Barbecue.nl

15.084 reviews in totaal   315 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, smaak en versheid van het vlees, de salades en andere gerechten. De service wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor het gemak, de ontzorging en klantvriendelijkheid. De stipte levering en het ophalen van spullen worden gewaardeerd, evenals de duidelijke communicatie rondom bestellen, bezorging en ophalen, met snelle reacties op vragen. Klanten vinden het prettig dat alles compleet wordt geleverd, inclusief benodigdheden en afwas, en dat het bestelproces eenvoudig is waardoor er weinig zelf geregeld hoeft te worden. Soms zijn er opmerkingen over het tijdvak van de levering of een latere ophaling. Ook worden de porties doorgaans als ruim voldoende ervaren, maar soms zijn de salades of het brood net te weinig of blijven er restjes over. Incidenteel ontbreekt er iets bij de levering.

ReviewsBarbecue.nl

Super makkelijk om te bestellen, en alles in een,we hoeven niet af te wassen, doen wij dan toch🤭.en alles is heeeeel lekker, en heeeeel veel. Voor ons hoeven jullie niks te verbeteren.alles super, 👍👍

Antwoord van Barbecue.nl

Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Je positieve feedback betekent veel voor ons bij A-Z. We blijven ons best doen om je een uitstekende ervaring te geven. -Anne
Verse en lekkere producten!

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je enthousiaste reactie! Bij A-Z doen we altijd ons best om alleen de allerbeste, verse producten te leveren. Fijn om te horen dat je dat zo lekker vindt. Jouw tevredenheid maakt ons werk zo leuk! Tot de volgende keer! Team A-Z
Wij bestellen eigenlijk ieder jaar bij A-Z BBQ vooral omdat het makkelijk is. Het bestellen is zo geregeld, en bij wijzigingen is het bedrijf goed bereikbaar en flexibel. Daarbij krijg je precies wat je besteld en is dat precies genoeg! Blij mee en tot volgend jaar!

Antwoord van Barbecue.nl

Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service. We zijn altijd blij om het proces gemakkelijk te maken voor onze klanten. We kijken ernaar uit om je volgend jaar weer te mogen verwelkomen bij A-Z Barbecue Service! - Arno

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor de 5 sterren review en hopelijk tot een volgende keer! Jur van A-Z.
Het gehele pakket was prima. Ideaal voor op de camping in ons geval. Vlees, salades, brood en sauzen, bbq, borden en bestek. En dan het niet hoeven afwassen, echt ideaal. De ingrediënten waren goed en voldoende, het heeft ons heerlijk gesmaakt.

Antwoord van Barbecue.nl

Beste klant, Fijn om te horen dat onze diensten zo goed bij je in de smaak zijn gevallen. Wij streven ernaar om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden. Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij A-Z. - Maya

Bedankt voor je vijf-sterren review, tot snel weer bij A-Z! Team A-Z

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen! - Linda
Zoals altijd was alles prima voor elkaar. Lekkere vis en heerlijk vlees. Wel een minpuntje dit keer, de barbecues waren aan de buitenzijde absoluut niet schoon (met als gevolg vieze kleding), dat kan volgende beter.

Antwoord van Barbecue.nl

Wat fijn om te lezen dat je hebt genoten van onze vis en vlees! Onze excuses voor het ongemak met betrekking tot de barbecues. Bij A-Z streven we ernaar om een ideale ervaring te bieden, en we waarderen je feedback. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! - Arno
Alles zo als altijd super geregeld. Uitstekende service, fijne medewerkers en heerlijk eten. Ik maak graag reklame voor jullie bij vrienden en familie omdat ik weet dat jullie afspraken nakomen.

Antwoord van Barbecue.nl

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en eten, en we zijn ontzettend blij dat je ons aanbeveelt bij je vrienden en familie. Bedankt voor je positieve feedback! - Linda
Top verzorgd! Het vlees, de vis, de salades en sausen waren heerlijk. We kregen veel complimenten van onze gasten. De communicatie over afleveren en ophalen via sms is ook goed geregeld!

Antwoord van Barbecue.nl

Het is geweldig om te horen dat jullie zo tevreden waren met het eten en de communicatie van A-Z. Jouw complimenten maken onze dag compleet. We hopen je in de toekomst weer te mogen zien. Hartelijk dank! -Anne
Helder communicatie en heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Grote eters maar alles wat erbij zat was ruim voldoende. Aflevering was prima in de afgesproken tijd. Zeker aanrader

Antwoord van Barbecue.nl

Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze communicatie en prijs/kwaliteit verhouding bij A-Z. We streven ernaar om iedereen een ruim voldoende ervaring te bieden. Jouw positieve opmerkingen over de aflevering en timing zijn zeer gewaardeerd. Dank je wel voor je aanbeveling. - A-Z Team

Uitstekend geregeld

Goed geregeld enkel dat de BBQ die erbij wordt geleverd zo laag staat is er niet iets te verzinnen waar hij hoog staat voor de rest super goed

Antwoord van Barbecue.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service bij A-Z. De barbecue die wij leveren is een tafelmodel. Bedankt voor je feedback. -Anne
De diversiteit in aanbod, goed vlees, lekker stokbrood, makkelijk te bestellen en goed communicatie! Klein minpuntje is de hoeveelheid huzaren- en aardappelsalade, deze was voor het aantal personen was niet voldoende

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je feedback. Het is fijn om te horen dat je onze diversiteit en kwaliteit waardeert. - Linda

Uitstekende service en kwaliteit

Snelle levering, mooi vlees en salades. Meer dan voldoende.. . aardig personeel en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering mocht de chauffeur vertraging hebben Erg tevreden

Antwoord van Barbecue.nl

wat fijn om te horen dat alles naar wens was, van de snelle levering tot de kwaliteit van ons vlees en salades. Ook zijn we blij dat je onze communicatie waardeert. Dank voor je positieve feedback :) - Michelle
Het ontzorgen is heel fijn. De geleverde producten zijn vers en lekker. De sausjes waren teveel bakjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

Antwoord van Barbecue.nl

Hallo! Fijn om te horen dat je onze diensten en verse producten waardeert. We nemen je feedback over de sausjes ter harte. Tot de volgende keer! - Linda
Vlees was perfect, Service perfect, verzorging perfect. Het enige wat er miste wat een broodmes maar dat was zo opgelost. We gaan zeker nogmaals zaken doen

Antwoord van Barbecue.nl

Beste klant, we zijn enorm blij om te horen dat je tevreden was over het vlees, de service en de verzorging bij A-Z. Helaas leveren wij geen broodmessen. We kijken ernaar uit om je in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen. Hartelijk dank voor je positieve feedback! - Maya
Er wordt duidelijk gecommuniceerd. Vlees en salades zijn heerlijk. Alleen jammer dat je extra moet betalen om een tijd af te spreken. Wij kregen al vroeg op de dag geleverd. Zou fijn zijn als ze het standaard in koelboxen leveren, want bij grote groepen is je koelkast te klein.

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je genoten hebt van onze vlees en salades. Het is inderdaad zo dat wij onze producten niet leveren in koelboxen, maar vanuit een koelwagen in normale kratten. We nemen je suggesties ter harte en streven altijd naar verbetering. We hopen je snel weer te zien bij A-Z! - Arno

Antwoord van Barbecue.nl

Beste klant, Bedankt voor je top beoordeling! We zijn superblij dat je voor A-Z hebt gekozen. We blijven ons best doen om je de beste service en kwaliteit te bieden. Groetjes, Het A-Z team
Prima bevallen. Fijn volgens planning bezorgd. Mooi opgediend op schalen. Goed en smakelijk materiaal. Barbecue zelf met gas werkte goed en zuiver. Borden bestek en barbecue dag erna ophalen was natuurlijk super. Veel ontzorgd.

Antwoord van Barbecue.nl

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Jouw mooie feedback over de bezorging, presentatie en kwaliteit van het materiaal zullen we meenemen. We hopen je de volgende keer weer te zien! - Sterre
W V
wout v.
Alles was prima en ruim voldoende. Een puntje van aandacht was de smaak van de hamburgers. Waarschijnlijk was de smaak beïnvloed door kruiden? En ze krimpen wel erg veel tijdens het barbecueën.

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je feedback. Bij A-Z streven we ernaar om de hoogste kwaliteit producten aan te bieden. We nemen je opmerkingen over de smaak van onze hamburgers intern mee. We hopen dat je volgende ervaring met ons nog beter zal zijn. - Maya