Klanten melden meestal positieve ervaringen met Easytoys.nl. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de behulpzame, vriendelijke klantenservice. Het brede assortiment met ruime keuze wordt gewaardeerd, evenals de discretie bij levering. Ook wordt de website als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren.
Er zijn echter ook punten van verbetering, zoals klachten over vertraagde bezorging, problemen met de bezorgdienst en soms defecte producten of producten die niet aan de verwachtingen voldoen. Enkele klanten merken op dat verpakkingen herkenbaar of beschadigd kunnen zijn, en soms als te groot of inefficiënt worden ervaren, wat leidt tot materiaalverspilling of ongemak. Daarnaast zijn er opmerkingen over ontbrekende varianten of maten in het assortiment en over de zoekfunctionaliteit of het gebruiksgemak van de website.
Reviews voor easytoys.nl
Goede service tegen een goede prijs. En netjes binnen 24 uur bezorgd
One of the products I had ordered didn't arrive so I reached out to customer service. They were polite on the phone and responded really fast to my emails. The product I was missing arrived shortly after, really happy with that.
Antwoord van Easytoys.nl
Thank you so much for your kind review!
We’re really glad to hear that our customer service team was able to help you quickly and politely.
Sorry again for the missing item, but it’s great to know it arrived shortly after and that you’re happy with the outcome.
Enjoy your product, and thanks for choosing us!
Snel en precies zoals op de foto geleverd
Nauty Dreams
De ideale site voor variatie te vinden om je stoute dromen waar te maken
Antwoord van Easytoys.nl
Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat je tevreden bent!
Heerlijk genoten!
Snel geleverd, en wij hebben heerlijk genoten van alle speeltje in de spannende lingerie. Echt top.
Leuk die mooie verpakking en de snelle levering.
Wat beter kan is de pasvorm bvb medium is van pasvorm goed maar cup is in verhouding te klein. Large en xlarge is cup goed maar body is te lang. 🤔
Antwoord van Easytoys.nl
Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de verpakking en de snelle levering.😊
En dank ook voor je eerlijke feedback over de pasvorm. Dat is precies het lastige met lingerie: de ene maat kan perfect zitten qua body, maar nét weer anders vallen bij de cup (en andersom). We nemen je opmerkingen zeker mee, want dit soort details helpt echt.
Mocht je nog eens willen kijken naar een model dat beter aansluit, dan denken we natuurlijk graag met je mee.
Groetjes,
Adriën
Het zit heerlijk om mijn ballen en mijn penis en ik kom nog lekkerder klaar
Duidelijk omschrijving van t product.
Op de site staat wel voor 23:30 dan vrijdag in huis alleen was dit niet zo en kreeg ik t pakketje nog een dag later. En ik had nog een mysterygift gekozen ik dacht leuk als ik t pakketje krijg dan kan ik me laten verrassen. Kreeg ik een mailtje van jullie zag ik dus wat de mysterygift inhield dus t mystery was al opgelost voordat ik t pakketje kreeg dat vond ik persoonlijk wel jammer.
Verder hebben jullie een duidelijke en overzichtelijke site.
Goede service en producten van hoge kwaliteit
Antwoord van Easytoys.nl
Wat een fijne complimenten, dankjewel 😊. Goede service én producten van hoge kwaliteit, dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen.
Veel plezier ermee en hopelijk mogen we je snel weer blij maken met een nieuwe bestelling.
Groetjes,
Adriën
Gewoon goed.
Fijne webwinkel, fijne fysieke winkels, goed assortiment, goede service.
Ruim assortiment en goede prijzen
Altijd een ruim assortiment en vaak ook leuke kortingen!
Mooi op tijd geleverd. Prima assortiment!
Goede kwaliteit. De mogelijkheid om het bij een automaat op te halen!
Bedankt voor je review!
Veel speelplezier gewenst met je bestelling!
Goed produkt en snel geleverd
Goed assortiment, discrete levering. Prima producten.
Zeer snelle levering. Geen problemen ondervonden. Een aanrader