skafit.nl- Logo - Beoordelingen

skafit.nl
Beoordelingen:

248 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.070 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 dec 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
skafit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Je merkt dat de artikelen (handschoenen met zilverdraad) beter de warmte kunnen bewaren van je lichaam, zeker wanneer je deze onder je eigen handschoenen draagt. De zilver handschoenen zijn dun en draag ik onder mijn best wel strakke eigen handschoenen. Dit gaat prima. Ik vind het een aanrader.

de meest kritische beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Site prima, snelle levering. Alleen de kwaliteit (en dan bedoel ik de warmte van de sokken) niet beter dan een paar sokken van de markt. Voor mensen met de ziekte van Raynaud heeft dit geen enkel positief effect.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor skafit.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
21 nov 2023
Bedankt voor uw 5-sterren review.
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
15 nov 2023
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
10 nov 2023
Bedankt voor uw 5-sterren review
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
27 okt 2023
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om Skafit te beoordelen! We waarderen je vijfsterrenbeoordeling en zijn erg blij dat we je verwachtingen op het gebied van levering, producten en service hebben overtroffen.
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
25 okt 2023
Bedankt voor uw 5-sterren review!
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
25 okt 2023
Bedankt voor uw 4-sterren review!
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
23 okt 2023
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om Skafit te beoordelen! We zijn erg blij dat je een goede ervaring hebt gehad met onze diensten en producten.
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
23 okt 2023
Bedankt voor je beoordeling! Wij horen graag wat de verbeterpunten waren.
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
23 okt 2023
Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons je feedback te geven! We stellen het erg op prijs dat je je ervaring met ons deelt.
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
20 okt 2023
Bedankt voor uw 5-sterren revieuw
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
16 okt 2023
Bedankt voor je feedback! We begrijpen dat het overweldigend kan zijn om veel e-mails door te nemen, maar bij Skafit geloven we in het in contact blijven met onze klanten en hen op de hoogte te houden. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
16 okt 2023
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je recensie te schrijven! We zijn blij dat je over het algemeen een goede ervaring met ons hebt gehad.
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
12 okt 2023
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten!
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
10 okt 2023
Bedankt voor uw 5-sterren review
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
6 okt 2023
Bedankt voor de 5-sterren!
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
19 sep 2023
Bedankt voor uw viersterrenreview.
16 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
19 sep 2023
Bedankt voor uw vijfsterrenreview.