visdeal.nl

9.119 reviews in totaal   7.010 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en stipte levering, de vriendelijke, professionele en oplossingsgerichte klantenservice en het ruime, gevarieerde assortiment. Ook worden de scherpe en betaalbare prijzen, de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en het soepele retourproces gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt door de meerderheid als goed tot uitstekend beoordeeld. Er zijn echter enkele verbeterpunten: bezorgdiensten veroorzaken soms vertraging of problemen, de klantenservice is incidenteel lastig bereikbaar of reageert traag en er zijn klachten over te grote of inefficiënte verpakkingen, wat kan leiden tot beschadigingen of onnodig veel verpakkingsmateriaal. Daarnaast zijn er af en toe producten die defect of beschadigd aankomen, en zijn sommige klanten kritisch over de kortingen en verzendkosten. Ook wordt meer productinformatie op de website soms gewenst.

Reviewsvisdeal.nl

Boillies van Pro-line Garlic

Ik had boillies van Pro-line Garlic besteld (ook voor de korting) maar deze hadden geen geur of wat dan ook. Hier over gebeld en ik ben netjes te woord gestaan. Er werd gelijk gekeken naar het product wat er aan de hand kon zijn en ik heb nieuwe emmer gekregen. Ik was bang dat dit niet op tijd zou aankomen ik had het weekend een wedstrijd. Post.nl is laat in deze drukke dagen maar ik had m donderdag al binnen, dus ruim op tijd. helaas niets gevangen :(

Goede service

Prima bereikbaar en behulpzaam. Aleen als prutsnl het niet redt om te leveren zoals afgesproken dan kijken de mensen van visdeal alleen naar de track&trace gegevens. Die heb ik zelf ook.. Dus gevoel bekruipt mijn een beetje dat prutsnl maar kan doen of laten wat ze wensen en dat visdeal hier totaal geen invloed op heeft of wil hebben. Heb dus totaal 8 dagen op mijn pakket moeten wachten. Let wel dit lag puur aan prutsnl
Ik bestel ondertussen al geruime tijd bij [Visdeal.nl](https://www.visdeal.nl?utm_source=chatgpt.com) en ben telkens opnieuw zeer tevreden. Het assortiment is enorm uitgebreid, de prijzen zijn scherp en de acties zijn vaak echt interessant voor zowel beginnende als ervaren vissers. Wat ik vooral waardeer, is de snelle levering en de degelijke verpakking van de producten. Alles komt netjes en correct aan. Ook de kwaliteit van de producten voldoet volledig aan de verwachtingen. De klantenservice reageert vriendelijk en professioneel wanneer je vragen hebt. Dat geeft vertrouwen om hier opnieuw te bestellen. Niet voor niets scoort Visdeal zeer sterk op Trustpilot met duizenden positieve beoordelingen. Kortom: een betrouwbare webshop met topservice, scherpe deals en een uitstekende keuze aan hengelsportmateriaal. Absoluut een aanrader voor elke visliefhebber!
Had een probleem met een nieuwe vaste stok met elastiek, elastiek knapte bij de eerste beste dril van vermoedelijk een zeelt, maar dan mag een elastiek nog niet knappen. Voorgesteld om 1 a 2 elastieken op te sturen wat helaas niet kon, moest dus hengel vernietigen om een nieuw exemplaar te ontvangen en foto te sturen van vernietigde hengel. Dus zo gezegd zo gedaan , vond het zonde om een gloednieuwe hengel te vernietigen in plaats paar elastieken te sturen. Dit geeft wel aan dat we in een wegwerp maatschappij leven. Nog niet mee gevist tot nu misschien die weekend en hoop dat elastiek niet weer breekt. Nogmaals foto van vernietigde hengel 🙁
Alles is top in orde ! Zowel de website tot de aflevering van het product kan niet beter dan dit ! Het enigste dat ik jammer vind is dat het in Nederland is want gelijk in België hebben we zoiets niet wat jammer is zowel een fysieke winkel als ook een webshop. Het enigste van materiaal dat ik nog tekort heb is wat vliegvis gerief van leaders naar tippit naar indicators enz… En misschien ook een zeevis materiaal categorie onderverdeeld in kunstaas , life baits , en hengels/ molens. Maar dit is mijn eigen ondervinding en misschien niet voor andere.
De service is geweldig Ik had een bestelling bij een afhaalpunt liggen maar was het vergeten ivm vakantie Ik kreeg een bericht dat mijn pakket retour afzender was gestuurd Ik heb gisteren contact opgenomen met visdeal Ik kon kiezen geld terug of opnieuw versturen Ik heb het voorstel gedaan van opsturen maar ik betaal de verzendkosten maar daar wilde ze niets van weten Dat is nu service !!!! Dankjewel

Over het algemeen wordt er snel geleverd, en is de prijs/kwaliteit in orde. Mijn laatste bestelling ( toploodjes) is helaas niet helemaal 100% verlopen. Mijn advies, zorg dat de verpakking goed gesloten is zodat er geen onderdelen uit kunnen vallen. Bovendien adviseer ik om een passende oververpakking te gebruiken die in verhouding staat met de goederen die verstuurd worden.
R G
Rob G.
Ontving een niet juist product. Onmiddellijk gebeld in het beschikbare belschema dat visdeal heeft. Uitgelegd wat er niet goed was. Kreeg gelijk een retour-etiket opgestuurd en gelijk dezelfde dag werd het juiste product verstuurd wat ik de volgende dag al ontving. Dat zijn service ten TOP !!! Super service dus
K D
Karel d.
Zeer tevreden klant Bestelling makkelijk te plaatsen en te betalen . Productomschrijving duidelijk, zou wel makkelijk zijn als igv van kleding de koppeling met de gangbare kledingmaten weergegeven wordt. Bijvoorbeeld: L is maat 48-50 broek. Snelle verzending en communicatie , Kortom: zeer goed
Aantal keren besteld , altijd goed geleverd. Het hangt er net vanaf welke vervoerder je pakket bezorgt qua wachttijden en drukte. 1x kapot item ontvangen, dit weer netjes vergoed na enig contact. Zal hier zeker nog vaker bestellen.

Bestellingen zijn meestal de dag nadien al geleverd, wat natuurlijk super is. Ik heb wel al 2x gehad dat een deel ontbrak. Bv de spreider van een schepnet of een tas die extra bij een foudraal aangeboden werd. Ik moet eerlijkheidshalve erbij vermelden dat het meteen werd rechtgezet en snel nagestuurd werd. Iets wat dan weer wel fijn is.
Visdeal is een geweldig betrouwbaar webshop voor de vis leifhebber. Sterke punten: prijs, uitstekende zoekmachine en lever termijn van de bestelling, ook als het wat langer duurt goede informatie. Beoordeling een '10' met een griffel !

Prima deals op de verzendkosten na

Goeie producten over het algemeen vlotte verzending. Maar toch paar keer moeten bellen over oa hengel. Daarnaast vind ik dat verzendkosten al voor bestellingen vanaf €50 gratis zouden moeten zijn of minder. Ook heb ik een keer wat vergeten dus en kwam er in die week ook nog een mooi actieproduct toen 3x verzendkosten in 1 week. Als je belt helpen ze je wel prima.
G H
Ger H.

Absoluut TOP !

IK kan het blijven zeggen, dit is niet de eerste keer dat Visdeal me positief verrast heeft. -De spullen die ik besteld heb zijn absoluut TOP. -Prijs/kwaliteit verhouding ongeëvenaard, -Service als iets niet in orde is gewoon geweldig, -Supersnelle levering (binnen 24 uur thuis !!!!!). -Via mail of telefoon direct bereikbaar, -Vriendelijke en deskundige medewerkers. Kortom gewoon absoluut de beste in de Benelux !

Snelle en goede levering, absurd grote verpakking

Snelle en goede levering. Juiste product. Behoorlijk absurd dat iets ter grootte van een pinpas in en doos van 50x30x7 cm wordt geleverd, had makkelijk in een standaard envelopje gepast (nu moest ik er zelfs naar zoeken tussen de vouwranden van de doos) en door de brievenbus gestopt.
B V
Ben V.

Visdeal mail

Mail met soms goede aanbiedingen. Wel kan er vaker meer uitleg bij over hoe te gebruiken, dit geldt voor alle soorten visserij dus roofvis, witvis enz. En verzending gratis kan wel voor lager bedrag. Voor de rest: prima.visdea
R H
rob h.

Fijne ervaring

Een complete karperset besteld, binnen een paar dagen verzonden! Bij het uitpakken zag ik dat spreidblok van het landings net was gebroken/gescheurd was, mailtje gestuurd en er word snel weer een nieuwe opgestuurd. Fijne webshop, ruime keus en goed betaalbaar. Happy customer!!!

overzichtelijk website

overzichtelijke website en makkelijk te bestellen. 1 min punt je is dat je voor 100 euro moet bestellen om geen bezorgkosten heb, dat bedrag zou wel wat verder naar beneden gesteld mogen worden. kleine dingen misschien als postpakketje te versturen(in een bubbeltjes envelop)
Altijd top service Had een paketje dat niet goed wa van formaat geen probleem onmidelijk terug opgestuurd en was alemaal netjes geregeld geld terug en alles ging zo als het hoord ook snelle levering 💪💪💪