Easytoys.nl
Beoordelingen:

4.665 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.314 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben sinds kort beginnen te bestellen via easytoys. Wat mij opvalt is dat het contact met de klantenservice erg fijn verloopt! ontzettend fijne medewerkers! die in oplossing denken in plaats van klanten af te schepen wat vaak wel bij andere webshops gebeurd. De site is ook erg duidelijk. Bij elk product staat duidelijk alles aangegeven waardoor de kans dat je iets fout besteld heel klein is. Leveringen is nooit wat fout gegaan. Altijd volgende dag binnen! hiermee onderscheid deze webshops zich van al die andere webshops! Hier ga ik meer bestellen. Hier kunnen veel webshops, met name de grote jongens nog van leren over hoe je je klanten te woord staat en ook echt helpt in plaats klanten te zien als een nr wat hier duidelijk niet gebeurd!

de meest kritische beoordeling

2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik geef aan dat ik het 4 dagen later bezorgd wil hebben maar had gewoon de volgende dag. En tjah, ik zeg het niet voor niks
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Easytoys.nl

 Sorteren  
Relevantie
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geleverde voldoet (nog) niet aan onze verwachtingen. Dit terwijl we een andere versie met veel 'genot' hebben gebruikt.
Beoordeling melden
Antwoord van Easytoys.nl
8 dagen geleden
Bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat de huidige versie niet aan jullie verwachtingen voldoet. Zou je ons wat meer details kunnen geven via e-mail of chat? Wellicht kunnen we iets voor je betekenen. Vriendelijke groet, Adriën
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De bezorging was niet zoals beloofd de volgende dag. Daar meer aandacht. Verder producten voldeden aan de verwachting.
Beoordeling melden
KV
Kimberley V.
Wassenaar
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle verzending, had alles een dag erna al in huis. Verder goed verpakt! Zou hier absoluut weer bestellen!
Beoordeling melden
Antwoord van Easytoys.nl
24 mei 2024
Beste supersnelle ontvanger, Wat fijn om te horen dat onze verzending zo snel als het licht was! We zijn blij dat alles goed verpakt bij je is aangekomen. Bedankt voor je enthousiaste woorden en we kijken ernaar uit je binnenkort weer van dienst te zijn. Vriendelijke groet, Adriën
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een overzichtelijke site met volop keus, bestellen gaat simpel en alles wordt netjes en supersnel afgehandeld.
Beoordeling melden
Antwoord van Easytoys.nl
30 mei 2024
Wat fijn om te horen dat je onze site overzichtelijk vindt en blij bent met het ruime aanbod! Bestellen moet simpel zijn, en we zijn blij dat alles netjes en supersnel is afgehandeld. Echt leuk om te horen dat je net zo enthousiast bent over onze service als wij! 😊 Dank je wel voor je leuke feedback! Vriendelijke groet, Adriën
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle discrete levering Door de goede beschrijving op de website het product gekregen wat ' bevredigend' is!
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne site

Overzichtelijke website, ruim assortiment en woordkeuze in het zoekprogramma. Snelle service, gewoon fijn :)
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en discrete verpakking Alleen als een artikel niet bevalt kan t niet teruggestuurd worden
Beoordeling melden
Antwoord van Easytoys.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en discrete verpakking. Wat betreft het retourneren van artikelen: helaas kunnen hygiëne artikelen, zoals onze producten, om begrijpelijke redenen niet geretourneerd worden als ze eenmaal geopend zijn. Dit is om de gezondheid en veiligheid van al onze klanten te waarborgen. Als je nog vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Adriën
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Leuk aanbod

Spullen worden netjes optijd en discreet bezorgd. Het aanbod is top. Allen de zoek functie vind ik beperkt
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima gedaan Easytoys

Duidelijke uitleg over het product, bestelling snel geleverd en discreet verpakt. En nu spelen maar …… ;-)
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
T is netjes afgeleverd, annoniem verstuurd. Ik heb t nog niet gebruik maar hoop op onvergetelijke momenten
Beoordeling melden
Antwoord van Easytoys.nl
30 mei 2024
Top om te horen dat alles netjes en anoniem is afgeleverd! We hopen dat je bestelling voor die onvergetelijke momenten zorgt. Heb je het nog niet geprobeerd? Nou, de voorpret is ook wat waard, toch? 😉 Veel plezier en laat de magie maar gebeuren! Vriendelijke groet, Adriën
IW
Ivan W.
Diemen
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Aardige assortiment en snel met verzenden. De ideale webshop voor adult games (trouwfeest/jubileum kado!).
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De service was super. 1 apparaat werkte niet naar behoren en kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Top!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

prima

Discreet verzonden, vrij snel ook. Alles naar verwachting. Zitten wel eens goede acties tussen :)
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede klantenservice

Ik had wat hulp nodig omdat er wat dingen mis ging tijdens de bezorging. En ik werd top geholpen.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Easy toys is favoriet !

Snelle service Goede helpdesk Goede site En assortiment.. Easy toys blijft mijn favoriet.
Beoordeling melden
Antwoord van Easytoys.nl
7 dagen geleden
Wat een geweldige review! 🎉 We zijn ontzettend blij om te horen dat EasyToys je favoriet is. Onze snelle service, behulpzame helpdesk, gebruiksvriendelijke site en uitgebreide assortiment zijn er allemaal om jou tevreden te maken. Bedankt voor je trouwe steun en mooie woorden. We kijken ernaar uit om je nog veel meer plezierige ervaringen te bezorgen! Vriendelijke groet, Adriën
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
de dos verkleinen waar de flesjes in zaten deze had zekers meer dan de helft kleiner gekund
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. Nieuw product ontvangen nadat mijn oude stuk was binnen korte tijd. Super!
Beoordeling melden
EB
Elsa B.
Warmond
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goeie prijs,snelle en discrete service. Geen aanmerkingen. En de satisfyer is geweldig!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snel en discreet verzonden, en vaak kortingscodes om gebruik van te maken, top.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en discrete levering, en mooie producten. Dit weekend al plezier van gehad.
Beoordeling melden