Easytoys.nl- Logo - Reviews

Easytoys.nl

7.001 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.951 reviews in totaal

Easytoys.nl- Logo - Reviews

Easytoys.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Easytoys.nl. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de behulpzame, vriendelijke klantenservice. Het brede assortiment met ruime keuze wordt gewaardeerd, evenals de discretie bij levering. Ook wordt de website als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren. Er zijn echter ook punten van verbetering, zoals klachten over vertraagde bezorging, problemen met de bezorgdienst en soms defecte producten of producten die niet aan de verwachtingen voldoen. Enkele klanten merken op dat verpakkingen herkenbaar of beschadigd kunnen zijn, en soms als te groot of inefficiënt worden ervaren, wat leidt tot materiaalverspilling of ongemak. Daarnaast zijn er opmerkingen over ontbrekende varianten of maten in het assortiment en over de zoekfunctionaliteit of het gebruiksgemak van de website.

Reviews voor easytoys.nl

Het gemak en snelheid van levering en de discretie.

Ik ben happy inclusief het end...

Producten zoals omschreven en snelle levering. Happy!
Antwoord van Easytoys.nl
Happy klanten = happy wij, zo simpel is het!😄  Super dat alles klopte en dat je niet lang hoefde te wachten, geniet ervan en hopelijk tot snel voor een nieuwe ronde happiness! Groetjes,  Adriën
alles prima in orde
Discrete levering prima product
Het is een super goeden en snelle levering. Bedankt
Top. Werd super goed geholpen toen mijn product defect was
Antwoord van Easytoys.nl
Ah, jammer van het defect, maar gelukkig hebben we het goed voor je kunnen oplossen! Fijn dat je onze service zo hebt ervaren. We helpen je de volgende keer net zo graag weer.😊 Groetjes, Adriën
Snelle service!
Goed,snel en duidelijk.
Materiaal werkt en doet wat het moet doen. Klopt met gegeven omschrijving.
Bestel proces gaat makkelijk. Levering discreet en snel.

Oordeel na eerste gebruik

Het is jammer dat hij niet wat harder is en wij (hetero koppel) hadden hem graag samen willen proberen (vagina-anus) dat moet denken wij wel lukken, want hij kan buigen en de gebogen houding vast houden Maar hij kan niet zo ver buigen dat een vrouw hem in zowel haar anus als vagina kan doen
Antwoord van Easytoys.nl
Bedankt voor je productreview! Dit staat inderdaad ook al aangegeven in de reviews op de website, maar wellicht kunnen we dit nog duidelijker vermelden in de omschrijving. Fijn om te horen dat je wel erg tevreden bent over onze discrete levering en goede service. Groetjes, Victor
Zeer snelle en nette levering
Snelle bezorging
Onderdeel ging vrij snel stuk een rubbertje voor om de penis. Voor het overige prima product.
Antwoord van Easytoys.nl
Dat is natuurlijk zonde als een onderdeel zo snel kapotgaat. Gelukkig zijn er voor dit product losse rubbertjes verkrijgbaar. Neem daarvoor gerust even contact op met onze klantenservice, dan kijken we graag met je mee. Je ervaring met het product zelf kun je trouwens ook delen via de productreviews. Daar helpt het andere klanten vaak enorm mee. 😉 Groetjes,  Adriën
Producten zijn top maar je moet niet op de zit zetten dat voor een bepaalde tijd besteld, het product er de volgende dag wordt bezorgd. Als 2 keer een product besteld en elke keer geleverd na ruim 2 dagen. Erg slecht
Antwoord van Easytoys.nl
Bedankt voor je review. Vervelend dat de levering niet goed is verlopen. Wij doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te versturen en streven naar levering de volgende werkdag. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorging zodra het pakket bij de vervoerder ligt. Dank voor je feedback.
ik heb een dikdo met zuignap besteld, maar die zuignap werkt niet (inmiddels vastgeschroefd). meer duidelijkheid over afmetingen; nu lastig te zien, dus opnemen in beschrijving
Antwoord van Easytoys.nl
Dat is niet helemaal hoe het hoort… 😕 Een zuignap moet gewoon plakken zonder extra kluswerk. Snap dat dit niet de ervaring is die je verwachtte. De afmetingen staan vermeld bij de specificaties (kopje “maten”), maar dank je voor de feedback, we begrijpen dat het soms wat duidelijker in beeld mag. Excuses voor het ongemak en als we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons weten :-).  Groetjes, Adriën
Bestelling is discreet en op tijd ontvangen
Het glijd er lekker soepel in