mijnracket.nl

775 reviews in totaal   108 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. Het deskundige en persoonlijke advies wordt bijzonder gewaardeerd en helpt bij het maken van de juiste keuze. De service wordt als persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht ervaren, vergelijkbaar met een goede fysieke winkel. Daarnaast prijzen klanten de scherpe prijzen, vaak in combinatie met aantrekkelijke kortingen of promoties. De communicatie is helder, vriendelijk en proactief, vooral als er aanpassingen aan bestellingen nodig zijn. Klanten waarderen het persoonlijke contact, zoals bedankbriefjes, extra's en direct contact bij vragen of problemen. Tot slot wordt de mogelijkheid om rackets vooraf te testen als zeer waardevol gezien bij het maken van een aankoopbeslissing.

Reviewsmijnracket.nl

Try before you buy!

Iris, Mike en Stephan zijn fervente tennissers. Vanuit hun ervaring kunnen ze zeer goed advies geven, niet alleen over rackets maar ook over welk racket bij jou past (vlak, spin, chip&charge, baseliner). Nog meer geldt dit voor de bespanning! Ik ontmoet zo vaak spelers die geen idee hebben waarom ze eigenlijk met het racket van hun keuze spelen. En daarmee niet goed overweg kunnen. Daarom zou ik zeggen: maak gebruik van de huurrackets (huurgeld terug bij aankoop). En vooral: maak gebruik van de expertise van deze drie kanjers!

Verkeerde bestelling rechtgezet

Had verkeerde versie van snaren besteld, maar werd door mijnracket gelukkig even nagevraagd o.b.v. voorgaande bestellingen. Toch weer goed gekomen!

Onderscheid zich als door goede service

Onderscheid zich als door, betrokkenheid, meedenken, goede prijs kwaliteit, ondanks online toch persoonlijk, eigenlijk zoals een goede service gerichte fysieke winkel maar dan ook online.

Aanrader

Snelle levering (zelfs naar Duitsland), en er zat ook nog een gripband en een demper als cadeautje bij. Ik kan mijnracket aanbevelen!
Tennis rackets kunnen we testen zonder ID legitimatie en zonder grote borg te moeten betalen. Goed advies, en wordt meegedacht!
Elke keer als ik belde heel goed en vriendelijke geholpen! Ik ben blij dat ik via hun rackets heb kunnen testen.

Diadem bespanningen vlot en goed geleverd!

Vlot en goed geleverd: Diadem bespanningen die je niet overal kunt kopen, maar wel; fijn spelen!

Enkel aces.

Uitstekend telefonisch contact met medewerker(s). Tennissen zelf op goed niveau en kennen de in en outs van de rackets die ze aanbieden. Daarbij bespannen ze zelf en, alweer, zijn ter zake kundig. Denken met je mee hetgeen resulteert in perfecte adviezen met betrekking tot racket - bespanning combinaties. Bestellen is eenvoudig en levering (afhankelijk van verkrijgbaarheid) prompt. Verbeterpunt: verhuis de zaak naar mijn woonplaats!
Ondanks drukte bij post.nl antwoord gekregen van jullie. Fijn dat jullie meedenken
Fast transport, very high attentive to customer and qualified goods.

Goed bereikbaar voor persoonlijk advies.

Een enorm voordeel is de mogelijkheid tot persoonlijk contact. Hierbij wordt ruim de tijd genomen om te adviseren over racketkeuze en over welke bespanning het meest geschikt is.

Prima service, snel geleverd

Van mijn bestelling was 1 artikel niet meer op voorraad, toen zocht men direct contact en vroeg wat ik het liefste wilde. We kwamen tot een prima oplossing, dat is service!
Juiste bestelde product, waarmee ik in het verleden al goede ervaringen heb opgedaan! Levering was iets trager dan ik voorheen gewend was; ws oorzaak PostNL? Moet ik bij een eventuele volgende keer rekening mee houden.

Beste adres voor je nieuwe racket...

Ik heb het racket (een Yonex Ezone100) eerst uitgebreid kunnen testen. Toen heb ik deskundig advies van Mike gehad over de snaren, zodat ik een juiste aankoop heb kunnen doen. Heel erg tevreden mee!
Testrackets geprobeerd, telefonisch goed contact en overleg, 2 rackets gekocht daarna, prima service
Babolat padel racket besteld op zondag en op woensdag was het geleverd in belgië. Goed verpakt. Zeer tevreden
Snelle levering, aardig briefje erbij!
Heel goed advies! Snelle levering.
Makkelijk bestellen, goede prijs en het bestelde racket snel kunnen ophalen in winkel. Zonder te vragen, omdat ik het bestelde racket in de winkel ophaalde ook gratis 3 overgrips erbij gekregen.
Scherpe prijs inclusief professionele bespanning met kwalitatieve snaren.