Easytoys.nl- Logo - Reviews

Easytoys.nl

7.001 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.951 reviews in totaal

Easytoys.nl- Logo - Reviews

Easytoys.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Easytoys.nl. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de behulpzame, vriendelijke klantenservice. Het brede assortiment met ruime keuze wordt gewaardeerd, evenals de discretie bij levering. Ook wordt de website als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren. Er zijn echter ook punten van verbetering, zoals klachten over vertraagde bezorging, problemen met de bezorgdienst en soms defecte producten of producten die niet aan de verwachtingen voldoen. Enkele klanten merken op dat verpakkingen herkenbaar of beschadigd kunnen zijn, en soms als te groot of inefficiënt worden ervaren, wat leidt tot materiaalverspilling of ongemak. Daarnaast zijn er opmerkingen over ontbrekende varianten of maten in het assortiment en over de zoekfunctionaliteit of het gebruiksgemak van de website.

Reviews voor easytoys.nl

Veel leuke speeltjes Goede bezorging Juiste producten Netjes verpakt Snelle levering
Antwoord van Easytoys.nl
Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier gewenst met je bestelling en tot snel!
Je kunt snel vinden wat je zoekt. Het assortiment is uitgebreid net als de de prijzen. Voorts gaat bestellen en leveren supersnel. Driemaal achter elkaar besteld en steeds de volgende dag in de ochtend geleverd.
Service was snel een discreet.. we hebben snel kunnen genieten van onze bestelling
Antwoord van Easytoys.nl
Snel in huis, netjes verpakt en direct plezier ervan, zo zien we het graag. Super dat jullie zo tevreden zijn en dank je wel voor het delen! Groetjes, Adriën
Bestelling wordt altijd goed en zeer snel verstuurd. En altijd zeer discreet afgehandeld
Verzending snel en discreet, maar kwaliteit van aangeboden artikelen op de website net niet zo goed als ik zou willen.
Goede beschrijving en goed produkt
Goede producten snel en netjes geleverd
Netjes verpakt Verzonden. Snel geleverd.
Anoniem en snel geleverd! Pakketje stond niet duidelijk op waar het vandaan kwam zo heb je ook geen gekke of gênante momenten mocht het bij de buren worden geleverd
Ik waardeer de fantastische taboeloze vrijheid die je wordt aangeboden, ook al is wat aangeboden wordt niet mijn richting
Antwoord van Easytoys.nl
Wat een mooie en open review, dank je wel daarvoor! We vinden het belangrijk dat iedereen zich vrij voelt om te ontdekken wat bij hem of haar past, en net zo goed om te zeggen: dit is niet helemaal mijn richting... Fijn dat je die open sfeer zo hebt ervaren en wie weet tot een volgende keer! Groetjes,  Adriën

Overzichtelijke website en snelle verzending

De website is overzichtelijk met goede reviews. De speeltjes zijn van goede kwaliteit en de verzending komt meestal de volgende dag in discrete verpakking aan.
Antwoord van Easytoys.nl
Bedankt voor je bericht!  Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze website, de kwaliteit van de speeltjes en de discrete, snelle verzending. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je snel weer terug te zien. 😊
Ik had gehoopt op wat krachtigers, vooral omdat deze een stekker heeft en ik begrepen had dat dat sterker kan dan een op batterijen. Daarnaast is deze echt joekelgroot en zwaar. Ook de vorm is eigenlijk niet zo handig, er kan beter een buiging in zitten.
Alles was goed en snel geleverd

Toch tevreden met mijn uitverkoopje uit 2020.

Toen ik de verpakking openmaakte, bleken de batterijen lek. zie foto Maar omdat het apparaat beviel met eigen batterijen, heb ik het gehouden. Voor Senioren zoals ik , zou een aparte categorie "Specials voor Senioren" op de website handig zijn. Waarbij rekening wordt gehouden met geen zware, niet al te grote, handzame en eenvoudig te bedienen apparatuur.
Antwoord van Easytoys.nl
Dat is even schrikken bij het openen, lekkende batterijen horen natuurlijk niet! Onze excuses daarvoor. Gelukkig fijn om te lezen dat het apparaat zelf goed bevalt met eigen batterijen, dat maakt het toch een stuk prettiger. En wat een leuke en slimme suggestie voor de website! Een categorie speciaal gericht op senioren is absoluut iets waar we over na willen denken. Dank je wel dat je dit met ons deelt. Blijf vooral genieten en bedankt voor je review! Met vriendelijke groet. Adriën
Snelle en discrete levering, goede klantenservice & een ruim assortiment met prettige producten voor zowel de kleinere als grotere portemonnee.
Antwoord van Easytoys.nl
Bedankt voor je positieve review en heel veel plezier gewenst met je bestelling! 💛
Duidelijke website en een zeer snelle anonieme levering
Niet zwaar dat is fijn. Fijne vibratie
Snel geleverd, goede prijs, groot assortiment.
Produkt voldoet aan beschrijving en wensen
heel duidelijke uitleg,bestaan erook speeltjes voor bi-mensen?of is dat een onzinnege vraag.. groeten, paul hommerson
Antwoord van Easytoys.nl
Bedankt voor je review. Mocht je vragen hebben en/of advies nodig hebben neem gerust contact met ons op. https://support.easytoys.nl/hc/nl/#contact-blocks