inderdaad gebeuren dat ze iets te vroeg aankomen afhankelijk van de levering of het afhaalmoment. Wij hopen natuurlijk dat u inmiddels uw bestelling goed heeft ontvangen en dat alles naar wens is. Jessica van het Visiofactory-team
Mijn pakketje is snel aangekomen en ik ben goed op de hoogte gehouden.

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! We zijn blij dat uw pakket snel is aangekomen en dat u goed op de hoogte bent gehouden tijdens de levering. Graag tot ziens bij Visiofactory! Jessica van het Visiofactory-team
Het product is zoals verwacht aangekomen. Ik ben tevreden over de verzending en de website

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw feedback ! We zijn blij dat het product zoals verwacht is aangekomen en dat u tevreden bent over de verzending en onze website ! Graag tot ziens ! Jessica van het Visiofactory-team
Goede prijs en snelle levering
Ray-Ban zonnebril gekocht en heel tevreden. Snel en netjes geleverd. Top, dank je wel 😎🤙

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw feedback ! We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw Ray-Ban zonnebril en dat de levering snel en netjes is verlopen ! Graag tot ziens ! Jessica van het Visiofactory-team