Lioninside

481 reviews in totaal   345 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en nette levering. De hoogwaardige en stevige kwaliteit van de producten overtreft vaak de verwachtingen. De klantenservice wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en snel reagerend, wat voor een positieve indruk zorgt. Ook het aanpassen en wisselen van gewichten wordt als zeer eenvoudig ervaren, waardoor het trainen efficiënter verloopt. Daarnaast waarderen klanten dat de verstelbare dumbbells veel ruimte besparen in vergelijking met traditionele gewichten. Problemen met producten of levering worden doorgaans vlot en naar tevredenheid opgelost door de klantenservice. Enkele klanten ervaren vertragingen bij de levering en vinden de prijs aan de hoge kant, hoewel deze vaak gerechtvaardigd wordt door de geboden kwaliteit.

ReviewsLioninside

Zeer netjes verpakt en op een pallet geleverd. Tijdens mijn eerste training viel er een gewicht uit waarop ik diezelfde avond nog contact heb opgenomen via e-mail. Iets later ontving ik een duidelijke reactie met de oplossing: ik had een buitenplaat verkeerd geplaatst. (Handleiding was nochtans duidelijk). De set is van uitstekende kwaliteit, soepel instelbaar en voelt robuust aan. Een plezier om mee te trainen. Bedankt, Lioninside!

Antwoord van Lioninside

Goedenavond Tom, Zeer dank voor deze prachtige beoordeling. Blij dat we dit snel hebben kunnen oplossen. Veel sportplezier gewenst en mochten we toch nog ergens mee kunnen helpen, doen we dat graag! Hopelijk tot snel. Groetjes, Steven - team Lioninside.
In 1 dag bezorgd onderdeel miste volgende dag opgestuurd. Snel klant vriendelijk en zeker en aanrader

Antwoord van Lioninside

Beste Shaquille, Hartelijk dank voor je prachtige 5-sterrenreview en voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat het ontbrekende onderdeel de volgende dag al bij je was. We doen er alles aan om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen, dus het is geweldig om te lezen dat je onze service als snel en klantvriendelijk hebt ervaren. Bedankt ook voor je aanbeveling! Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop en vooral veel succesvolle trainingssessies toe. 💪 Met sportieve groet, Team LIONINSIDE

Dumbells en bankje - top!

Dumbells en bankje besteld. En al gebruikt. Kwalitatief hoogwaardige producten. Een echte aanrader en hoewel geen koopje echte value for money!

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor je fantastische 5-sterrenreview! Geweldig om te lezen dat zowel de dumbbells als het bankje al goed bevallen. Kwaliteit, gebruiksgemak en echte value for money zijn precies waar wij met LIONINSIDE voor staan. Veel trainingsplezier gewenst! Met sportieve groet, Team LIONINSIDE
Eerste bestelling gedaan, levering vertraagd. Status opgevraagd en heel snel een duidelijke feedback per mail. Transporteur moet nog veel zendingen inhalen nav de problemen met het winterweer vorige week. Duidelijk en prima. Klantenservice en bereikbaarheid top. Levering en product afwachten meer goede eerste indruk.

Antwoord van Lioninside

Dank voor je 5 sterren wat betreft de klantenservice! Wij zijn erg benieuwd wat je nu van de dumbells vind :) Team Lioninside
A week in and these dumbells have saved me so much space. They feel stables at the heavier side of the weights. Hopefully they last for years to come 💪

Antwoord van Lioninside

Thanks so much for your review, Edward! We’re glad to hear you’re happy with your products. Now it’s time for years of strong workouts and gains ahead. 💪 Steven - Lioninside
Snelle levering en materiaal is beter dan verwacht. Echt een top dumbell set.
Gave spullen, goed en netjes geleverd. En goede prijs kwaliteit.. manlief is blij met zijn vervroegde vaderdagscadeau

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor je mooie review Tessa! Wat geweldig om te horen dat alles netjes is geleverd en dat jullie tevreden zijn met de kwaliteit van de producten. En eerlijk gezegd kunnen we ons weinig betere Vaderdagcadeaus voorstellen dan een set TITANSilver™ 41,5 kg verstelbare dumbbells met FlexRack! 💪 Wij wensen je man heel veel trainingsplezier, mooie resultaten en jarenlang sportief gebruik toe. Bedankt voor het vertrouwen in LIONINSIDE! Met sportieve groet, Team LIONINSIDE
Ik heb de Dumbbels nu een week. Het is Echt van goede kwaliteit Ik zou ze zeker aanraden.

Antwoord van Lioninside

Beste Ferry, Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview en je vertrouwen in LIONINSIDE! Geweldig om te horen dat je na een week gebruik zo tevreden bent over de kwaliteit van onze dumbbells en dat je ze met vertrouwen zou aanbevelen. Dat waarderen wij enorm. Wij wensen je nog jarenlang veel plezier van je dumbbells en vooral veel succesvolle trainingssessies toe! 💪 Met sportieve groet, Team LIONINSIDE
Correcte levering & goede support. Dumbells zijn van goede kwaliteit en voelen fijn aan. Een groot bereik aan gewicht met haalbare sprongen van 1,5kg, ideaal voor een kleine PT studio!

Antwoord van Lioninside

Super dank voor deze beoordeling Lars. Dat helpt ons enorm. Wellicht is onze affiliate partners programma ook iets voor je? Meer informatie te zien op onze website 'affiliate partnership'. Veel sportplezier gewenst en succes met de onderneming! Groetjes, Team Lioninside - Richard
top service, duidelijk en snel! goed ingepakt en uitstekende kwaliteit van het product

Antwoord van Lioninside

Beste Paul, Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview en je vertrouwen in LIONINSIDE. Geweldig om te horen dat je onze service als duidelijk en snel hebt ervaren en tevreden bent over zowel de zorgvuldige verpakking als de kwaliteit van onze producten. Daar doen we het voor! Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop en vooral veel succesvolle trainingssessies toe. 💪 Met sportieve groet, Team LIONINSIDE

Een super oplossing om thuis te trainen!

Een super oplossing om thuis met gewichten te trainen! Had voorheen dumbbells met losse schijven wat gewoon niet handig is en extra tijd in beslag neemt. De verstelbare dumbbells van LION inside zijn geweldig en het werkt ideaal! Zo kun je snel van gewichten wisselen en kun je je meer focussen op je workouts. En ze zien er ook nog premium uit!

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor je geweldige review! Heel fijn om te horen dat onze verstelbare dumbbells zo’n groot verschil voor je maken en dat je zonder het gedoe van losse schijven veel sneller kunt trainen. Geweldig dat je ook de premium uitstraling waardeert! En bedankt voor het delen van de foto van je setup ziet er top uit! 📸💪🔥 Met sportieve groet, Team Lioninside
Stevige en handige dumbells. Vriendelijke en snelle klantenservice!

Antwoord van Lioninside

Beste Tessa, Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview en je vertrouwen in LIONINSIDE! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze dumbbells én onze vriendelijke en snelle klantenservice. Dat is precies de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop en vooral veel succesvolle trainingssessies toe! 💪 Met sportieve groet, Team LIONINSIDE

Super fijne dumbellstand

De dumbellsteunenen zijn makkelijk op hoogte te brengen, de steunen kunnen vastgeschroeft worden voor extra veiligheid, grote platen die ook de hele dumbell goed ondersteunen. Voelt zeer stevig aan. Al met al zeker een goed aanwinst

Antwoord van Lioninside

Dankjewel voor deze mooie woorden en vooral ook voor het vertrouwen dat je uitspreekt in ons product. Dat waarderen we enorm. Wij doen er alles aan om de beste producten op de markt te brengen, en reviews zoals die van jou laten zien dat we op de goede weg zijn. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Team Lioninside

Mooie dumbbells

Afgelopen woensdag net voor 16:00h een tweetal dumbbells besteld. Deze zijn door LionInside nog dezelfde dag meegegeven aan de transporteur; keurig dus. Helaas moest ik er vervolgens nog goed vier dagen op wachten, ondanks meerdere bezorgnotificaties van de transporteur, die blijkbaar moeite had er weer afstand van te doen. Vandaag, maandag, waren ze er dan echt. Degelijk verpakt, en op het eerste gezicht mooi spul. Blij mee, en hoop er nog lang plezier van te hebben.

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en de mooie beoordeling. Wij zijn blij dat je tevreden bent me onze service en dienstverlening. Ik vind het dan ook jammer dat de transporteur er langer over heeft gedaan. Ik wens je veel sportplezier toe. Team Lioninside
Super kwaliteit en heel veel mogelijkheden door het makkelijk aan te passen gewicht. Echt super blij mee!

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor je geweldige review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de veelzijdigheid van de dumbbells. Het eenvoudig kunnen aanpassen van het gewicht is precies waar deze voor ontworpen zijn. Veel trainingsplezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen in LIONINSIDE! 💪 Met sportieve groet, Team LIONINSIDE
Zeer degelijke set en mooi afgewerkt! Deze zal mee gaan voor het leven! Ook de stand is zeker de moeite voor 100€ extra. Vallen groot uit maar handelbaar. Op de schijven zit maar minimale speling. Het verstellen verloopt super vlot. Ga hier heel veel genieten van hebben!

Antwoord van Lioninside

Hi Ruben, Wauw een super mooie foto! Dat past goed bij je interieur! Dank voor deze beoordeling, dit helpt ons enorm. Heel veel sportplezier gewenst. Ric - Lioninside

Perfect!

Snelle en nette verzending, goed contact met de klantenservice. Ik raad zeker aan!

Antwoord van Lioninside

Beste Sascha, Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de communicatie en onze klantenservice. Dat is precies de ervaring die wij iedere klant willen bieden. Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop en veel succesvolle trainingssessies toe. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar. Met sportieve groet, Team LIONINSIDE 💪
Super snelle levering. Wat je voor 16:00 uur besteld hebt, heb je de volgende werkdag binnen. De professionele RVS halterset en bijhorende onderstel is van zeer goede kwaliteit en voelt echt professioneel aan. Het is geen goedkope troep en zeker geen miskoop. Heb de set nu enkele dagen in huis en ben er zeer tevreden over. Ik ben van mening dat de prijs en kwaliteit juist op elkaar is afgestemd. Daarnaast voel ik mij niet bestolen of genept. Wil jij je echt gaan richten op krachttraining thuis, koop dan zeker zo'n set. Je kunt hier de komende jaren heel veel plezier van hebben.

Antwoord van Lioninside

Wat een geweldige review, dank u wel! Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit en levering. Heel veel plezier gewenst met uw LIONINSIDE® set de komende jaren! Team Lioninside
Snelle levering en bij een klein misverstand bij de eerste bezorging voortvarend opgepakt!

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat de levering uiteindelijk goed is verlopen en dat het misverstand bij de eerste bezorgpoging snel en naar tevredenheid is opgelost. Wij vinden het belangrijk om direct in actie te komen wanneer er iets niet helemaal volgens plan verloopt. Veel plezier met je aankoop en wij wensen je vele succesvolle trainingen toe! Met sportieve groet, Team LIONINSIDE
Bestellen ging gemakkelijk. Dumbells zien er mooi uit. Werkt zoals je verwacht. Achteraf had ik nog een vraag en werd prima en snel te woord gestaan. Top dus.

Antwoord van Lioninside

Bedankt voor je mooie review! ⭐ Fijn om te horen dat het bestellen soepel ging en dat je tevreden bent met de dumbbells. Mooi dat alles naar verwachting werkt en dat we je achteraf ook goed hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor! Veel sportplezier gewenst en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we natuurlijk weer voor je klaar. Met sportieve groet, Team Lioninside