patchkast.com

1.511 reviews in totaal   17 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewspatchkast.com

Prettig contact en goede levertijd

Antwoord van patchkast.com

Bedankt voor je vijfsterrenreview! Wat fijn om te lezen dat je naar wens bent. Tot een volgende keer! Groet, Team Patchkast.com
Bestelde producten niet leverbaar ( leverbaar augustus) maar wel de factuur doorgezet. Bij bestelling in de shop waren de producten op voorraad. In dit geval kun je de klant vragen wat te doen met de order. Bestellingen laten vervallen en geld terugstorten of de bestelling laten bestaan.

Antwoord van patchkast.com

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Nadat bleek dat de voorraadstatus van de betreffende producten helaas niet correct was, hebben wij geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen. Omdat wij je niet konden bereiken, hebben wij je vervolgens per e-mail geïnformeerd over de situatie. In deze e-mail hebben wij aangegeven dat de producten pas in augustus weer leverbaar zouden zijn en hebben wij gevraagd contact met ons op te nemen indien deze vertraging voor problemen zou zorgen. In dat geval hadden wij graag samen gekeken naar een passend alternatief. Tot op heden hebben wij helaas geen reactie van je ontvangen, wat wij erg jammer vinden. Daarnaast willen wij graag toelichten dat de factuur die je bij de bestelbevestiging ontvangt een pro-formafactuur betreft voor je eigen administratie. De betaling van je bestelling is reeds verwerkt via iDEAL. Wij komen graag alsnog met je in contact om samen naar een passende oplossing te kijken. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice; Info@patchkast.com of bel: +31 (0)74 - 852 6448 Groet, Team Patchkast.com

Antwoord van patchkast.com

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. We verwelkomen je graag opnieuw. Groet, Team Patchkast.com

Antwoord van patchkast.com

Bedankt voor de mooie review! Tot een volgende keer!
D V
Danie v.

Antwoord van patchkast.com

Bedankt voor de mooie review!

Antwoord van patchkast.com

Bedankt voor de vijfsterrenreview!

Antwoord van patchkast.com

Bedankt voor de 5 sterren. Goed om te weten dat alles naar wens was.
Snelle levering, goede kwaliteit
top levering

Antwoord van patchkast.com

Bedankt voor je feedback. We hebben je bericht opgepakt en daarin prettig contact met elkaar gehad. Tot snel!
verzending niet ok. Alles gewoon voor de deur gezet, geen correcte levering