mijnracket.nl

759 reviews in totaal   92 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, correcte en goed verpakte levering van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend en professioneel ervaren, met veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Klanten waarderen het deskundige en persoonlijke advies bij de keuze van rackets en bespanning. De scherpe prijzen, kortingen en goede prijs-kwaliteitverhouding worden vaak en positief genoemd. Persoonlijk contact en een vriendelijke, behulpzame benadering worden als grote pluspunten gezien. Klanten zijn tevreden over de duidelijke, snelle en constructieve communicatie, zowel online als telefonisch.

Reviewsmijnracket.nl

Try before you buy!

Iris, Mike en Stephan zijn fervente tennissers. Vanuit hun ervaring kunnen ze zeer goed advies geven, niet alleen over rackets maar ook over welk racket bij jou past (vlak, spin, chip&charge, baseliner). Nog meer geldt dit voor de bespanning! Ik ontmoet zo vaak spelers die geen idee hebben waarom ze eigenlijk met het racket van hun keuze spelen. En daarmee niet goed overweg kunnen. Daarom zou ik zeggen: maak gebruik van de huurrackets (huurgeld terug bij aankoop). En vooral: maak gebruik van de expertise van deze drie kanjers!

Onderscheid zich als door goede service

Onderscheid zich als door, betrokkenheid, meedenken, goede prijs kwaliteit, ondanks online toch persoonlijk, eigenlijk zoals een goede service gerichte fysieke winkel maar dan ook online.

Enkel aces.

Uitstekend telefonisch contact met medewerker(s). Tennissen zelf op goed niveau en kennen de in en outs van de rackets die ze aanbieden. Daarbij bespannen ze zelf en, alweer, zijn ter zake kundig. Denken met je mee hetgeen resulteert in perfecte adviezen met betrekking tot racket - bespanning combinaties. Bestellen is eenvoudig en levering (afhankelijk van verkrijgbaarheid) prompt. Verbeterpunt: verhuis de zaak naar mijn woonplaats!

Goed bereikbaar voor persoonlijk advies.

Een enorm voordeel is de mogelijkheid tot persoonlijk contact. Hierbij wordt ruim de tijd genomen om te adviseren over racketkeuze en over welke bespanning het meest geschikt is.

Prima service, snel geleverd

Van mijn bestelling was 1 artikel niet meer op voorraad, toen zocht men direct contact en vroeg wat ik het liefste wilde. We kwamen tot een prima oplossing, dat is service!
Juiste bestelde product, waarmee ik in het verleden al goede ervaringen heb opgedaan! Levering was iets trager dan ik voorheen gewend was; ws oorzaak PostNL? Moet ik bij een eventuele volgende keer rekening mee houden.

Beste adres voor je nieuwe racket...

Ik heb het racket (een Yonex Ezone100) eerst uitgebreid kunnen testen. Toen heb ik deskundig advies van Mike gehad over de snaren, zodat ik een juiste aankoop heb kunnen doen. Heel erg tevreden mee!
Testrackets geprobeerd, telefonisch goed contact en overleg, 2 rackets gekocht daarna, prima service
Babolat padel racket besteld op zondag en op woensdag was het geleverd in belgië. Goed verpakt. Zeer tevreden
Makkelijk bestellen, goede prijs en het bestelde racket snel kunnen ophalen in winkel. Zonder te vragen, omdat ik het bestelde racket in de winkel ophaalde ook gratis 3 overgrips erbij gekregen.
Scherpe prijs inclusief professionele bespanning met kwalitatieve snaren.
Snelle levering en goede prijs + persoonlijke bericht op de factuur.
Thank you very much. Very quick transport and everything is excellent. Again thank you very much.
Mike geeft ontzettend goed persoonlijk advies. Goede en snelle communicatie. Superblij met mijn tennisracket!
Goede en snelle levering, prima bespannen en geleverd met persoonlijke boodschap!
Topservice,goed advies gekregen met de bespanning van het racket

Goede service en betrouwbaar! TOP!!

Netjes en snel geregeld! Ook een persoonlijk berichtje meegekregen. Goede service en belangrijk: betrouwbaar! Zeer tevreden 👌

levering, prijzen en afhandeling aanrader

snelle levering. top prijzen. goede kortingen met gewenste bespanning, stevige verpakking en vriendelijk schrijven als bedankje voor mijn bestelling.
Snelle en correcte levering.

Eerste bestelling, maar tevreden

Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf, ik had er nog niet eerder van gehoord, dus altijd best spannend. Maar mijn tennisbaan is netjes en optijd bezorgd. Ik raad mijnracket.nl aan.