Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, en de goede kwaliteit van de producten. Ook het brede en diverse assortiment wordt gewaardeerd, evenals de scherpe prijzen en regelmatige acties. De verpakking biedt meestal goede bescherming en wordt als positief ervaren. Desondanks zijn er regelmatig opmerkingen over vertragingen bij de levering door pakketdiensten. Sommige klanten ervaren problemen met de bereikbaarheid van de klantenservice en hebben moeite met de AI-chatbox. Er zijn af en toe klachten over defecte of onvolledige producten. Ook worden de verzendkosten soms als te hoog gezien en zijn er negatieve opmerkingen over het gebruik van te grote dozen voor kleine bestellingen. Tot slot is er onvrede over trage of geautomatiseerde communicatie en onduidelijkheid bij het oplossen van problemen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvisdeal.nl
Pakketdienst regelrechte ramp
Geweldige service bij probleem verzending!
Kritische filters, geweldige site!
Betrouwbaar en snel !
Garmin werkt goed
Snel geleverd.
Communicatie en verzending kan beter
Prima webwinkel
Goede service
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31302544622
- visdeal.nl
- info@visdeal.nl
- Vianen, NLD
Welkom bij Visdeal, dé webshop voor iedereen die graag een hengeltje uitwerpt. Samen delen wij één grote passie met elkaar: de hengelsport. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van zijn of haa...