Easytoys.nl- Logo - Reviews

Easytoys.nl

7.001 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.951 reviews in totaal

Easytoys.nl- Logo - Reviews

Easytoys.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Easytoys.nl. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de behulpzame, vriendelijke klantenservice. Het brede assortiment met ruime keuze wordt gewaardeerd, evenals de discretie bij levering. Ook wordt de website als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren. Er zijn echter ook punten van verbetering, zoals klachten over vertraagde bezorging, problemen met de bezorgdienst en soms defecte producten of producten die niet aan de verwachtingen voldoen. Enkele klanten merken op dat verpakkingen herkenbaar of beschadigd kunnen zijn, en soms als te groot of inefficiënt worden ervaren, wat leidt tot materiaalverspilling of ongemak. Daarnaast zijn er opmerkingen over ontbrekende varianten of maten in het assortiment en over de zoekfunctionaliteit of het gebruiksgemak van de website.

Reviews voor easytoys.nl

Snelle en discrete levering, goede klantenservice & een ruim assortiment met prettige producten voor zowel de kleinere als grotere portemonnee.
Antwoord van Easytoys.nl
Bedankt voor je positieve review en heel veel plezier gewenst met je bestelling! 💛
Duidelijke website en een zeer snelle anonieme levering
Niet zwaar dat is fijn. Fijne vibratie
Snel geleverd, goede prijs, groot assortiment.
Produkt voldoet aan beschrijving en wensen
heel duidelijke uitleg,bestaan erook speeltjes voor bi-mensen?of is dat een onzinnege vraag.. groeten, paul hommerson
Antwoord van Easytoys.nl
Bedankt voor je review. Mocht je vragen hebben en/of advies nodig hebben neem gerust contact met ons op. https://support.easytoys.nl/hc/nl/#contact-blocks
Snelle service en discreet verpakt

productkwaliteit gecombineerd met goede klantenservice

Productkwaliteit, goede internetsite en fijne probleemoplossing.
Antwoord van Easytoys.nl
Wat fijn dat alles zo goed is bevallen, van het product tot aan de service eromheen. We proberen het hele plaatje te laten kloppen, dus dit is super om terug te krijgen. Tot de volgende keer, je bent altijd welkom! Groetjes, Adriën

Top zoekfunctie!

Bestellen was heel makkelijk door de goed werkende zoekmachine (wat bij veel andere websites echt matig is). De producten die ik kocht, zijn ook naar tevredenheid. Merk op zich weinig van het verwarmende effect van het glijmiddel, maar glijen gaat als een malle ;-)
Antwoord van Easytoys.nl
Dank je wel voor je leuke review! Geniet van je bestelling en hopelijk tot snel weer in onze webshop!

Playtime !

Omschrijvingen van de producten zijn goed en het leveren snel
Antwoord van Easytoys.nl
Kijk, dat is hoe we het graag zien: goed geïnformeerd én snel in huis. Bedankt voor je mooie review! We hopen je binnenkort weer terug te zien in onze shop! Groetjes, Adriën

Goed gedaan!

Product conform omschrijving en tijdig geleverd
Snel bezorgd en prima product
Goede en snelle levering
Uhm het is meteen gelukt toen we het gebruikte… ;)
Snelle verzending, discreet verpakt

Alles is goed en snel thuis. Misschien wat kleinere verpakkingen. .

Alles is goed en snel thuis
Antwoord van Easytoys.nl
Snel geleverd en alles helemaal in orde, dat klinkt als een geslaagde bestelling 😄 Dankjewel voor je leuke review! We zien je graag nog eens terug in onze shop voor een volgend spannend pakketje. Groetjes, Adriën

prima

2 producten besteld voor prima prijs, snel geleverd volgens verwachting
Antwoord van Easytoys.nl
Dankjewel voor je berichtje. Superfijn dat je een goede deal gescoord en het netjes is geleverd zoals beloofd! Veel plezier met je aankoop en kom gerust nog eens snuffelen, er staat altijd wel iets moois voor je klaar! Groetjes, Adriën
Snelle en correcte afhandeling en fijn speelgoed ;)
Snelheid van leveren en van oplossen van product issue.
Fijne website, makkelijk te navigeren. Wat ik wel apart vond is dat het artikel wat ik op het oog had de normale prijs was, maar andere kleuren van hetzelfde product waren in de aanbieding. Ik heb een behoorlijke uitgave gedaan, een klein presentje had het afgemaakt
Antwoord van Easytoys.nl
Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat je onze website prettig en makkelijk vindt om te gebruiken, daar doen we ons best voor.😊️ Dat sommige kleuren van hetzelfde product een andere prijs hebben, kan te maken hebben met acties of de beschikbare voorraad per variant. Wat betreft een extra presentje: we kiezen er bewust voor om die niet standaard mee te sturen. In deze branche wordt dat niet altijd gewaardeerd, en we geven je liever een leuke korting zodat je zelf kunt kiezen waar je blij van wordt. Dank je wel voor het delen van je ervaring. Hopelijk heb je ondertussen al volop plezier van je aankoop, en ben je natuurlijk altijd welkom om weer even rond te neuzen.😁️ Met vriendelijke groet, Adriën