Klanten zijn overwegend positief over het product vanwege de makkelijke montage, duidelijke instructies en de snelle, nette levering. Het product wordt gewaardeerd als robuust, van goede kwaliteit en doeltreffend voor het verhogen van het toilet. Daarnaast wordt de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service zeer op prijs gesteld. Sommige klanten vonden de montage lastiger dan verwacht of misten detail in de instructies. Er zijn ook enkele meldingen van langere levertijden, beperkte verzendopties en praktische problemen zoals lekkage of montagekwesties. Daarnaast zijn er opmerkingen over de prijs van het product.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsReleveleR
Help geen imbussleutel....
Het geheel was gemakkelijk te installeren op een klein, maar belangrijk, detail na.
Op het instructiefilmpje is het niet goed te zien, maar om de beugels tegen de muur te schroeven heb je een grote inbussleutel nog. Die had ik niet en meost die dus kopen om twee moeren mee aan te draaien.
Had minimaal vermeld moeten worden.
Verder alleen maar lof voor het beoogde effect van de verhoging.
Fijn en eenvoudige oplossing.
Fijn en eenvoudige oplossing om een hangtoilet te verhogen. Op verzoek heeft de monteur het nieuwe onderdeel afgekit, maar dit zou de standaard afwerking moeten zijn dit ziet er veel beter uit.
Ons toilet was voor de verhoging mooi afgekit, dat was erna niet meer, een beetje kit zou het helemaal goed gemaakt hebben, nu dus niet, Jammer.
Met een goed half uurtje was de monteur…klaar!
Met een goed half uurtje was de monteur klaar
Zonder boren en breken op te hangen,alleen miste ik een nieuwe rubberen ring voor de aanvoerbuis
Duidelijke instructie. In een keer goed kunnen ophangen
Aansluiting van spoelleiding aan wc-pot moest verlengd worden aangezien deze in contact kwam met wc afvoer
Alles is duidelijk
Robuuste oplossing en heel gemakkelijk te monteren.
TOP product, zonder slopen het toilet binnen de kortste keren hoger gemaakt.
Goede uitleg en prima te doen, werk zoals belooft
Netjes Geleverd en op tijd bezorgd
Was snel verstuurt
Het is echt moeilijker dan het filmpje voorstelt. Daarbij kom je - in mijn geval - ook onverwachte dingen tegen. Bij mij zaten de oude bouten vastgelast. Maar met behulp van een vakman is het gelukt.
Kennis en kunde
De levering van 7 dagen was erg lang had op 3 gerekend.
Weet niet of het aan de post lag?
Het instructiefilmpje klopte volgens mij niet helemaal wat betreft de blauwe manchet , bij zeven cm verhoging moet de zeven boven en niet de vijf zoals ik uit het filmpje begreep.
Misschien is het handig om van tevoren aan te geven dat je de afstand tussen het deksel en het bedieningspaneel van het spoelmechanisme moet moet meten om te bepalen wat de maximale verhoging kan zijn.
Verder was alles goed.
Andere kleuren van de afdekplaat kap.
Mat en zwart bv.
Is een mooie oplossing om de wc te verhogen.