Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De effectiviteit en kwaliteit van de producten worden gewaardeerd, en de meeste klanten vinden de producten eenvoudig aan te brengen of te gebruiken. Ook wordt de behulpzame en vriendelijke klantenservice vaak positief genoemd. Sommige klanten ervaren echter teleurstellingen over de werking van de producten of zijn kritisch op de langdurige werking. Daarnaast vonden enkelen het lastig om de producten te gebruiken. Er zijn klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice en overmatige communicatie na aankoop, vooral door veel e-mails of statusupdates.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsNanocoating.nl
Werkt uitstekend, een zwaar vervuilde buitenhaard bijna helemaal schoongemaakt.
Beste Frank,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van je review en de positieve beoordeling van Nanocoating.nl.
Erg fijn om te lezen dat de producten van ons zo goed worden ervaren. Wij werken iedere dag hard om ons assortiment aan te laten sluiten met de uitdagingen waar onze klanten tegenaan lopen.
geweldig materiaal prachtig resultaat
Beste Christine,
Wat fijn om te lezen dat je onze nanocoatings zo goed hebt ervaren.
Goede 1e indruk
Eea lijkt erg goed te werken - maar de behandeling
Beste Henk,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze nanocoatings!
Super snelle service
goed spul, wel prijzig
Beste Ria
Wat fijn om te lezen dat de producten zo goed worden ervaren. Qua prijzen die wij hanteren proberen wij hier zo goed mogelijk een middenweg te vinden. Als wij het goedkoper kunnen aanbieden, zullen wij dit zeker doen.
Supper snelle levering.
Beste Cor,
Erg fijn om te lezen dat je onze dienstverlening zo goed hebt ervaren.
Vincent & Daan - Team Nanocoating.nl
Snel geleverd en werkt goed
Beste Wim,
Erg fijn om te vernemen dat je onze dienstverlening, nanocoatings en nanoreinigers zo goed hebt ervaren.
Vincent & Daan - Team Nanocoating.nl
De tegelreiniger en coating gebruikt. Makkelijk in gebruik, tegels mooi schoon en de coating werkt perfect.
Beste Dineke,
Wat fijn om te lezen dat je onze producten zo goed hebt ervaren!
Vincent & Daan - Team Nanocoating.nl
Snelle reactie en verzending. Het product is ook super
Beste Caro,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven en voor je positieve beoordeling van Nanocoating.nl.
Wat fijn om te lezen dat je onze dienstverlening en producten zo goed hebt ervaren. We doen er alles aan om ons assortiment zo goed mogelijk te laten aansluiten op de uitdagingen van onze klanten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedere bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden.
Ook via de chat proberen we vragen snel en adequaat te beantwoorden. Of het nu gaat om een lopende bestelling, advies over het aanbrengen van onze producten, of wanneer iets toch niet helemaal naar wens is: we helpen graag.
Vincent & Daan
Team Nanocoating.nl
Excellent!
Beste Sven,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent!
Vincent & Daan - Team Nanocoating.nl
Verwijderd oude was uitstekend.
Beste Tom,
Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze NC Nano-autolijn!
Coating werkt prima 👍🏻
Beste Marinus,
Erg fijn om te lezen dat je onze steencoating zo goed hebt ervaren!