Gecertificeerd sinds: 22 jan 2024
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsside7.nl
Goede service, product bleek niet op voorraad maar ze kwamen zelf met een ander product. Top!
Leuke shop!
Leuke shop. Wel hier en daar wat aan de prijzige kant. Eerst bezoek was leuk en vriendelijk, tweede bezoek was iets minder sociaal.
Zeer ontevreden over het waardeloze verzendbeleid!
Ik bestel afgelopen zondag vóórdat ik gezien had dat ze enkel maar op Wo t/m vrij. verzenden, nu zit ik dus al een halve week op mijn order te wachten en dan sturen ze het verdomme ook nog niet op bij de eerste gelegenheid op Wo. waardoor ik er vandaag speciaal moest voor thuis zijn ipv het gister op mijn vrije dag te kunnen ontvangen.
Ik heb ondertussen al meerdere mailtjes gestuurd zonder gehoor, en na het telefoongesprek gister zou het ''al onderweg zijn'' maar dat was complete bullshit aangezien ik pas een volle dag later melding in mijn postNL app ontvangen had en op de website stond mijn order ook pas die zelfde dag later op fulfilled.
Ik was van plan om vaker te bestellen hier vanwege de scherpe prijzen maar dit is de eerste en laatste keer dat ik mijn tijd verspil aan deze webshop, ik betaal liever 3x zoveel i.p.v. zo'n waardeloos trage levering te moeten verdragen...
Wees blij met mijn Order S7-26854N van meer dan € 150,- side7, het hadden er nog veel meer kunnen zijn.
De sfeer in de winkel is altijd goed. Fijn ook dat de winkel en de speelruimte nu van elkaar gescheiden zijn. Het kan wel roemoerig zijn en de tafels staan wat dicht op elkaar.
Bestelling snel kunnen ophalen. Netjes meegekregen. Goede service!
Super fijne winkel! Mooie ruimte, vriendelijke mensen.
Fijne mensen en vriendelijk geholpen
Geen reactie op mail gehad - los daarvan zoals id mail aangegeven prijs is prima… maar daarmee is het gezegd.
Toppers!
Top shop 👌 Vriendelijke mensen, mooi assortiment. Fijn om fysieke plek te hebben om Gunpla te kopen!!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
side7.nl
- +31172554003
- side7.nl
- info@side7.nl
- Ter Aar, NLD
side7.nl
Ontdek je inner kind weer ! Side7 neemt je terug naar hobbies die nu met de digitale tijd vaak vergeten word. Zie onze import selectie van modelbouw van o.a Gundam, Digimon en Dragonball. Ga de strijd...