Easytoys.nl
Beoordelingen:

4.665 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.314 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben sinds kort beginnen te bestellen via easytoys. Wat mij opvalt is dat het contact met de klantenservice erg fijn verloopt! ontzettend fijne medewerkers! die in oplossing denken in plaats van klanten af te schepen wat vaak wel bij andere webshops gebeurd. De site is ook erg duidelijk. Bij elk product staat duidelijk alles aangegeven waardoor de kans dat je iets fout besteld heel klein is. Leveringen is nooit wat fout gegaan. Altijd volgende dag binnen! hiermee onderscheid deze webshops zich van al die andere webshops! Hier ga ik meer bestellen. Hier kunnen veel webshops, met name de grote jongens nog van leren over hoe je je klanten te woord staat en ook echt helpt in plaats klanten te zien als een nr wat hier duidelijk niet gebeurd!

de meest kritische beoordeling

2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik geef aan dat ik het 4 dagen later bezorgd wil hebben maar had gewoon de volgende dag. En tjah, ik zeg het niet voor niks
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Easytoys.nl

 Sorteren  
Relevantie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en discrete levering, en mooie producten. Dit weekend al plezier van gehad.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Blije klant

Hele snelle verzending en een top kwaliteit voor een goede prijs! Erg tevreden!!!!!🥰
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het gemak van bestellen de snelheid van de levering en de privacy van de verpakking.
Beoordeling melden
GT
Ger t.
Hoogezand
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snel, helder. alleen is de bezorging vaak een ramp in 1 week 3 verschillende tijden
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie levering, vlot en in neutrale verpakking. Misschien wel wat aan de grote kant.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te bestellen, goede spullen, snelle en discrete levering. Aan te raden
Beoordeling melden
Antwoord van Easytoys.nl
28 mei 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn heel blij te lezen dat je tevreden bent met het bestelproces en onze service. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons! 😊 Nogmaals bedankt en we hopen je snel weer te zien! Vriendelijke groet, Adriën
MV
Martin V.
Groningen
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, afbeelding op de site komt overeen met het geleverde product.
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima!

De dingen die ik tot nu toe heb gehaald werken prima, snel bezorgd,genoeg keuze
Beoordeling melden
RL
Resi L.
Goirle
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bij easy toys is het altijd goed. De spullen worden snel en discreet geleverd
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ontzettend leuke webwinkel met heel veel spannends voor mij en mijn vriendin
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Dat de bestelling snel bezorgt werd ,en in een leuke verpakking supermarkt
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriedin is super blij,heerlijke orgasmes lekker samen geil upvan genieten!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en prima Satisfyer 2 pro 3 mijn vrouw is er erg blij mee.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Discreet en super goed geholpen door de klantenservice. Dankje Monique!!!
Beoordeling melden
Antwoord van Easytoys.nl
30 mei 2024
Wat een geweldige review, bedankt! We zijn super blij dat je discreet en fantastisch geholpen bent door onze klantenservice. Onze Monique is inderdaad een topper;-)! Ik geef je complimenten door, dankjewel :-) Met vriendelijke groet, Adriën
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en discrete bezorging. Top producten. Al veel plezier van gehad
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kortingsactie. Snel verstuurd. Goed ingepakt. Goede communicatie.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en discreet

Duidelijke site, snelle discrete levering. Uitstekende klantenservice.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

fout levering

Er was een foutje gemaakt met de bestelling, snel en netjes opgelost.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel duidelijk en snel. Toys ook van hoge kwaliteit. Zeer tevreden :)
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel, discreet, kwaliteit

Snelle en discrete levering. Fijne support en kwalitatief goede toys
Beoordeling melden