Easytoys.nl

24.767 reviews in totaal   7.012 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

7.012 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, discrete en betrouwbare levering. De discrete verzending en verpakking worden vaak geprezen. De hoge kwaliteit van de producten valt in de smaak en het ruime, gevarieerde assortiment spreekt veel klanten aan. Ook wordt de behulpzame en snelle klantenservice gewaardeerd, vooral bij problemen of retouren. Daarnaast wordt de gebruiksvriendelijke website als positief ervaren en verloopt ruilen of retourneren meestal soepel. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of problemen met de bezorgdienst, met name bij PostNL. Er zijn regelmatig teleurstellingen over specifieke artikelen of productcategorieën. Daarnaast melden enkele klanten technische verbeterpunten en onduidelijkheden bij productspecificaties op de website. Teleurstelling kan ontstaan wanneer retourneren niet mogelijk is vanwege hygiëneredenen.

ReviewsEasytoys.nl

Levering goed. Plezier van speeltjes minder

Hoewel het duidelijk is, dat je gebruikte speeltjes, niet terug kan sturen, is het soms wel jammer. Zo heb ik een aantal speeltjes waar ik achteraf gezien, niet tevreden over ben. Het bracht niet het plezier, waarop ik gehoopt had. Sommige heb ik zelfs gewoon weggegooid. Natuurlijk zijn er ook producten waar ik wel tevreden mee ben. Dus vandaar een "Goede" score. De levering is keuring op tijd. Nette blanco doos. Precies wat ze beloven.
Fijne webshop, artikelen direct leverbaar, ondergoed dat niet in de winkel te koop is. Net als de body ketting met Swarovski en bijpassende teen/enkelbandje ook met Swarovski. Op de sieraden flinke korting gekregen

Oxballs - Cock-B Bulge Cockring Black eerste uur fantastisch

Ik bestelde Oxballs - Cock-B Bulge Cockring Black, zag het helemaal voor me: de dikke ring met verdikking die m'n ballen, wat zouden opstuwen, met mijn lul pront naar voren die natuurlijk ook zelf meewerkte door net wat meer op te zwellen (kan ook de eerste opwinding geweest zijn) Daarna die 'net ietsje meer' bulge. Prima, helemaal naar wens. Maar na een uurtje voelde het niet lekker meer, ff volhouden zat er ook niet meer in. De siliconenring is te hard in de lies. Zou van zachter materiaal moeten zijn, een variant op de bh, een ph dus, of een lh. Als ik naar het eerste succesvolle uurtje kijk, moet dat met een zachtere soepelere siliconen Bulge Cockring een heerlijk ontspannen gevoel zijn, daarmee rond te lopen. Artikelnummer: E33859 Kleur: Zwart

Antwoord van Easytoys.nl

Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat het effect in het begin precies was wat je zocht. Deze cockring is ontworpen om het pakket wat extra naar voren en omhoog te duwen voor dat typische bulge-effect. Omdat het model wat dikker is aan de basis en stevig moet blijven zitten, kan het voor sommige mensen na langere tijd wat minder comfortabel aanvoelen. Cockrings zijn daarnaast meestal bedoeld om niet al te lang achter elkaar te dragen. Af en toe even een pauze nemen kan helpen om het comfortabel te houden. Groetjes, Adriën
Bleek dat een speeltje er niet was. Wat dus voor vertraging had kunnen zorgen. Geen mail over gehad kwam er zelf achter. Collega van u zei dat haal ik dat er wel uit en laat de rest gewoon doorgaan. Na enkele dagen gebeld waar het bleef. Bleek dat alles van gecanceld. Spullen wederom moeten bestellen. Weet niet of de volgende bestelling wel via u gaat. Weet dat u daar niet wakker van ligt, maar neem het mee ter lering en vermaak. Mvrgr. Gert.

Antwoord van Easytoys.nl

Oei Gert, hier is duidelijk iets misgegaan en dat had natuurlijk niet zo moeten lopen. Dat je zelf moest ontdekken dat een artikel niet leverbaar was en vervolgens ook nog opnieuw moest bestellen, begrijpen we dat dit behoorlijk frustrerend is geweest.😟️ Dit is niet hoe we normaal werken en daarom vinden we het extra jammer dat je deze ervaring hebt gehad. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. We nemen je feedback mee om herhaling te voorkomen en hopen dat we je in de toekomst alsnog een betere ervaring kunnen bieden! Groetjes, Adriën

Snelle juiste levering, website kan beter

Snelle levering, goede anonieme verpakking. Website heeft verbeterpotentieel, moet nu erg veel scrollen waarbij steeds handmatig de rest opgehaald moet worden.op mobiel wordt je na het drukken ook onderaan de pagina geplaatst en moet je omhoog scrollen om de nieuwe producten te zien.

Antwoord van Easytoys.nl

Mooi om te lezen dat je tevreden bent over de levering en de verpakking. Dank je ook voor je eerlijke feedback over de mobiele website.  Zulke opmerkingen helpen ons om te zien waar de ervaring nog nét wat fijner kan We zien je graag weer terug!  Groetjes,  Adriën

Goeie site, leuke speeltjes maar helaas minder vriendelijk voor wat groter geschapen mannen

De site is best wel goed en ze hebben ontzettend leuke speeltjes, helaas is ongeveer 90% van alle speeltjes die ik aanschaf te klein of hebben ze nooit iets in mijn maat, ik ben zelf semi groot geschapen maar dit zorgt er altijd voor dat alle speeltjes helaas teleur stellen. Echter had ik nu ook een speeltje die zich zou moeten focussen op het stimuleren van mij. G-spot en ondertussen mijn ballen zou moeten vibreren of masseren, helaas doet hij geen van beide, hij komt niet over de ballen als hij is ingebracht, en door het cockring gedeelte aan het uiteinde zit hij ook niet op de juiste plek om de gspot te raken, de andere speeltjes waren helaas ook weer tegenvallend… ik heb Opzich best wel een collectie aan speeltjes (rond de €3000 ongeveer) maar er zijn maar 4 speeltjes naast bondage setjes die ik gebruik, de rest ligt helaas te verstoffen of is inmiddels weggegooid

Antwoord van Easytoys.nl

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke verhaal, dat waarderen we echt. We snappen je frustratie heel goed. Als de pasvorm niet klopt, maakt het eigenlijk niet meer uit hoe goed een toy op papier klinkt… dan valt het gewoon tegen. Zeker als je wat groter geschapen bent, kan het lastiger zijn om iets te vinden dat écht goed aansluit en doet wat het belooft. Wat je beschrijft over die combinatie van functies die net niet op de juiste plek uitkomt, is precies zo’n geval waarbij een klein verschil in ontwerp een groot verschil maakt in de praktijk. We denken hierin graag met je mee. Er zijn namelijk wel degelijk opties die beter geschikt zijn voor grotere maten of met een andere positionering werken. Als je wilt, kun je ons altijd even een berichtje sturen, dan kijken we samen gericht naar iets dat wél goed aansluit, zodat je collectie weer wat vaker uit de kast komt.😉 Groetjes, Adriën
Om het nog beter te maken is post nl de pakjes op tijd laten bezorgen. Ik bepaal wanneer het bezorgd moet worden om geen buren lastig te vallen maar dan hebben ze weer geen tijd. Dan komt het weer als ik niet thuis ben. Vervelend

Antwoord van Easytoys.nl

We begrijpen dat het prettig is als een pakketje aankomt op een moment dat het jou goed uitkomt. Zeker als je rekening houdt met je buren, is dat natuurlijk een fijne gedachte😊️. Een gekozen bezorgmoment helpt de bezorgdienst om de route te plannen, maar met de hoeveelheid pakketten die dagelijks onderweg zijn, lukt het helaas niet altijd om ieder gekozen moment precies aan te houden. Gelukkig hebben we met PostNL afgesproken dat onze pakketten niet zomaar bij buren worden afgeleverd, zodat je daar geen rekening mee hoeft te houden. We hopen dat je pakket inmiddels goed is aangekomen en dat je vooral veel plezier hebt van je bestelling!😊 Groetjes, Adriën

Latere verzending, desondanks tevreden

De verzending duurde helaas twee dagen langer dan aangeven. Dat was enigszins teleurstellend. Echter zijn we erg tevreden met de geleverde producten en speeltjes. Na het uitpakken duurde het maar even voordat we ze gingen uitproberen. En dat beviel goed;-)
Ik heb best wat beteld van easytoys. Over het algemeen is het hele goede kwaliteit wat ze verkopen. Wat ik heb gemerkt is de toys met wegwerp batterijen dat die kwaliteit gemiddeld tot matig zijn. De toys zonder batterij of met oplaadbare batterijen zijn erg goed! Gewoon een betrouwbare site, nooit problemen mee gehad. Wel iets kleinere dozen gebruiken, ik kreeg een verhuisdoos binnen terwijl er 4 dingen in zat. Erg onhandig al haal ik het op van een postnl punt haha

Antwoord van Easytoys.nl

Bedankt voor je uitgebreide review en leuk dat je al vaker bij ons hebt besteld! Fijn om te horen dat je over het algemeen zo tevreden bent over de kwaliteit van onze toys. Wat je zegt over producten met batterijen kan inderdaad kloppen. Bij veel artikelen zitten namelijk testbatterijen, zodat je het product meteen kunt uitproberen. Die zijn vaak wat sneller leeg of wat minder krachtig dan nieuwe batterijen, dus met een vers setje merk je meestal al snel verschil. En die grote doos snappen we ook. Onze inpakmachines maken de dozen automatisch op maat voor de bestelling, maar er zit wel een minimaal formaat aan. We verzenden daarnaast bewust geen brievenbuspost, zodat je bestelling goed beschermd blijft én je privacy gewaarborgd is. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen en veel plezier met je aankopen! Groetjes, Adriën

Retour artikel

Een besteld artikel bleek om medische reden, na het lezen van de bijgeleverde beschrijving niet bruikbaar te zijn. Na contact te hebben opgenomen met Easy Toys kon het artikel worden geretourneerd en wordt het geld terug gestort. Prima.

Pocket pussy, mond

En prima ding, werkt goed, makkelijk schoon te maken. Simpelweg prima prijs, prima model. Verdient de 5 sterren. Alleen aan de korte kant voor mijn doen, maar ik ben lang geschapen. Maar dat zou mijn enige minpunt zijn

Antwoord van Easytoys.nl

Deze uitgebreide ervaring verdient eigenlijk een plekje bij de productreviews, zodat andere klanten hem precies tegenkomen wanneer ze dit model bekijken. Fijn dat het product verder zo goed bevalt. Veel plezier ermee en graag tot een volgende ontdekking. Groetjes, Adriën
Goed verpakt en discreet. Moest wel even wachten op pakket, app gestuurd , gelijk beantwoord, top. Bleek dat pakket er al was alleen was er geen bericht van vervoerder gegeven.

Net niet sterk genoeg

Ik vindt het ideal dat je 2 in 1 krijgt. Daarom had ik heb ik hem ook gekocht wanr wou wat nieuws. Maar wel een teleurstelling toen ik erachterkwam dat de boven en onder zijde maar 3 sterktes hebben die “een toon” zijn (dus niet een ritme) Ik vindt de bovenkant wat op je clitoris gaat niet heel sterk, voelde er met de hoogste stand een beetje van. Niet genoeg om ervan te genieten. Daarom wel blij dat de onderkant wel vibreert want dat was wel fijn en genieten. Toch wel jammer van de bovenkant want om die reden had ik hem juist besteld….

Antwoord van Easytoys.nl

Bedankt voor het delen van je ervaring! We snappen heel goed dat dit een tegenvaller was als je juist voor die extra stimulatie hebt gekozen. Iedereen ervaart sterktes natuurlijk anders, dus jammer dat deze voor jou nét niet krachtig genoeg bleek. Je feedback over het product nemen we zeker mee. Wel hoort dit type review eigenlijk meer thuis bij de productreviews die je via e mail kunt invullen, terwijl Trusted Shops meer gericht is op onze webshop en dienstverlening. We hopen dat je volgende aankoop beter in de smaak valt.  Groetjes,  Adriën
The masturbator itself is great and I’m very happy with the quality. However, the mystery gift was a strange choice. The gift I received was intended for couples, which felt a bit random considering there was no information asked about my relationship status or preferences. I understand that it’s supposed to be a surprise, but it would be nice if mystery gifts were at least somewhat relevant to the customer’s order. Other than that, I’m satisfied with my purchase.

Antwoord van Easytoys.nl

Thank you for sharing your experience. We"re happy to hear the main star of the order lived up to expectations. 😊 The mystery gift definitely took its role as a surprise seriously this time. While we can"t promise every mystery item will perfectly match a customer"s order, we do appreciate the suggestion and will keep it in mind. Hopefully your next surprise will feel a little less mysterious. Kind regards, Adriën
Zolang we al bestellen bij easy toys en dat is best wel lang eigelijk, is alles altijd optijd gekomen en de producten voldeden allemaal aan onze verwachtingen. Dus wat mij betreft een dikke 10

Antwoord van Easytoys.nl

Na al die jaren zijn jullie eigenlijk geen klanten meer, maar vaste gasten! 🎉️ En vaste gasten die ons een dikke 10 geven, die koesteren we natuurlijk extra! 🙌️ Heel lief dat jullie dit delen, dankjewel! Groetjes en tot de volgende X! Adriën
R A
Rob A.
bestellen en website zijn goed. Alleen kleine opmerking : op de site staat besteld voor 23:59, dan de volgende dag in huis. Dit is niet zo. Order geplaatst halverwege de avond ( dus voor 23:59 ) maar niet de volgende dag in huis, maar de dag erna.

Zeer tevreden vriendin

Mijn vriendin was na eerste gebruik van de wandvibrator gelijk tevreden. Het hoogtepunt was snel bereikt. We hebben de wandvibrator al meerdere malen gebruikt op vraag van mijn vriendin. Beide zijn we er positief over te spreken!
Anna blokkeerde de eerste aanvraag. Dacht dat het apparaat uit de verpakking was. Niet dus. Heb wat foto's gestuurd wat enige moeite gaf. (mijn onervarenheid) Daarna retourcode. Daarna ging het vlot.

Overzichtelijk maar niet altijd compleet

Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik alleen staan bij artikelen niet altijd de juiste specificaties of helemaal geen. Dat zorgt ervoor dat ik bepaalde producten niet op de gok ga kopen voor redelijk dure prijzen. Voorbeeld hiervan is de diameter en of lengte van dildo's of vibrators.

Super !

Ik heb een bestelling geplaatst en wat bij binnenkomst niet was wat ik zocht. Contact opgenomen met Easytoys (wat heel makkelijk ging) en na het spreken van een zeer prettige medewerkster kreeg ik een retourlabel in mijn mailbox Super ! Kunnen veel webshops nog veel van leren