lyko.com/nl- Logo - Beoordelingen

lyko.com/nl
Beoordelingen:

1.087 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.067 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een parfum besteld die aanzienlijk goedkoper was dan waar dan ook. Ik ontving echter een bus haarlak. Klacht ingediend en daarop werd zeer snel en adequaat op gereageerd. De toon in de email daarover vanuit Lyko was echt super vriendelijk en begripvol. De parfum was er zeer snel alsnog en de bus haarlak kon ik houden. Fouten kunnen altijd gemaakt worden, maar alleen goede bedrijven laten dan zien wat ze waard zijn. Lyko heeft voor deze actie mijn waardering!

de meest kritische beoordeling

8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg slecht bij 2 zendingen zat het mengflesje er niet bij. En bij 1 product stond een doos afgebeeld, kreeg ik 2 potten en wederom niks om het mee in het haar te krijgen. Ik ben hierdoor mijn vertrouwen verloren in jullie dus heb alled weg kunnen gooien. Willen jullie mij nog als klant, zou ik het respecteren wanneer jullie 2 verpakkingen van diep blauw(compleet) opsturen. Ik heb nogal lang haar, dus verbruik altijd 2 verpakkingen. Mochten jullie dat doen, heb ik daar respect voor! Met vriendelijke groet, M. Voskuil
MV
Monique V.
Nieuw Vennep
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lyko.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte afhandeling en perfect geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbaar, kwaliteit/prijs naar wens.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
WW
wilma w.
zwolle
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede acties en een snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
22 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en prijs/kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima geregeld en mooi op tijd
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Alles altijd keurig geregeld

Alles altijd keurig geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
GO
Gerard O.
Ten Boer
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne goede dienst verlening.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed en redelijk snel
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
27 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
27 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn en snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
22 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig service
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima verzorgd
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
22 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
27 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
HG
Helen G.
Almelo
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne crème
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
9 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
RE
Rachid e.
Amsterdam
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
top
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ja
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden