Spiru

33.856 reviews in totaal   213 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle en correcte levering. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen als mooi, goed en bijzonder. Bestellingen zijn netjes, zorgvuldig en veilig verpakt. De klantenservice wordt als snel, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Het ruime en mooie assortiment aan spirituele producten valt bij veel klanten in de smaak. Ook de website wordt als duidelijk, overzichtelijk en prettig in gebruik omschreven. De prijzen worden als schappelijk en passend bij de kwaliteit ervaren. Veel klanten omschrijven hun aankoop als een prettige, verrassende en zelfs spirituele ervaring. Sommige klanten ervaren echter vertragingen bij de levering. Daarnaast worden er enkele problemen met de communicatie en afhandeling door de klantenservice genoemd.

ReviewsSpiru

Zeer snelle verzending. Zeer mooie kwaliteit. Super blij met de pendel
Super tevreden met mijn bestelling :) Netjes en correct ,Dankjewel :)
Klanten service voor de verdwenen pakket wat nog steeds niet is gevonden
L V
L V.

Heel fijne ervaring met Spiru!

Correcte behandeling ivm de aankoop via mail. Snelle respons op de bestelling. Levering en verpakking : prima.

Top!

Product is precies zoals omschreven en van goede kwaliteit
De service is super. Ik had een vraag en werd super correct en vriendelijk geholpen.
Goede kwaliteit, mooi assortiment, zorgvuldig verpakt en snelle levering.
S B
Shanti B.

Fantastisch ervaring

Het notitieboek dat ik heb gekocht bij Spiru is prachtig en het werd snel verzonden. Ik raad deze webshop van harte aan.
Had de chakra ketting besteld werdt netjes verpakt bezorgd ben er erg blij mee.
De duidelijke overzicht en de snelheid van het verzenden van het produkt
Zat een lange, zwarte haar in vast, dus gedragen exemplaar of 'bewust' opzet: 'zwarte magie'? Maar energetisch na ontvangst geneutraliseerd ongeacht of z.m. danwel 'reeds gedragen' ex. Energie Liefdevol geretourneerd bij deze. Merci! 'Na eerdere, nogal vervelende ervaring nu tóch Spiru maar weer eens geprobeerd'. Et voilà: klant geen koning, maar puur verdienmodel? Liefde=?
Altijd bijzonder bij hun site te shoppen. De edelstenen armbandjes heb ik besteld en mooi en draag ze met plezier!
Ik heb het ontvangen. Was netjes ingepakt. Top service
Snelle verzending en produkt zoals op de foto's en zoals omschreven

Zeer tevreden ben ik met Spiru in brede zin!

Mijn bestelling was er vlot en ik ben erg blij met de mooie onderzetters en het ringetje.
De communicatie over de bestelling. De zorgvuldigheid waarmee alles is ingepakt. En de mooie spullen.
Op de hoogte gebracht van de levering. Die vertraagd was. Top

Positieve ervaring!

Duidelijke website en snelle bezorging. Mijn bestelling was mooi ingepakt en netjes verzonden.
Geweldige kwaliteit! Supersnelle levering!
Mooi verzorgd bezorgd. Past bij de aard van het bedrijf.