lyko.com/nl

5.022 reviews in totaal

5.022 beoordelingen sinds 29 sep 2021

Gecertificeerd sinds: 17 nov 2021
lyko.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering. Ook de scherpe en betaalbare prijzen worden vaak genoemd als voordeel. De klantenservice wordt doorgaans als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Het brede en interessante assortiment, met unieke of moeilijk verkrijgbare producten, valt in de smaak. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak geprezen. Klanten waarderen ook de nette en vaak duurzame verpakking van hun bestelling. Toch geven sommige klanten aan dat er af en toe vertragingen of langere levertijden zijn.

Reviewslyko.com/nl

Prijs/kwlaiteit is prima, goed verpakt, op tijd geleverd, goede info.

Antwoord van lyko.com/nl

Heel erg bedankt voor je mooie review! 💗 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de zorgvuldige verpakking, de snelle levering én de informatie rondom je bestelling ✨ We worden ontzettend blij van dit soort feedback! Hopelijk mogen we je bij je volgende bestelling opnieuw blij maken💕
het zou de 21e bezorgd worden, maar was bijna een week eerder top

Antwoord van lyko.com/nl

Bedankt voor je review! 🥰 Wat fijn om te horen dat je bestelling zelfs bijna een week eerder is aangekomen dan verwacht! We zijn blij dat alles zo vlot is verlopen 💕 Veel plezier met je bestelling! ✨
Goed contact met klantenservice. Behulpzaam.

Antwoord van lyko.com/nl

Wat fijn om te horen! 💕 Bedankt voor je lieve woorden. We vinden het super dat je zo tevreden bent over ons klantenservice en dat we je goed hebben kunnen helpen. We staan natuurlijk altijd met plezier voor je klaar! ✨
Exact op de verwachte datum geleverd! Top.

Antwoord van lyko.com/nl

Bedankt voor je review! 💗 We zijn blij dat alles volgens plan is verlopen. We hopen dat je net zo tevreden bent met je bestelling als met de levering! 🥰 Tot ziens bij LYKO! ✨
Voor de 2e keer besteld en het is snel geleverd verder goeie prijs

Antwoord van lyko.com/nl

Bedankt voor je vertrouwen, alweer voor de tweede keer! 💗 We zijn blij dat alles opnieuw snel is verlopen en dat onze prijzen je bevallen ✨ We hopen je nog vaak als klant te mogen verwelkomen! 💛
I love Lyko ❤️ there's always something lovely and interesting to find

Antwoord van lyko.com/nl

Aww, thank you! ❤️ It makes us so happy to know that you can always find something lovely and interesting at LYKO ✨ Wishing you lots of beautiful discoveries with every future shopping trip! 🥰💗
Bezorging goed gegaan, scherpe prijs, ben tevreden!

Antwoord van lyko.com/nl

Heel fijn om te horen! 💗️ We zijn blij dat alles zonder problemen is aangekomen en dat je tevreden bent met je aankoop. We hopen dat je er veel plezier van zult hebben en dat het product je nog lang zal bevallen! 😍️✨
Goede producten en erg snelle levering. TOP gewoon‼️👍

Antwoord van lyko.com/nl

Wat ontzettend leuk om te lezen! 🥰 Van zulke berichten worden we helemaal blij 💕 We hopen dat je volgende bestelling opnieuw voor een glimlach zorgt! 📦✨
Makkelijk te bestellen en vlotte correcte afhandeling.

Antwoord van lyko.com/nl

Bedankt voor je mooie review! 💗 Wat fijn om te horen dat het bestellen zo gemakkelijk ging en dat alles snel en soepel is verlopen ✨ Daar worden we blij van! 🥰 We hopen je bij je volgende bestelling weer net zo goed van dienst te mogen zijn 💕
Snelle levering en prima product, gebruik het al jaren

Antwoord van lyko.com/nl

Bedankt voor je mooie review! 💕 Wat fijn om te horen dat je al jaren voor dit product kiest en dat ook je bestelling deze keer weer snel en soepel is verlopen 💗🛍️ We hopen je nog vaak terug te mogen zien in onze webshop! 😊
M V
marianne v.
Producten komen netjes aan, duurt wel heel erg lang, maar dat wordt ook vermeldt. Helaas geen proefmonstertje(s)!

Antwoord van lyko.com/nl

Bedankt voor het delen van je review! 💗 We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de staat waarin onze producten bij je aankomen. We blijven onze diensten voortdurend verbeteren, zodat bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten kunnen worden bezorgd 📦✨ We hopen dat we je bij je volgende bestelling positief kunnen verrassen!
Het was een goede en snelle levering.

Antwoord van lyko.com/nl

Wat fijn om te horen! 💗📦 We worden er helemaal blij van dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met je bestelling! ✨😊
Niks bestelling is geleverd. Goed service

Antwoord van lyko.com/nl

Bedankt voor je review! 💕 We zijn blij dat je pakketje veilig is aangekomen - nu is het tijd voor het leukste gedeelte: het ontdekken van nieuwe favorieten! ✨🛍️ We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer bij ons te zien! ✨
Top en mooie prijs
Goede site, leuke aanbieding!! Verzenden duurt wat langer, maar het is het waard 🤩

Antwoord van lyko.com/nl

Bedankt voor je lieve review! 💗 We zijn blij dat onze aanbiedingen je bevallen en dat je ondanks de iets langere levertijd tevreden bent over je aankoop bij ons! We blijven voortdurend werken aan het verbeteren van de levertijden en hopen je binnenkort positief te kunnen verrassen met een nog snellere levering ✨ We hopen dat je nog vaak iets leuks bij ons vindt! 💕
ruime sortering, mooie prijs. En snelle bezorging!!!

Antwoord van lyko.com/nl

Heel erg bedankt voor je mooie woorden! 💗 We zijn blij dat we een goede indruk op je hebben kunnen maken ✨📦 We vinden het geweldig als een bestelling zo mooi uitpakt: fijne producten gevonden, een goede prijs én een pakketje snel bij je thuis! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer! 🥰
Z S
Zita S.
Mooie producten blij met mijn aankoop . Verzending duurde erg lang misschien kan dat sneller.

Antwoord van lyko.com/nl

Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de gekochte producten 😊 We werken voortdurend aan het verbeteren van onze verzendprocessen en hopen je bij je volgende bestelling een nog snellere levering te kunnen bieden. We hopen dat de producten je veel plezier zullen geven en dat we je binnenkort opnieuw mogen verwelkomen in onze webshop 💕
De prijs en het artikel

Antwoord van lyko.com/nl

Bedankt voor je review! 💗 Fijn om te horen dat zowel het product als de prijs je goed zijn bevallen! ✨ We hopen dat je er veel plezier van hebt en je snel weer in onze winkel te mogen verwelkomen 🛍️🤗️
Niets op aan te merken

Antwoord van lyko.com/nl

Bedankt voor je review! 💗 Wat fijn om te lezen dat alles helemaal naar wens was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij LYKO! 🛍️
Heel snel verzonden

Antwoord van lyko.com/nl

Bedankt voor je review! 💗 We doen ons best om onze pakketten zo snel mogelijk bij onze klanten te laten bezorgen. Zulke woorden maken ons ontzettend blij! 🥰 Tot de volgende bestelling! ✨🛍️

Wij zijn de haar- en schoonheidsspecialisten uit Zweden die ernaar streeft onze klanten de beste shopervaring en de grootste variatie aan producten te bieden. We willen het gevoel geven dat schoonheid...