Barbecue.nl

15.233 reviews in totaal

15.233 reviews since 31 aug 2023

Gecertificeerd sinds: 20 feb 2024
barbecue.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het eten, waarbij vooral het vlees, de salades en sauzen als uitstekend worden beoordeeld. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, met snelle communicatie en meedenken met de klant. De levering is meestal op tijd, flexibel en betrouwbaar geregeld, wat als zeer prettig wordt ervaren. Klanten waarderen het grote gemak doordat alles compleet wordt geleverd en opgehaald, waardoor zij weinig hoeven te regelen of schoon te maken. Het bestellen verloopt eenvoudig en gebruiksvriendelijk en afspraken over levering en ophalen worden doorgaans nagekomen. Er zijn incidenteel opmerkingen dat bepaalde producten, zoals salade of stokbrood, op waren, waardoor de hoeveelheid soms als net niet voldoende werd ervaren.

ReviewsBarbecue.nl

Fantastisch!

Fantastisch geregeld, je hoeft nauwelijks wat voor te bereiden! Zouden het zo nog een keer doen, ook de kwaliteit van het eten was top!

Antwoord van Barbecue.nl

Wat fijn om te horen dat alles zo fantastisch geregeld was en dat je weinig voor hoefde te bereiden! Bij A-Z doen we er alles aan om onze kwaliteit hoog te houden en het jou zo makkelijk mogelijk te maken. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te mogen zijn! - Arno
Alles was lekker en voldoende en bezorging op vakantiepark was heel prettig en makkelijk.

Antwoord van Barbecue.nl

Wat fijn om te horen dat alles lekker was en dat de bezorging op het vakantiepark je goed is bevallen! Bij A-Z vinden we het belangrijk dat je niet alleen geniet van onze producten, maar ook van een soepele en prettige service. Bedankt voor je vertrouwen in A-Z, we hopen je snel weer te mogen verrassen! - Arno
Was allemaal lekker ook de servis als ik weer doe beste het bij jullie

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je positieve reactie! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. Tot de volgende keer! - Linda
Bezorg service op de camping! Ideaal met een groep camperen en dan op de afgesproken tijd en plaats alles geleverd krijgen Alles was top geregeld

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi! Wat leuk om te horen dat de bezorgservice van A-Z op de camping zo goed bevallen is. Wij vinden het belangrijk dat alles soepel en op tijd geregeld wordt, zodat jullie optimaal kunnen genieten met de groep. Fijn dat alles naar wens was! Veel plezier met de volgende keer weer! -Jonah
Gebruisvriendelijke online manier van bestellen, fijne service en lekker eten.

Antwoord van Barbecue.nl

Super bedankt voor jouw fijne review! Bij A-Z vinden we het heel belangrijk dat bestellen makkelijk en aangenaam is, en dat jij kunt genieten van lekker eten met goede service. Het is geweldig om te horen dat alles naar wens was. We hopen je snel weer te zien! - Arno
Goede afspraken met betrekking tot bezorging. Is uiteindelijk wel goed opgelost( overigens mede door een externe bezorger) Verder was deze keer de biefstuk op de spiesjes bijzonder taai !

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring met de levering. Fijn dat het uiteindelijk goed geregeld is, ondanks de situatie met de bezorger. Jammer om te horen dat de kwaliteit van de biefstuk deze keer niet aan je verwachtingen voldeed. Ik ga het doorzetten naar onze kwaliteitsafdeling. We hopen je bij een volgende bestelling een betere ervaring te kunnen bieden. - Arno
Enkel de bezorgtijd zou ik het liefst op de dag zelf kunnen bepalen bijv dag deel smorgens of smiddags

Antwoord van Barbecue.nl

Hallo! Bedankt voor je positieve reactie en waardevolle feedback. In het vervolg kun je altijd gebruik maken van onze voorkeurstijden, zo kun je toch nog een tijdvak kiezen waarin wij de spullen komen leveren! Fijne dag verder! - Jente
Komen afspraken na. Was heerlijk en voldoende. Prima barbecue.

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je fijne review! Bij A-Z vinden we het heel belangrijk om afspraken na te komen en zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijke barbecue. We zijn blij dat het goed bevallen is! Hopelijk tot de volgende keer! - Arno

De hamburgers zijn bijzonder goed.

De hamburgers zijn van bijzonder goede kwaliteit. Eigenlijk is alles heerlijk en voldoende, een echte aanrader.

Antwoord van Barbecue.nl

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fantastisch om te horen dat je zo van onze hamburgers en de rest van ons aanbod geniet. We waarderen je aanbeveling enorm! Tot snel bij A-Z! - Inge
Alles prima geregeld en van goede kwaliteit

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je positieve review! Het is fijn om te horen dat alles soepel verliep en dat de kwaliteit je goed is bevallen. We doen ons best om je telkens weer een fijne ervaring te bieden. Hopelijk tot snel weer! - Arno
Heerlijk eten en goed functionerende bbq.

Antwoord van Barbecue.nl

Wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van het eten en dat de bbq naar wens werkte. Hopelijk tot een volgende keer! - Linda
Goed verzorgd en alles volgens afspraak!

Antwoord van Barbecue.nl

Wat fijn om te horen dat alles netjes geregeld was en dat alles volgens afspraak verliep. We zijn blij dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met A-Z. Hopelijk tot ziens! - Arno
Perfect, alles tot in de puntjes verzorgd en smaakvol! Hier gaan we vaker een bbq bestellen!

Antwoord van Barbecue.nl

Wat fijn om te horen dat jullie genoten hebben van de barbecue! Bedankt voor de positieve beoordeling! Tot de volgende BBQ! - Maya
Lekker goed verzorgd en ruim voldoende!

Antwoord van Barbecue.nl

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de verzorging en hoeveelheid! Tot de volgende keer. - Linda
Alles is netjes verpakt en aangeleverd. Het eten was super lekker.

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je fijne review. Bij A-Z zorgen we ervoor dat alles netjes verpakt en vers geleverd wordt, zodat jij kunt genieten van super lekker eten. We vinden het geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en kwaliteit. We hopen je snel weer te zien! - Arno

AZ Barbeque ontzorgd

AZ Barbeque heeft prima kwaliteit voor een schappelijke prijs. En… je wordt geheel ontzorgd.

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi! Bedankt voor je positieve reactie! Bij A-Z streven we ernaar om BBQ’s van topkwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs, en het is fijn om te horen dat jij dat ook zo hebt ervaren. Ontzorgen staat bij ons altijd centraal, zodat jij volledig kunt genieten van het moment. Tot de volgende keer! Jonah
Keurig optijd geleverd en opgehaald. Was allemaal heerlijk.

Antwoord van Barbecue.nl

Hallo! Wat fijn om te horen dat alles op tijd werd geleverd en opgehaald, en dat het ook nog heerlijk smaakte! Bij A-Z doen we ons best om jou altijd de beste service en kwaliteit te bieden. Tot de volgende keer bij A-Z!
Alles prima geregeld en het eten was voortreffelijk!

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en je genoten hebt van het eten! Bij A-Z doen we ons best om elke keer weer goede service en kwaliteit te leveren. Jouw positieve ervaring betekent veel voor ons. - Finn

Betrouwbaar en lekker

Mooie keuzemenus. Levering precies op de afgesproken tijd.

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi! Bedankt voor je positieve reactie! Bij A-Z vinden we het belangrijk om jou niet alleen mooie keuzemenu’s te bieden, maar ook betrouwbaarheid in onze leveringen. Fijn om te horen dat alles precies op tijd geleverd werd, daar doen we het voor. Tot de volgende keer! - Jente
Vlotte levering en ophaling, 2 vriendelijke chauffeurs, lekker assortiment en meer dan voldoende, fijn dat wij niets moesten afwassen 👍

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je positieve woorden over A-Z! We zijn blij dat onze vlotte levering en het vriendelijke team goed hebben bijgedragen aan jouw ervaring. Fijn om te horen dat het assortiment naar wens was en dat je genoot van het gemak zonder afwas. We blijven ons inzetten om dit iedere keer weer waar te maken. Tot de volgende keer! Jonah

Met A-Z Barbecue Service wordt samen eten lekker makkelijk. In ons assortiment vind je alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue. Wil jij barbecueën zonder uren in de keuken te hoeven staan? In o...