Klanten melden meestal positieve ervaringen met Easytoys.nl. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de behulpzame, vriendelijke klantenservice. Het brede assortiment met ruime keuze wordt gewaardeerd, evenals de discretie bij levering. Ook wordt de website als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren.
Er zijn echter ook punten van verbetering, zoals klachten over vertraagde bezorging, problemen met de bezorgdienst en soms defecte producten of producten die niet aan de verwachtingen voldoen. Enkele klanten merken op dat verpakkingen herkenbaar of beschadigd kunnen zijn, en soms als te groot of inefficiënt worden ervaren, wat leidt tot materiaalverspilling of ongemak. Daarnaast zijn er opmerkingen over ontbrekende varianten of maten in het assortiment en over de zoekfunctionaliteit of het gebruiksgemak van de website.
Reviews voor easytoys.nl
Mooie website duidelijke beschrijving. Niet duur. Prima service.
Besteld product was stuk gegaan ,melding van gemaakt ,binnen 1 uur reactie ,was in het week-end, probleem direct opgelost nieuw product werd gelijk opgestuurd. echt top service.
eenvoudig om te bestellen, ik werd erg goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket geleverd zou worden en dat klopte tot op de minuut, fijne website, goed overzicht van reviews, top top top
Fantastisch bedrijf
Elke keer weer vind ik wat ik wil hebben, het aanbod is prachtig en de zendingen in anonieme doos wat geweldig is. EasyToys is gewoon uitstekend zoals het is.
Antwoord van Easytoys.nl
Bedankt voor je mooie review!
Veel plezier gewenst met je bestelling en tot ziens in onze webshop!
Snelle en correcte service, ook als iets stuk is. Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren.
Dubbel dildo voorbinder
Toen speelgoed weer beschikbaar was, besteld en volgende dag binnen. Genieten 🤗
Wat fijn om te horen dat alles zo goed bevallen is😊. Een duidelijke site, snelle levering én een uitstekend product!🎉️
Bedankt voor je mooie review en hopelijk zien we je snel weer terug in onze shop.
Adriën
Om iets te bestellen is het makkelijk en de uitleg is duidelijk
Mijn “klacht” werd heel netjes opgelost. Zijn al jaren klant, daarom blij dat ook dit weer naar wens werd opgelost.
Antwoord van Easytoys.nl
Bedankt voor je fijne review! 😊
Goed om te horen dat je klacht netjes is opgelost — klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.
En extra leuk dat je al jaren klant bent! Tot snel in onze webshop! 🛍️
Dat het zó Easy kon zijn...
Geen enkele aanmerking.
Duidelijke productbeschrijving op de site. Nette levering.
Schitterend product en een fantastisch resultaat
Antwoord van Easytoys.nl
Wat een fijne review om te lezen, bedankt! 😊
Heel veel plezier met je aankoop, en hopelijk tot een volgende keer in onze webshop!
Snelle levering en producten voldoen aan verwachting.
De functie van de webapp verbeteren, als ik nu iets zoek zijn er bv 300 producten als ik dan ga scrollen moet ik elke keer op verder klinken onderaan de pagina en dan krijg je er in begin 20 te zien en dan telkens maar iets van 8 a 10 erbij wat voor veel laadtijd en ergenissen zorgt.
Antwoord van Easytoys.nl
Bedankt voor je review en je tip!
Deze wordt voorgelegd.
Heerlijk gevarieerd pakket, we genieten er volop van, liefs Evelien
Antwoord van Easytoys.nl
Haha, dat klinkt alsof het pakket precies op de juiste plek terecht is gekomen😄. Heerlijk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over de variatie.
Geniet er samen lekker van en jullie zijn altijd welkom voor een volgende dosis plezier😉.
Adriën
De bestelling wordt snel geleverd. Ook over retourneren wordt niet moeilijk gedaan. Erg fijn.
Heerlijke waterbasis glijmiddel. Ik heb er meteen 6 besteld
Producten zijn goed, alleen jammer dat ik regelmatig al heb ervaren dat bestellingen er langer over doen dan aangegeven. Bij de track en trace zie je dat de zending niet ontvangen is door post nl…
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat de bezorging van je pakket niet goed is verlopen.
Wij doen ons uiterste best om de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar helaas gaat dit soms mis bij de bezorgdienst.
Onze excuses hiervoor, ook namens PostNL.
We hopen dat je ondanks dit ongemak toch kunt genieten van je bestelling.
De goede en anonieme verzending
Sommige producten vallen tegen qua kwaliteit
Mogelijkheid om pakket elders te laten bezorgen. Alleen staat er eerst heel langdat het op je eigen adres wordt bezorgd
Antwoord van Easytoys.nl
Dat klinkt alsof de tracking je even op het verkeerde been zette. Niet ideaal als je juist bewust voor een afhaalpunt kiest.
Fijn dat het pakket uiteindelijk gewoon op de juiste plek is beland! Het kan heel soms voorkomen dat de informatie van de vervoerder een beetje achterloopt of een kleine hik heeft.
Bedankt voor je oplettendheid en hopelijk gaat het de volgende keer weer helemaal vlekkeloos. Kom je nog eens langs?
Adriën
Altijd snel en discreet geleverd.
En goed assortiment met veel keuze.
Helaas niet alles in 1 keer
Alle producten heb ik netjes binnen gekregen.
Het was alleen jammer dat mijn partner en ik verwachtte alles in 1 keer binnen te krijgen omdat dat zo gecommuniceerd was. Echter, zat er maar 1 product in de doos ipv 3.
Ik heb er zelf achteraan moeten gaan om de missende 2 te krijgen. Deze waren weliswaar opgestuurd, maar daar was ik nooit van op de hoogte gesteld.
Nu alles binnen is, hebben we er veel plezier van.
Leuke speeltjes om je zelf te verwennen