touwbestellen.nl- Logo - Beoordelingen

touwbestellen.nl

220 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.381 beoordelingen in totaal

15 jan 2024
Snelle service en goed bereikbaar. Ik had vooraf contact opgenomen om e.e.a. door te spreken en kreeg netjes antwoord. En wat ik zelf erg belangrijk vind: het bedrijf komt echt uit Nederland. Niet dat je denkt bij een Nederlands bedrijf te bestellen om ver okgensnye.moeyen concluderen dat het uit China komt. En als laatste: het product wat ik heb ontvangen is erg goed. 5 sterren dus!

14 dec 2023
De maatwerk rvs staalkabel viel me tegen. De rvs puntkous met koper geklemd is klein. Hier gaat nog geen pen van 15 mm doorheen.

Beoordelingen voor touwbestellen.nl

9 okt 2024

Een tevreden klant.

Ofschoon het maar om een kleine bestelling ging werd ik professioneel door het grote aanbod aan touwen geleid en kreeg ik een op maat gemaakte oplossing. Communicatie en aflevering verliepen soepel en voorspoedig. Eenmaal thuis voldeed het product aan hetgeen dat was beloofd. Ik kan deze zaak van harte aanraden.
2 okt 2024

Alles heel normaal en dat is goed

Geen bijzondere ervaring maar gewoon bestellen en bestelling correct en snel ontvangen. Geen enkele klacht
BH
10 okt 2024

prima

goede touwen, snelle levering, duidelijke info, waar voor je geld :-)
SW
sjaak w.
Westervoort
12 okt 2024
Makkelijk en eenvoudig te bestellen
Dat ik sen kreeg wat ik had besteld
2 okt 2024
Snelle levering, en goede kwaliteit
15 okt 2024
16 okt 2024
15 okt 2024
7 okt 2024
10 okt 2024
Had 12mm besteld kreeg 16 mm uiteindelijk lukte het maar was onnodig!!
Antwoord van touwbestellen.nl
14 okt 2024
Beste, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw bestelling van het henneptouw met een dikte van 12mm. We hebben uw bestelling zorgvuldig getraceerd en onderzocht. Het touw dat u ontvangen heeft, is afkomstig uit een specifieke batch, en we hebben het nagemeten met een touwdiktemeter. Hierbij kwamen we op een diameter van 12,6 mm. We begrijpen dat u een verschil van 16 mm heeft gemeten, wat wij als behoorlijk groot beschouwen voor dit type touw. Natuurtouw, zoals henneptouw, kan qua dikte enigszins variëren. Dit komt door de structuur en de samenstelling van de garens die we van onze toeleveranciers ontvangen. Het is ook belangrijk om te weten dat geslagen (gedraaid) touw altijd onder spanning en op een afstand van minimaal 1 meter vanaf het uiteinde moet worden gemeten voor een nauwkeurige meting. We begrijpen dat dit wellicht niet het antwoord is waar u op gehoopt had, maar hopen dat deze uitleg u meer inzicht geeft in het product. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Touwbestellen.nl Floris