Barbecue.nl

15.125 reviews in totaal   212 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de hoge kwaliteit en smaak van het vlees, salades en andere producten. De service wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor het totaal ontzorgen en de goede organisatie. Klanten zijn zeer tevreden over de stipte levering en het ophalen op afgesproken tijden, zelfs op bijzondere locaties. De communicatie rondom bestelling, levering en ophalen wordt als helder, prettig en betrokken ervaren. Ook wordt gewaardeerd dat alles compleet wordt geleverd, inclusief servies, bestek en andere benodigdheden, wat veel gemak oplevert. De verzorging van de pakketten, presentatie en het gemak doordat men niet hoeft af te wassen worden zeer gewaardeerd. Er is meestal meer dan voldoende eten voor het gezelschap. Er zijn soms opmerkingen over specifieke producten.

ReviewsBarbecue.nl

Goed verzorgd en lekker

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je fijne reactie. Bij A-Z streven we er altijd naar om onze producten goed verzorgd en heerlijk te maken, zodat jij elke keer weer kunt genieten. We vinden het top om te horen dat dit bij jou is gelukt. Tot de volgende keer bij A-Z! - Arno
Eerlijke nette prijs goed verzorgd en komen. Afspraken na

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het goed verzorgd was en we onze afspraken hebben kunnen nakomen. We blijven ons best doen om jou steeds weer tevreden te stellen. Tot de volgende keer! - Inge

Lekker (en) gemakkelijk

Alles netjes verpakt, goed verzorgd, geen afwas

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je positieve reactie! Bij A-Z vinden we het belangrijk dat alles netjes en zorgvuldig wordt verpakt, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van je bestelling. Fijn om te horen dat dit goed is bevallen! - Maya
Ga zo door

Bedankt voor de positieve reactie! Hopelijk weer tot snel:) -Jente
M B
Martin B.
+Service en kwaliteit - prijs

Antwoord van Barbecue.nl

Hallo, Bedankt voor je positieve reactie over de service en kwaliteit bij A-Z. We doen ons best om je altijd de beste service te bieden, en waarderen het dat je dit opmerkt. We begrijpen dat prijs ook belangrijk is, en blijven werken aan een goede balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. - Jente
Heerlijk vlees.

Antwoord van Barbecue.nl

Hallo! Wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van het vlees van A-Z. Hopelijk tot in de toekomst! - Maya
Alles heerlijk en vers!

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi! Wat fijn om te horen dat alles heerlijk en vers was! Bij A-Z doen we er alles aan om de beste kwaliteit te leveren, zodat jij altijd kunt genieten van verse en smakelijke producten. Bedankt voor je vertrouwen in A-Z! -Jonah

Hoi! Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling! Tot snel bij A-Z! - Maya

Antwoord van Barbecue.nl

Super bedankt voor je positieve feedback! Bij A-Z doen we ons best om altijd topkwaliteit en uitstekende service te bieden. Fijn om te zien dat jij dat ook zo ervaart. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! - Arno

Goede communicatie en goede kwaliteit eten

De communicatie vooraf en de kwaliteit van het eten.

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi! Super bedankt voor je positieve review! Bij A-Z vinden we het belangrijk dat de communicatie soepel verloopt en dat je kunt genieten van heerlijk eten van topkwaliteit. Tot de volgende keer bij A-Z!
Gewoon perfect niks meer aan doen

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi! Wat geweldig om te horen dat je helemaal tevreden bent met A-Z! Tot de volgende keer! - Kyra
Service en vriendelijkheid

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je compliment over onze service en vriendelijkheid. Bij A-Z vinden we het superbelangrijk dat jij je welkom en gewaardeerd voelt. We blijven ons inzetten om je elke keer weer een prettige ervaring te bieden. Hopelijk tot de volgende keer bij A-Z! - Arno

Bedankt voor de positieve beoordeling! Hopelijk tot snel! - Maya

Antwoord van Barbecue.nl

Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent met A-Z! We doen er alles aan om je de beste service en kwaliteit te bieden, en zijn blij dat dit merkbaar is. We staan altijd klaar om jou zo goed mogelijk te helpen. Hopelijk tot snel bij A-Z! - Inge

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service! - Maya

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te geven. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij A-Z! - Maya
compleet van A tot Z

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je mooie compliment over A-Z. We vinden het geweldig om te horen dat je onze service compleet van A tot Z hebt ervaren, precies zoals wij het willen bieden. Jouw vertrouwen motiveert ons om steeds het beste te blijven leveren. Hopelijk tot de volgende keer! - Arno

Bedankt voor de positieve beoordeling! - Maya

Antwoord van Barbecue.nl

Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent met A-Z! We doen er alles aan om je de beste service en kwaliteit te bieden, en zijn blij dat dit merkbaar is. We staan altijd klaar om jou zo goed mogelijk te helpen. Hopelijk tot snel bij A-Z! - Arno

Bedankt voor de positieve beoordeling! Hopelijk tot snel! - Maya